co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Dnes, po třetí za svůj život, jsem byl nucen "přehodnotit" své názory na určitý druh lidí. Musím předeslat, že vždy směrem ke kladům.
Poprve to bylo v Praze v tramvaji, kde jsem sledoval rozhovor mezi mámou a dcerou o kotěti, které si vezly v košíčku.Hodnotil jsem "maminu" jako někoho, koho bych doma rozhodně nechtěl.Byla tlustá, potila se a stále jedla. v duchu jsem si říkal " kravka". Když od holčičky padla nevyhnutelná otázka "A mami je to kluk nebo holka"? Kluk. "A jak se to pozná?" Pohotová odpověď mi vyrazila dech : Má přece fousy! Uznejte, že odpověď mámy byla na úrovni a končila debatu na toto téma.
Podruhé jsem změnil názor na člověka, když k nám nastoupil takový "frajírek" s knírkem a vyjel po naší krásné , svobodné ,sekretářce, která měla postiženou holčičku, nemluvila,nechodila a skončila na vozíku. V duchu jsem si říkal, "přefikneš ji a pošleš do háje" o to dřív až zjistíš, koho že to má doma. Strašlivě jsem se v něm spletl. Je s ní dodnes, to je po 12 letech a o tu malou se stará lépe , než vlastní otec. Za svůj názor jsem se mu veřejně omluvil a řekl mu, jak moc si ho za jeho chování vážím. Divil se za co že to, že nedělá nic mimořádného. Já si to nemyslím.
No a konečně dnes. Přistěhovala se do našeho domu asi před měsícem. Takový na krátko ostříhaný nic. Hubený,prsa na zádech, záda v prdeli a prdel nikde.Zateplovali jsme dům a ona jediným pohledem ekonoma na fakturu zachránila domu 94 822,- KČ.Prý to počítají špatně, to se takhle nedělá!A taky to té firmě dokázala. Jak vzhled strašně klame. Bacha na to.
Poprve to bylo v Praze v tramvaji, kde jsem sledoval rozhovor mezi mámou a dcerou o kotěti, které si vezly v košíčku.Hodnotil jsem "maminu" jako někoho, koho bych doma rozhodně nechtěl.Byla tlustá, potila se a stále jedla. v duchu jsem si říkal " kravka". Když od holčičky padla nevyhnutelná otázka "A mami je to kluk nebo holka"? Kluk. "A jak se to pozná?" Pohotová odpověď mi vyrazila dech : Má přece fousy! Uznejte, že odpověď mámy byla na úrovni a končila debatu na toto téma.
Podruhé jsem změnil názor na člověka, když k nám nastoupil takový "frajírek" s knírkem a vyjel po naší krásné , svobodné ,sekretářce, která měla postiženou holčičku, nemluvila,nechodila a skončila na vozíku. V duchu jsem si říkal, "přefikneš ji a pošleš do háje" o to dřív až zjistíš, koho že to má doma. Strašlivě jsem se v něm spletl. Je s ní dodnes, to je po 12 letech a o tu malou se stará lépe , než vlastní otec. Za svůj názor jsem se mu veřejně omluvil a řekl mu, jak moc si ho za jeho chování vážím. Divil se za co že to, že nedělá nic mimořádného. Já si to nemyslím.
No a konečně dnes. Přistěhovala se do našeho domu asi před měsícem. Takový na krátko ostříhaný nic. Hubený,prsa na zádech, záda v prdeli a prdel nikde.Zateplovali jsme dům a ona jediným pohledem ekonoma na fakturu zachránila domu 94 822,- KČ.Prý to počítají špatně, to se takhle nedělá!A taky to té firmě dokázala. Jak vzhled strašně klame. Bacha na to.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel to funguje i na opak....většinou lidi odhadnu dobře...jednou se mi stalo, že jsem poznal holku...krásná, štíhlá...krev a mlíko...vydržel jsem s ní 2 dny....pořád si stěžovala, nadávala, pomlouvala...nesnáším takový lidi...a ze začátku se zdála jako supr holka
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivošku to je pravda, ale u toho Radka s tou holčičkou jsem dostal doslova "životní lekci". Není místo to všechno popisovat, trvalo to dlouho a nakonec se ukazalo, jak strašlivě jsem se v něm spletl. Kdybys je viděl spolu, no je to prostě k nevíře. Vozí ji do školy,ze školy, choděj spolu plavat , jezdějí po hradech, no prostě je s ní celej den. S holkou na vozíku! On, který byl považován za jednoho z nejhezčích kluků v okolí. Už kvůli té malé jsem opravdu rád, že jsem neměl pravdu!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ivoši,Ty si môj človek,mne keď niekto nesedí,tak mu to dám najavo,keď inak nie,aspoň tak,že sa vyhnem jeho spoločnosti,ale nepretvarujem sa a keď niečo proti dotyčnému mám,tak to nejako naznačím,ale neohováram (nepomlouvám) za chrbtom.. Zaparafrázujem jednu reklamu: Proste,keď niekoho nemusím,tak nemusímIvoš píše:Bohužel to funguje i na opak....většinou lidi odhadnu dobře...jednou se mi stalo, že jsem poznal holku...krásná, štíhlá...krev a mlíko...vydržel jsem s ní 2 dny....pořád si stěžovala, nadávala, pomlouvala...nesnáším takový lidi...a ze začátku se zdála jako supr holka
Nuž a čo sa týka imidžu,mám teraz napr. šéfa čo je môj najlepší kamarát ešte od detstva. My po sebe reveme (jasne,že iba v práci, výhradne len kvôli pracovným veciam), a jeden zákazník si to všimol,pravvda, neve,že vraj "Čo po tebe ten tvoj šéf tak kričí" tak reku,nech kriči,ale viem,že ma ma vb živote nepodrazí,naopak podrži (a vždy podržal) chrbát-
Nuž mal som aj šéfa čo,sa milo usmieval, a robil nám za chrbtom podrazy,o akých sa nám ani nezdalo,tak reku,čo je lepšie
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska ma potešilo vela vecí za prvé mel som nabehané 60 km a tak som tak zo srandy dotankoval a keď mi stojan zastavil na plnej nádrži tak pánové huba upadla aj šéfíkovi 4,84 L LPGčka čiže v prepočte a to len v meste na krátké vzdialenosti je to 8,06 L/km tomu sa vraví spotreba takto sa ani na babete nedá
A za druhé vymenil som si filtre a vzduchový aj kabínový a cena za oba 480 sk a žiaden šmejd ale Herd+Buss Jakopards
Jinak takhle vyzerali oba po 10 000 km
A za druhé vymenil som si filtre a vzduchový aj kabínový a cena za oba 480 sk a žiaden šmejd ale Herd+Buss Jakopards
Jinak takhle vyzerali oba po 10 000 km
- Hanzy
Me potesilo jak mi vcera vyslo dorazit do Koprivnice na TipCars TUNING SHOW a stalo to za to a nejvetsi zazitek byl poprve videt zavody v DRIFTU fakt dobri borci jen skoda ze tam byly jen same BMW ale i tak super zazitek...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Kurnik, on si tam očumuje drifty, ale nenahlásí, že tam je.Hanzy píše:Me potesilo jak mi vcera vyslo dorazit do Koprivnice na TipCars TUNING SHOW a stalo to za to a nejvetsi zazitek byl poprve videt zavody v DRIFTU fakt dobri borci jen skoda ze tam byly jen same BMW ale i tak super zazitek...
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
- Hanzy
Napodobne...SkylineGTR píše:Kurnik, on si tam očumuje drifty, ale nenahlásí, že tam je.Hanzy píše:Me potesilo jak mi vcera vyslo dorazit do Koprivnice na TipCars TUNING SHOW a stalo to za to a nejvetsi zazitek byl poprve videt zavody v DRIFTU fakt dobri borci jen skoda ze tam byly jen same BMW ale i tak super zazitek...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Tak ted me potesilo ze celkem v klidu jsem sundal ty bezpecnostni srouby a uz muzu jezdit s klidnym svedomim a ne desit se defektu ktery verim ze by jak naschval jak jsem ho nemel nekolik let by nasledoval...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG