Dneska jsem kouknul na video z akce radia Beat....jednalo se o zahrání kultovní Smoke on the Water od Deep Purple na rozličné nástroje....dopadlo to skvěle...moc mě to potěšilo.
Mě to přijde naopak Ale vážně...Felicia, stejně jako Favorit, má pro mě nějaký kouzlo...ten zvuk motoru je adekvátní době výroby, ale dneska???Dneska to už nemá co být slyšet z novýho auta....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoš píše:Mě to přijde naopak Ale vážně...Felicia, stejně jako Favorit, má pro mě nějaký kouzlo...ten zvuk motoru je adekvátní době výroby, ale dneska???Dneska to už nemá co být slyšet z novýho auta....
Nemělo by...a přitom tříválce dneska dělá kdekdo...i to Dejwů...
(a stejně nejlepší zvuk má T613 )
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Vola sa to Čierna Lúka. je to medzi 2 kopčekami v udolí. Je tu 12 domov aj ked je to len 3 km od mesta. Nebolo to pre nich aktuálne. Doteraz som tu mal net cez mobilného operátora, ale nebolo to ono. Teraz už je to OK.
No tak to je hezky...takhle dlouho cekat...no ono co cloveku zbyva...tak snad se ti s tim netem nic nestane...jinak by si cekal dalsi rok a pul nez se na to nekdo prijede podivat...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...