VW nema rad nexie
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
VW nema rad nexie
Ako sa Vam paci nova reklama na vw polo?
http://youtube.com/watch?v=QQlo5dHqeMk&feature=related
http://youtube.com/watch?v=QQlo5dHqeMk&feature=related
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Núž,pamätátete sa na tú blbú žuvačkovú reklamu z polovice 90. rokov , S tým Dlhšie,dlhšie... ešte dlhšie.
Tak by som to parafrázoval,že reklamné spoty,ako ten s tým POLOm sú odvtedy: Blbšie....., ...blbšie....., ešte blbšie .....
Kedysi zas bola reklama na Polo,ako chlapík nemohol natočiť takého pekného wartburga,ale tam nikto nič nerozbíjal,ale tento spot je naozaj debilný,keby rozbili aspoň nejakú škodovku
Tak by som to parafrázoval,že reklamné spoty,ako ten s tým POLOm sú odvtedy: Blbšie....., ...blbšie....., ešte blbšie .....
Kedysi zas bola reklama na Polo,ako chlapík nemohol natočiť takého pekného wartburga,ale tam nikto nič nerozbíjal,ale tento spot je naozaj debilný,keby rozbili aspoň nejakú škodovku
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
pokec
...no vážení já chodím při reklamách na WC a nebo i jinam, nebo prostě přepnu ( potřeboval bych takovou televizi, která by mě upozornila, že reklamy právě skončily ), tedy reklamy mě obtěžují... připadají mi většinou o čemkoliv trochu přihlouplé... budu konkréntní nexie je po facelitu od italů ( a ty mám rád.... ) je z minulého století a tedy byla ve své době dost nadčasová ( desing ), a ty jejich pola bych chtěl vidět za deset dvanáct let...snažím se být objektivní italové jsou třída v desingu a na to němci nemaj...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Hold ve VW automobilce prezivaji komplexy jejiho zakladatele - jakehosi pana Adolfa Hitlera (i kdyz na druhou stranu ten aspon chtel delat skutecne lidova auta za 1000 marek a na jen parodie na ne).
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Toto teda prehnali , ked chceli mali si do tej reklamy dat stareho golfa a stare polo a hodit nanho stareho passata
Ivoš, uplne s tebou suhlasim!!!
Ivoš, uplne s tebou suhlasim!!!
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo