Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Richard

Příspěvek od Richard »

Hynku, dej si tam VLC player, ten je free a zvládne všechny formáty, má už kodeky v sobě. Já sháněl něco na přehrání souborů *.mkv což je formát blue ray disků, fakt to schroupl VLC bez problémů (akorát můj noťas nestíhá počítat video v rozlišení 1080p) :lol: :lol:, umí i 3gp z mobilů, streamovanou televizi atd. fakt snad všechno..... najdeš ho třeba na www.slunecnice.cz -i
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Reklama

Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Richard píše:Hynku, dej si tam VLC player, ten je free a zvládne všechny formáty, má už kodeky v sobě. Já sháněl něco na přehrání souborů *.mkv což je formát blue ray disků, fakt to schroupl VLC bez problémů (akorát můj noťas nestíhá počítat video v rozlišení 1080p) :lol: :lol:, umí i 3gp z mobilů, streamovanou televizi atd. fakt snad všechno..... najdeš ho třeba na www.slunecnice.cz -i
--------------------------------
Zdravim Tě " Ríšo " ano, je dobrý akurátně má nevýhodu že jej nabízejí v anglině.polštině nebo rumunštině :lol: zdraví všechny na foru " Vazoun "
Richard

Příspěvek od Richard »

Nevím proč, ale já ho mám v češtině :?: Možná je poslední verze už česky, tak neváhej Vazounku a stahuj... :lol: :lol: :lol: :lol:
Přede chvílí jsem se ale setkal, s tím, že VLC napsal že soubor je nějakej divnej a že ho nemůže číst, ten samý soubor mi ale Media player classic přehrál normálně. Je u toho souboru použit kodek Divx a dost velká komprese (Ošklivka Katka z podělka má 380 Mb. cca 1,20 hod.) Asi mu nějaký kodek chybí. používám tyhle dva playery VLC a Media player classic
Kodeky mám nainstalovaný kompletní Codepack a nemám problém....
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Stačí mít v počítači CodecPack http://www.slunecnice.cz/sw/allin1/ a musí to fungovat bez potřeby jiného Playeru, resp. já mám jen Media Player 11 a standartní přehrávač Nera. Pohoda jazz ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Richarde nerikej mi,ze koukas na Osklivku Katku... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

sice nie dnes, ale vcera vnoci ma nepotesilo ze som sa skoro druhykrat vykotil v zakrute, konkretne tentoraz na kruhovom objazde, prsalo a siel som asi 30kmh (co myslim nie je vela, kruhac mal dost velky priemer, pred Hlohovcom od Leopoldova), nezdalo sa mi 30 vela, ale auto islo rovno do zvodidiel namiesto dolava a citil som ako predne kolesa skacu na ceste namiesto toho aby viedli auto. pneumatiky mam este v poriadku, ale asi su uz stare, myslim ze su z roku 2003 Matador. podobne sa mi stalo pred necelym mesiacom na Tesco parkovisku tiez som siel do zakruty a bolo jemne naprsane. neprijemny pocit ked to skace a ide rovno. snad som sa poucil dostatocne.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Richard

Příspěvek od Richard »

Goose píše:Richarde nerikej mi,ze koukas na Osklivku Katku... :lol: :lol: :lol:
Jasně, když nezapomenu tak na tu kravinu sem tam koukám, a výborně se bavím :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stejně jako u SEMIRA :lol: :lol: :lol: :lol: taky východněmecká komedie :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No hele ja serialy celkove moc nemusim ale Namorni vysetrovaci sluzba,DR. House,Utek z vezeni,Ztraceni...tyhle serialy miluju... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Na Kobru 11, LOST a Heroes mi nesahejte :evil: :evil: :evil: 8)
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

A me na VKV prave cucam... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Cobra 11...ja ti nevim no...ja kdyz to vidim ty sceny a tak...no pred 20ti lety by tim mozna nekoho ohromili ale ted...no koukam na to taky no... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

A já jsem teď zkouknul poslední díl LOST (s4e10) ;)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hanzy píše:A me na VKV prave cucam... :D
Hanzy rekni mi prosim,ze to neni pravda...jinak bych o tobe zacal pochybovat... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Richard

Příspěvek od Richard »

Ivoši už jsi sehnal ty RRRrrrr!!!! retardy?????? Hele ty Losti je nová řada a máš už epizodu 1O?????????? Já skončil tím jak se Jack dostal domů a je na tom mostě......?????? To už zas pokračuje???? Jinak Ivoši říká ti něco serial The Big Bang Theory ?????? :lol: :lol:
milosh

Příspěvek od milosh »

Richard píše:Ivoši už jsi sehnal ty RRRrrrr!!!! retardy?????? Hele ty Losti je nová řada a máš už epizodu 1O?????????? Já skončil tím jak se Jack dostal domů a je na tom mostě......?????? To už zas pokračuje???? Jinak Ivoši říká ti něco serial The Big Bang Theory ?????? :lol: :lol:
www.lost.cz 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Odpovědět

Zpět na „POKEC“