Československý sraz Daewoo/Chevrolet Plumlov 2008

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Kolegové, tento thread má už 15 stránek a já nemám čas (a nebudu jediný) je všechny pročítat. Opět klasicky je z toho "pokec" bez relevantních informací. Poprosil bych Ivoše, který se ujal organizace srazu, aby mi poslal na e-mail všechny potřebné informace, které rozešlu všem členům klubu. Současně je potřeba vytvořit nový "čistý" thread s informacemi o srazu, těch 15 stránek příspěvků nikdo číst nebude...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Reklama

Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

conpet píše:Řezník pojede ;) na Středočeským srazu č. II ho zpracujeme :lol: a nebude mít na vybranou ;)
Peťo ještě neříkej hop- máme v práci v pátek výročku a mladej v sobotu taneční - ještě nevím jak to skloubit dohromady-jestli chcete tak si pro klobásy doražte ty budou určitě :D :D :D :D
ŘEZNÍK
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ivan píše:Kolegové, tento thread má už 15 stránek a já nemám čas (a nebudu jediný) je všechny pročítat. Opět klasicky je z toho "pokec" bez relevantních informací. Poprosil bych Ivoše, který se ujal organizace srazu, aby mi poslal na e-mail všechny potřebné informace, které rozešlu všem členům klubu. Současně je potřeba vytvořit nový "čistý" thread s informacemi o srazu, těch 15 stránek příspěvků nikdo číst nebude...
Ok. Večer ti to pošlu.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Kluci a holky, konečně jsou na světě informace ohledně stravování v kempu. Nabídka je takováhle:

Obrázek

Tohle je varianta občerstvení přímo v kempu....pak je možnost zajít si do nedaleké restaurace, která dělá klasická jídla a není potřeba se nějak objednávat. Takže záleží na vás...po zkušenostech z předchozích srazů by bylo možná na místě zajistit hlavně snídani v neděli...zvláště pro kamarády s rodinou a dětmi.

Jaký je váš názor?
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No já som s Táničkou spokojný je to dobrý výber takže OK :lol: :lol: :lol: Bramboráčky mne teraz navnadiliObrázek
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Mě jde o to, jestli má cenu jídlo zamlouvat, nebo si každý podle chuti zajde do restaurace, která je asi 700 m od kempu na normální jídlo nebo pizzu.
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Myslím, že tohle už bych nechal na každém zvlášť. 100 lidí, 100 chutí. Už si to nekomplikuj dalšími věcmi. 8)
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Beda

Příspěvek od Beda »

Já si koupím co budu chtít, pro mě neobjednávat a nezamlouvat. Hlad je stejně převlečená žízeň :D
Leganza 2,0 CDX (1997) černá
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

SkylineGTR píše:Myslím, že tohle už bych nechal na každém zvlášť. 100 lidí, 100 chutí. Už si to nekomplikuj dalšími věcmi. 8)
Já si myslím totéž...
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

kdyz je moznost zajit na jidlo nekam jinam bez predbezne obednavky a neni to daleko tak radej bych se uchylil k varianteII aby pak nedoslo k necekanym komplikacim, aby pak nam nevnucovali neco co nebudeme chtit.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja si povezu neco urcite sebou a na teply si zajdu do restaurace... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Slavek píše:kdyz je moznost zajit na jidlo nekam jinam bez predbezne obednavky a neni to daleko tak radej bych se uchylil k varianteII aby pak nedoslo k necekanym komplikacim, aby pak nam nevnucovali neco co nebudeme chtit.
Přesně tak....

Není problém to objednat, ale takhle to bude nejlepší.....leckdo si poveze svoje jídlo, někdo bude chtít takový jídlo, někdo zase jiný jídlo....
milosh

Příspěvek od milosh »

V kolik bude start akce? Osobne planuji odjezd z domova uz v 6h ale zadny zastavky v praze kde se vzdy pul hodiny i dyl porad na nekoho ceka, jedu solo tentokrat Slavku pokud chces jet taky no problem ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Oficiální start akce bude opět mezi 11 a 12 hodinou ;)
milosh

Příspěvek od milosh »

No jinak Ivosi jsem na to cele zvedav, docela dost vim kolik s tim mel Ivan prace a myslim ze pokud chces aby to stalo za to taky to nebude prdel, my s Ivanem budeme jen jako divaci tentokrat, uz se na to tesim. no kameru opet beru tak bude aspon poradna dokumentace :)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Odpovědět

Zpět na „Srazy“