Leganza VS Octavka 1,8TURBO 20V 4x4
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Leganza VS Octavka 1,8TURBO 20V 4x4
hoši to si pořidte, prodal jsem legu a mám ted tuhle octavku a to je fakt mazec, to turbo je tam superní, a nemá to velikou spotřebu
- Reklama
Tak to je to posledni auto ktery bych si koupil...opravdu koktavka se mi hnusi ve vsech smerech...to uz radeji nejakyho Fiata... Stacil mi jeden den kdy jsem kamosovi pujcil Legu a on me Octavku a me bylo spatne...opravdu sileny...proste sem si pripomel doby kdy jsem mel Zigula...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Re: Leganza VS Octavka 1,8TURBO 20V 4x4
Pro deti na hrani dobre auto,zrovna z touhle si nevedeli minuly tyden rady ani chlapci tady ze Skoda servisu a meli z toho 3 valcove HTP je to si myslim nejhorsi motorizace a jinak jak chces srovnat boroka pro utlacene sotva dva lidi na prednich sedadlech s Leganzou.Neni co srovnavat...obadal.rada píše:hoši to si pořidte, prodal jsem legu a mám ted tuhle octavku a to je fakt mazec, to turbo je tam superní, a nemá to velikou spotřebu
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Prečo by som to srovnával veď som to písal pred chvílou aj ja sa vozím momentálne na Octavii sice je to 1,9 TDi v koži a vlastne full je to nový má pol roka ale za Legynu ani náhodou veď aj keď spotreba je 5,30 nafty no v prepočte je to to isté ako LPG a hlavne aj tak je malá já jazdím aj so Superbom no to je trocha iné ale takto---NAFTA PATRÍ DO PECE AUTA JAZDIA NA BENZIN (a LPG)
Re: Leganza VS Octavka 1,8TURBO 20V 4x4
Až sedneš do 2.0 16v OPC,tak ti ta oktávka bude připadat jak 1.2 HTP.obadal.rada píše:hoši to si pořidte, prodal jsem legu a mám ted tuhle octavku a to je fakt mazec, to turbo je tam superní, a nemá to velikou spotřebu
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
co clovek to nazor.sice se mi s nubirou nejezdi spatne ale ma to mouchy leganza je v urcitem pohledu prijemna a oktavka je preci jen v nekterych pripadech lepsi.tenhle motor je opravdu hodne prijemny.to ze to nekdo neumi opravit je rukama ne autem.a ze je tvrda?ano je ale to se vi uz davno a diky tomu to ma docela slusny jizdni vlastnosti s nubirou nesrovnatelne a s leganzou mozna.ale mam dojem ze lega je jina trida.a je spousta lidi kterym se ta tvrdost octy libi a nemaj radi ty houpavy kocary.(treba ja)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
jasne tohle je pravda ale opet jak koho z toho boli zada.me boli zada prakticky porad a ve vsech autech takze je mi to skoro jedno.dokonce zjistuji cim tvrdsi sedacka tim mi je lepe.je to proste o kazdem co a jak mu vyhovuje.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
Čo máte proti oktávke. Vydarené auto, povedal by som že
najvydarenejšia škodovka.
Leganza má ale výhodu že keď budú niekde stáť vedľa
seba. na 95% ukradnú oktávku.
A osobne men sa páčia mäkké vozy, ale je to naozaj
o každom vkuse.
najvydarenejšia škodovka.
Leganza má ale výhodu že keď budú niekde stáť vedľa
seba. na 95% ukradnú oktávku.
A osobne men sa páčia mäkké vozy, ale je to naozaj
o každom vkuse.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
- Hanzy
Palikx ma pravdu je to hlavne uplne jina trida ktera je srovnatelna se Superbem,jak jsem psal neni misto ve vnitr vepredu nic moc a vzadu vubec to je proti tomu i Nubira obyvak...co se tyce sedadel tak cely VW sedadla vubec v te dobe neumel a dopad i nejhur v testech tvrdost je jedna vec ale hlavne maji spatne tvarovani,co se tyce tech sedadel x krat opdskouseno Lega je proti tomu luxus v pohodli a sedadla nemaji vubec chybu rek bych i co se tyce tvrdosti takovy stred...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu, co máte proti nejlepší Oktávce?? Vážně nejpovedenější Oktávka od Škodovky. Ten motor je prostě boží. Ale srovnávat ji s Leganzou... To jsou diametrálně rozdílná auta. Ale kdybych si měl vybrat, tak beru Oktávku, za předpokladu, že bude v top stavu.
to Goose: Tvrdší sedadla jsou rozhodně lepší na dlouhé cestování.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Říká se to...já mám se zádama dost problémy a když jedu dál, tak mají tendenci bolet....ale úplně stejně v Nubi, Mercedesu, Oplu atd....jak říkám, každej ať si koupí co chce, ale mě Škodovka od Fabie vejš nesmí přes práh, protože ta, pro mě, negativa těžce převáží skvělej motor 1,9 TDi.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Souhlas, Oktávka v kombíku vede. Až budete něco většího potřebovat odevést, vzpomenete si. Já sedana proklel už několikrát. Pořád si musím půjčovat kombíky po rodině. A motor, super, ale radši bych TDI 96kw - kvůli spotřebě.SkylineGTR píše:Nechápu, co máte proti nejlepší Oktávce?? Vážně nejpovedenější Oktávka od Škodovky. Ten motor je prostě boží. Ale srovnávat ji s Leganzou... To jsou diametrálně rozdílná auta. Ale kdybych si měl vybrat, tak beru Oktávku, za předpokladu, že bude v top stavu.
A teď, ty kdo jsi nikdy nepotřeboval kombíka a nechtěl nižší spotřebu, hoď kamenem!
2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14