co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
To ja beru jako samozrejmost...nenecham to v aute ani 5 minut...jedine kdyz jdu z auta treba na 10 minut tak ho nechavam ve dverich ale v radiu ani omylem...Hynek píše:No hošani, dnes v noci tu v Brandýse na sídlišti Vrábí "udělali" rádia v 9 autech! Tak brát "čelíčka" domů!!!
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Takovy sracove...no ja bych je zbil,ze by se posra**...ja bych policajt ani podobna slozka byt nemohl...ja bych ty lidi vzdycky poradne serezal a pak teprve zatknul...Hynek píše:Hodně ale opravdu hodně moc mě potěšilo hned po ránu, když mi oznámila dispečerka PCO , že naši hoši z výjezdové skupiny "zlodějíčky " radií chytili při krádeži benzínu. Ucítili "vůni benzínu", tak zajeli s autem jako pryč a pěšky se vrátili. Chytili je i "lavorem" benzinu v rukou a Policie pak našla v autě zlodějů další tři rádia. Pak ještě našli drogy, ale nevím jaké a kolik. Hajzlíkům ještě není 18 let.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Před chvílí jsem se vrátil z Policie, kde mi vraceli pouta. Tam jsem se dozvěděl, že původně kradli jen rádia a to co bylo v autech, ale TV Nova jim "dala" návod, jak se dá navrtat nádrž a ukrást benzin. Takže za včerejší večer jich navrtali pět!!!! U jednoho se jim "zvrhl" kbelík, tak proto tolik "smradu", na který výjezd. hlídka reagovala.
No jo Hynecku...s tim neudelas nic...ale to je v tv porad...porad ukazuji jak co osalit a udelat...Hynek píše:Před chvílí jsem se vrátil z Policie, kde mi vraceli pouta. Tam jsem se dozvěděl, že původně kradli jen rádia a to co bylo v autech, ale TV Nova jim "dala" návod, jak se dá navrtat nádrž a ukrást benzin. Takže za včerejší večer jich navrtali pět!!!! U jednoho se jim "zvrhl" kbelík, tak proto tolik "smradu", na který výjezd. hlídka reagovala.
Jinac ja si dnes koupil nove sterace...typu FLAT...a jsou super...
Stiraji nadherne...jinac rozmer 550mm jsem nahradil 530 a neni to vubec znat...a staly pouhych 300,- kc cela sada...
Stiraji nadherne...jinac rozmer 550mm jsem nahradil 530 a neni to vubec znat...a staly pouhych 300,- kc cela sada...
- Hanzy
Jedine co me potesilo ze svicky dnes po vyndani byly suche ani kapka oleje ze tesneni pod vikem ventilu je skvele i po asi 20000km... Tak doufam ze vam chlapci taky bude skvele slouzit...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha