svieti mi ručná brzda,svetlomet vypadá ako zarosený trosku

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
majki33

svieti mi ručná brzda,svetlomet vypadá ako zarosený trosku

Příspěvek od majki33 »

Ahojte Leganzaci no tak už som sa pre jednu leganzu rozhodol, čí dobre som kúpil prvý dojem 100%, jazda zatiaľ 350km super no uvidíme ďalej, ale o tom som nechcel, potrebujem poradiť svieti mi stále ručná brzda, a jeden svetlomet vypadá ako zarosený trosku
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Čágo belo výtám ťa na fórku a v rodinke královen :lol: :lol: :lol:

No tvoje problémky nie sú tak strašné takže brzda--asi Ti buď odišiel alebo je len rospojený spínač ktorý síce som ješte nekontroloval ale mal by sa nachádzať pod lakťovou opierkou tu zdvihni a ten šuflík čo je tam lahko vyberieš a máš prístup k ručnej brzde tak sa pozri na ten spínač a pokud ho odpojíš malo by Ti to zhasnúť :idea:

A to svetlo no proste ho vyber to tiež je hračka sú tam len 3 skrutky dve hore a jedna z boku no a potom sa pozry či nemáš reflektor poškodený a či tam máš tie krytky za žiarovkami no a potom ho hlavne vysuš a to sa robí najlepšie fénom na vlasy :idea:

Dúfam že to budú len tieto problémky a rýchlo sa ich zbavíš :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) -peha- dne úte dub 15, 2008 21:39, celkem upraveno 1 x.
xidex
Kontaktovat uživatele:

RE:

Příspěvek od xidex »

Ještě bych k Pehově komentáři dodal (z mé zkušenosti). Kontrolka je společná pro nízký stav kapaliny a pro ručku. Nejdřív bych nastartoval -> má zhasnout, když nezhasne, tak zkoušet zatahovat a povolovat ručku. Pokud se nebude (fakt nepatrně) měnit intenzita toho světla (nejlepší zkoušet za tmy), je to ten spínač. Pokud při zatažení ručky se rozsvítí víc, hledal bych problém v brzdném okruhu nebo v něčem jiném, ale spínač by to nebyl.
Rezzo 2,0 CDX LPG, r. 2006, černá | 4/2015-????
Lanos 1,5 SOHC LPG, r. 2000, červená | 10/2013-????
ex Leganza 2,0 CDX LPG, r. 1997, hnědá-základní | 5/2007-9/2014
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“