Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Praha - Pardubice po starý silnici přes Kolín se dá udělat za hodinu (někdy i necelou)....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Reklama

Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Ivoš má recht...úsek Praha - Kolín je supr jízda, dá se tam jet zatraceně rychle...(ehm, to jsem možná neměl prokecnout, teď budu vypadat jak pirát :roll: :D ;) )
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
milosh

Příspěvek od milosh »

Ja jezdim k segre do Pardubek po dalnici a to je taky necela hodka :D ale lepsi cesta rekl bych 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Po dálnici to jde super...z Pardubic jsem dal Prahu asi za 50 minut a to jsem ještě 10 minut nabral blouděním k nájezdu na dálnici 8) ;)

Kessler: Neboj, minimálně budeš vypadat jako já :lol: :lol: :lol: Taky se netajím tím, že jezdím podle provozu, nikoliv podle předpisů ;)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Nějakej gauner ukradl z Kombika mojí krásnou krátkou chromovanou anténku....jednou jedinkrát jsem jí zapomněl sundat na noc a je pryč :evil: :evil: :evil: Aspoň je holka zdokumentovaná na fotkách ze srazu v Brandýse....

EDIT: Hurá hurá, anténka se našla :lol: :lol: :lol: :lol: Nějak zapadla pod sedačku :lol: :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) Ivoš dne stř dub 16, 2008 14:02, celkem upraveno 1 x.
kasma

Příspěvek od kasma »

mne sa zlomilo sedadlo :? :x :roll: :cry:
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

....no GOOSíku von ti to h-Řebíček ( nevím, jestli jsem to napsal správně ) ministr dopravy usnadní - viz elektronická dálniční známka ( a to dokonce přenosná... ) - platba podle ujetých km a dobíjení jako u mobilu, a jsme tařka první kdo zpoplatní " D1 až D5 " pro osobní vozidla tak jako kamiony...a ty D1 už tařka zničily - viz vyjeté koleje

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jo jo na to se tesim...to bude konecne rozumny...az budu chtit jet po dalnici tak si zaplatim jen ten den treba a ne zbytecne cely rok...mesic atd... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jinak kdybych jel rovnou na Kolin tak by to bylo v pohode...ale kdyz jsem dojel uz do Podebrad a pak se toulat krajinou do Kolina tak jsem se lehce ztracel...a navigace mi porad hlasila "udelej otoc" a pak teprve pochopila,ze ho neudelam a tak me vedla na Kolin...no hruza no... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ten hokej mě rozesmutnil, kluci....ale i tak je fantastický, že mají Vary aspoň 2. místo....
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ale kusuj ty rusaku... :lol: :lol: :lol: Slavie si to zaslouzila... ;)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Hráči Varů do toho výkonu dávali všechno....proto jsem jim fandil....hodně se snažili, dřeli a proto jsem jim přál titul....Slavia má laťku nasazenou takhle dlouho....
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jo dreli pekne...to uznavam...snad jsem jim i jednu chvili fandil...ale kdyz jsem si predstavil jak by nas pohar jel na vychod tak se mi udelalo zle a uvedomil jsem si,ze Slavie to musi vyhrat... ;)
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Ivoš píše:Praha - Pardubice po starý silnici přes Kolín se dá udělat za hodinu (někdy i necelou)....
Ale ne v pátek odpoledne. :( Goose 330kč za měsíční,nebo 220 za 7dení snad obětuješ ne? Skrblíku. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Nebudu si kupovat kus lepiciho papiru na par dni za takovy prachy a navic to pak jde blbe dolu... :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „POKEC“