Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Naštvali mě ty zatracený technaři....sice se mě to přímo netýká, ale chápu ty lidi v okolí. Oni porušují co můžou, dělaj bordel, fetujou tam a z našich daní se platí přihlížející policie Proš si ty hajzlové neudělaj fesťák jako my rockeři a metalisti (např. Masters of Rock). Hergot ať je tam rozeženou!!!!
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Reklama
To samy si oni muzou rict oni o tobe...proste je to jejich styl...jejich zivotni rytmus...jim zase muze vadit to ze se pro ne oblikate jak kasparci a mavate rukama atd atd...ja je taky nemam rad...a moc rad byhc na nejaky techno zajel ale prave me odrazuje ta spolecnost co tam jezdi...jinak tu hudbu mam moc rad...Ivoš píše:Naštvali mě ty zatracený technaři....sice se mě to přímo netýká, ale chápu ty lidi v okolí. Oni porušují co můžou, dělaj bordel, fetujou tam a z našich daní se platí přihlížející policie Proš si ty hajzlové neudělaj fesťák jako my rockeři a metalisti (např. Masters of Rock). Hergot ať je tam rozeženou!!!!
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Jde o to aby si zajistili jako ostatni misto k tomu urcene a vhodne a organizaci a vse kolem a ne jak stado dobytku se nahnat nekde na louku a delat tam randal a borde!!!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ono takhle...kdyz si technari chteli nekde neco zorganizovat tak jim to nepovoli...protoze tahle hudba se nikomu nelibi a tak to odpiskaji...ja to chapu,ze tam udelaji bordel a nijak to neobhajuju...serou me taky a dost...jen at je policajti rezou hlava nehlava...delaj ostudu tyhle hudbe...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak...mě nezajímá jejich hudba (nebo jak to nazvat). Ať si pařej třeba na pískání na píšťalku. ALe ať zajistí dobrou organizaci, která nebude nikoho obtěžovat. A hlavně zneužívat část peněz z našich daní...za moje peníze tam stojí policajt a musí ty gaunery hlídat místo toho, aby byli k dispozici, kdyby se stalo něco závažnýho....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Zase je nezajima tvoje hudba... Zatim se tu nikomu nepovedlo zoragnizovat normalni technoparty...jak rikam...me vadi taky...ja takove akce celkove nemusim...at uz jsou to technari nebo rockeri...
Ja taky o hudbe nic nerikam...jen jsem ragoval na to jak si psal,ze te nezajima jejich hudba...vim,ze ti slo o tu organizaci a taky jsem to napsal...proste technoparty zorganizovat nejde...stejne jako nejde zorganizovat demonstrace nebo hospodska rvacka...je to proste jejich styl zivota a je spatny...a odsiraji to nejvic ty co s tim nemaji nic spolecneho...a to jsme my...ale radeji zaplatim vsechny policajty na technu nez jednu cestu Topolanka na hory aby si mohl zalyzovat...
No mě dnes nepotěšílo, že WBA Sparta prohrála s Basketem Slovanka, a zítra budou hrát s Brnem maximálně o druhé místo v basketbalové extralize dorostenek ČR. Takže jste málo drželi palce.....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Aj Nitra schytala v Pezinku debakel,manželka so synom smútili,tiež slabo držali palceRichard píše:No mě dnes nepotěšílo, že WBA Sparta prohrála s Basketem Slovanka, a zítra budou hrát s Brnem maximálně o druhé místo v basketbalové extralize dorostenek ČR. Takže jste málo drželi palce.....
http://basket.sk/
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Hanzy
Hmm to nepotesi toz vem nuz a rozkuchaj to...
Nevim neporadim jen zakladni kontrola z vnejsku ale to si asi proved jestli je videt ze hybe packou na prevodovce...
Nevim neporadim jen zakladni kontrola z vnejsku ale to si asi proved jestli je videt ze hybe packou na prevodovce...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG