Ivoš píše:Oficiální start akce bude opět mezi 11 a 12 hodinou
Pěkný den
Začne hrát hudba nějaký mažoretky nějakej projev a ty pak proneseš památnou větu Vlasty Buriana "Až řeknu teď tak se to začne mydlit "!!
Ať nám jezdí a nezlobí
milosh píše:V kolik bude start akce? Osobne planuji odjezd z domova uz v 6h ale zadny zastavky v praze kde se vzdy pul hodiny i dyl porad na nekoho ceka, jedu solo tentokrat Slavku pokud chces jet taky no problem
No jo,jak nemáš Nexii,tak se za Daewoo stydíš.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
milosh píše:V kolik bude start akce? Osobne planuji odjezd z domova uz v 6h ale zadny zastavky v praze kde se vzdy pul hodiny i dyl porad na nekoho ceka, jedu solo tentokrat Slavku pokud chces jet taky no problem
OKi 06:00 vyhovuje, sraz jako obvykle
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Přátelé, majitel kempu mi napsal, že nevyžaduje platbu předem a že bohatě stačí, když si každý zaplatí při příjezdu do kempu. Takže bych to takhle udělal....ruším tedy platbu mě na účet a každý si pak zaplatí co má (+ režijní náklady) až po příjezdu do kempu. Myslím, že to bude i lepší pro kamarády ze Slovenska, aby nemuseli platit ty poplatky za převod do ČR.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoš píše:Přátelé, majitel kempu mi napsal, že nevyžaduje platbu předem a že bohatě stačí, když si každý zaplatí při příjezdu do kempu. Takže bych to takhle udělal....ruším tedy platbu mě na účet a každý si pak zaplatí co má (+ režijní náklady) až po příjezdu do kempu. Myslím, že to bude i lepší pro kamarády ze Slovenska, aby nemuseli platit ty poplatky za převod do ČR.
-------------------------------------
To je rozumné vidte a nejen pro kolegáčky ze Slovenska ale i pro nás všechny - hlavně at to všechno dobře dopadne - věřím tomu,a držím palce čau " Vazoun "
Výborne Ivošku je to lepšie lebo naše pošty sa chcú vždy nabaliť ak sa posielajú peniaze a aj banky treba za 300 kč musím dať skoro 700 sk takže to to čo si vymyslel je najlepšie Díky a za ty ušetrený korunky bude další čajíček
Jj rovnez si myslim ze je to rozumne a zbytecne se to nekomplikuje a neresi kdo prijede a nemusi se zavazne zamlouvat dopredu a to same co se tyce jidla...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No já jsem mu právě psal, že když lidi, co přijedou se stanem, karavanem apod. budou platit na místě, tak chatky betově zamluvím a zaplatí se taky až tam...řekl, že teda není potřeba dopředu platit, takže je to v pohodě....
Peha: Tak to už asi umřu, nebo dopadnu jako loni na Baldovci....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
To IVOŠI neviem založiť nový Topic alebo sem :kto čo chce kupiť predať vymeniť doniesť???
Vychod slovenska alebo západ ukrajiny kade kedy???
prípadne stretko umňa?? a dohodneme sa?? tak cca týžden pred??