Ahoj Slame,
díky za upozornění, ale bohužel anglicky neumím, pochopil jsem pravděpodobně, že se jedná o nějakou úpravu co se vzhledu týče Office 2007 na Office 2003.
Nebudu ale nic stahovat, radší si zvyknu, nemám rád případná překvapení nefunkčnosti systému.
Ale díky za snahu.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Goose píše:Tak pratele kolecka mam doma...jsou pekny...sice na par mistech odreny ale za 4500 co bych chtel...jen se mi zdaji nejake siroke...majitel mi ale rekl,ze tam 205 pujdou tak jsem mu veril no...rikal,ze 195 az 235 neni problem...no je to sirka rafku 7,5...co vy na to odbornici???
Takže přátelé, ve středu čekejte fotky nových disků na mém citroušovi. (Hanzy, ano, je to žabožrout) A bude tam tedy toto:
Goosíku, hlavně mrkni, resp. nech v pneuservisu zkontrolovat, jestli ti ty disky neházej. To by pak jízda byla nic moc....jak teď máme diky v pohodě jak nový a srovnaný tak je to docela rozdíl. Teď se na nich jede jak po másle....volant jde o dost lehčeji a líp se auto drží na silnici. Uvidíš sám, ale raději to nech checknout Jinak disky jsou pěkný
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoš píše:Goosíku, hlavně mrkni, resp. nech v pneuservisu zkontrolovat, jestli ti ty disky neházej. To by pak jízda byla nic moc....jak teď máme diky v pohodě jak nový a srovnaný tak je to docela rozdíl. Teď se na nich jede jak po másle....volant jde o dost lehčeji a líp se auto drží na silnici. Uvidíš sám, ale raději to nech checknout Jinak disky jsou pěkný
Jo jo to necham...a kdyby hazely tak to pujde snad lehce vyvazit...snad s tim nebudou problemy... Zase je fakt,ze ja mam ted ty puvodni kola naposledy vyvazovany vic jak pred rokem...ty si myslim,ze uz taky pekne hazou...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Hynek píše: Ne aby sis odřel nos o strop!!! Je to ale pěkný!
Zkontrolovat to nech v každým případě!!! Mohlo to taky "přeskočit" obrubník!
Jo to klidne mohlo...je na prd,ze u tech kol to clovek na pohled nepozna...vypadaj suprove ale az to hodej na vyvazovacku tak mi treba reknou ze jsou zpraseny a ze s tim uz nic neudelaj... Ja bych tomu i veril protoze mam na tohle smulu...tak snad budou OK...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Tak dnes me potesilo,ze me Hynek a Ivos premluvili a jel jsem do prace driv...zastavil jsem se v jednom original servisu Skoda kde mam zname a nechal si skontrolovat ty kola...vsechny jsou v pohode a je tam rozdil max 10g...takze jsem spokojen a velice me to potesilo...