Moja robota a iné aktivity

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Hehe Ivošku já som si uzáverku urobil už ráno teraz len čakám lebo sme mali 5 výjazdou na raz takže na písanie správy je poradovník :lol: :lol: :lol: Hele to je bomba čo sám som to hlásenie o požiaru prevzal,sám som urobil výjazd,sám som zahasil,sám som umyl a doplnil techniku,sám napíšem správu a došlaka sám budu i spát :lol: :lol: :lol:
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já dneska spát nejdu....po mnoha letech je to zase celonoční mejdan :lol: :lol: akorát bez chlastu :lol: :lol: :lol: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Ahoj, Peha.
Myslim, ze je to nejaky narodny sport, to vypalovanie. Vcera som isiel autom SK-SV a tych vypalovacich poziarov tam bolo ... no videl som plamene aspon na 10-tich, mozno viac miestach, mozno ovela viac :-(
A dnes som siel vlakom MI-BA a tiez to dymilo na veeela miestach. Ti ludia su asi nepoucitelni. Pokial im nezhori chalupa ....

p.s.: Moj maly na Teba strasne rad spomina a hovori o tebe iba ako "Ocinov hasic". Nejak si sa mu zapacil :-)
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak ho pozdavuj a nech rastie ako z vody aby sa k nám mohol pridať :lol: :lol: :lol:
vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Jo, pozdravim. Tak o dva tyzdne. Ostali vsetci na vychode a ja ma aspon trooooochuuu kluuuud. Konecne som sa dostal k dialkovemu od TV a SAT a k PC-dlu :-)
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No máme v robote velkú radosť lebo sa nám vrátila jedna z našich T-148 je síce mladšia lebo táto je ročník 1980 a druhá je 1976 ale táto chudinka nám zhorela a jej nový vzhlad a motor to je dačo neuveritelné je to nádhera :lol: :lol: :lol: :lol:

A takto vyzerala chudinka minulý rok :cry:
ObrázekObrázekObrázek

A takto sa nám vrátila-nenormálná zmena :lol:
ObrázekObrázekObrázek

A celkovo je to krasavica a všetko jej funguje ako nové dokonca je to najkrajšie auto na útvare a bez týchto krasavic si aj tak nevieme predstaviť našu robotu jo a abych nezabudol tak vážne je to hlavne zásluha našeho pána ministra p.Kalináka takže fakt si zaslúží dík lebo obe holky boli už na pokraji svojich síl a neraz sme nad nimi plakali keď sa im všetko kazilo takže nech im to nové image vydrží alespon tolko čo doteraz :lol: :lol: :lol:

ObrázekObrázek
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

peknáááááááá,tie autá sú nezmary. Kedysi som nad 706-kami ,trambusmi ohrňoval nos,ale tieto Tarovky bola vždy klasa, Akurát si na jednu pamätám (NR-16-99),ako zapadla pri hasení horiaceho stohu slamy (17.3.1976),ale v tom teréne mal šancu len buldozér DT-75,ktorý ju vytiahol, Jedna taká Tatra zas paradoxne v Blave (8.4.1984) sa cestou k požiaru zrazila s trabantom,ktorý po náraze vzbĺkol,ale na tej fotke sa mi páči tá symbióza pôvodnej kabíny z r.1980 a novej nádstavby.Pôvodna CAS-32 vyzerala takto nejako
http://www.hasicirousinov.cz/tatra.htm
,ale tu je napr z nórskou nadstavbou
http://www.pozary.cz/clanek.asp?id_clanku=6795
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No je to nádherný rozdiel medzi starou a novou a hlavne všetko je na nej strašne jednoduhé čo jej dáva viac pozitívum oprpti novým strojom :lol: :lol: :lol: A na budúci týžden sa nám vráti aj druhá no a potom bez GO tu zostáva len moja chudinka T-815 CAS-32 ale zatial je v dobrej kondícii tak je to dobré :lol: :lol: :lol:
Slam

Příspěvek od Slam »

-peha- píše:druhá je 1976 ale táto chudinka nám zhorela
Jak se to prihodi, ze hasicum shori hasicsky vuz? To jste si najeli moc blizko k ohni? :?:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No boli sme v lesnom požiari a chudinke vypovedal motor práve vo chvíly keď sa blížil oheň no a tak nezostalo nič len rýchlo utekať a našťastie kolegovia z dobrovolného zvazu došli za nami dosť skoro takže sa podarila uhasiť a si predstav že sme potom opravili motor a ona nie len že dojela na základnu ale tak ako vydno tie fotky jela potom na GO do Bratislavy a s tade do Poličky nad Metují a to len do BA bolo 360 km :lol: :lol: :lol: Proste tieto TATRY majú svoje meno právom lebo sú jednoduché , silné , výkonné a hlavne statočné :lol: :lol: :lol: Fakt máme radosť ako malé deti lebo sa vrátila predvčerom a nič iné nerobíme len to že hups do nej a hajde jazdiť po meste aj mimo je to naša nádherná hračka a strašne sa tešíme na tu druhú-to budú dvojičky :lol: :lol: :lol:
Obrázek Obrázek Obrázek
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Peťo, přijeď s tím na sraz ;) Uděláme Monster truck show....do řady postavíme Opel Astra, Audi....a přejedem je
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No ale spotreba je teda velmi pekná aj pri slušnej jazde asi tak 45L/100km :lol: :lol: :lol: A hlacvne 1.bez Legynky ani ránu,2.a chalani by mi ju nepožičali veď sme na ne čakali s velkým strachom lebo tu máme vela lesou a všetko je v hornaté takže bez týchto Tatriček sme stratený a našťastie sme to tento rok ustáli aj keď ješte nieje koniec ale máme velkých pomocníkou :lol: :lol: :lol:
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Tak ja sa od zajtra vraciam k mojej pôvodnej profesii,teda tej,v ktorej som pracoval 15 rokov, v zmalse hesla šuster,drž sa kopyta ´plastikár,drž sa vstrekolisu. V tom sklade ma to vrcholne nebavilo,žiadna pevná pracovná,doba hocikedy si zmysleli ma aj z domu stiahnuť od rodiny. takže idem vyrábať z plastov súčiastky pre Peugeoty :lol: :lol: :lol: :lol: .
Čo sa týka ale mojej už bývalej roboty,nedávno sme tu so Slamom rozoberali vyskozdvižné vozíky,napdlo ma v súvislosti s tým niečom podobné. Chodili k nám do skladu na nakládku a vykládku autá rôznych ketegórii a tonáži,najčastejšie, Volkswageny,Meďáky,Avie,či Citroeny a peugeoty, Je vôbec v súčasnosti na našom trhu nejaký užitkový automobil DAEWOO ? Kedysi Lubliny,aj FSO,ale tí sa osamostatnili,aj Avie svojho času mali na čumáku Daewácke logo.
zistil som,že sa vyrába van DAEWOO DAMAS,
url http://www.autonews.com.ua/model/877/Da ... _Coach__ED
http://www.busovod.ru/?q=node/67

ale na našich cestách sa asi nedá stretnúť,takže keby som nikedy chcel kúpiť VAN,akože momentálne sa nechystám a ostať verný kórejcom,musel by som asi siahnuť po HYUNDAIovi.

P.S: A na otázku,prečo som ,síce len na 3 mesiace,ale predsa? opustil plastikársku výrobu,možem si zaspievať hitík z r.1972,spolu so skupinou Blue Mink " By the Devil I was tempted..." (Bol som zvedený diablom ) :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=PXDEzuRa8R0
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Taky jsem pátral a dají se koupit jen Lubliny v bazaru a většinou v dost žalostném stavu. Jinak, kdybych se měl rozhodnout, jakou dodávku...moje volba by padla na Hyundai H1...ta nová generace je nádherná...super design a navíc je to snad jediná dodávka, kde sedí řidič jako v osobáku a ne na lavici s volantem před sebou, jak v trolejbusu ;)
Topol

Příspěvek od Topol »

alvin píše:peknáááááááá,tie autá sú nezmary. Kedysi som nad 706-kami ,trambusmi ohrňoval nos,ale tieto Tarovky bola vždy klasa, Akurát si na jednu pamätám (NR-16-99),ako zapadla pri hasení horiaceho stohu slamy (17.3.1976),ale v tom teréne mal šancu len buldozér DT-75,ktorý ju vytiahol, Jedna taká Tatra zas paradoxne v Blave (8.4.1984) sa cestou k požiaru zrazila s trabantom,ktorý po náraze vzbĺkol,ale na tej fotke sa mi páči tá symbióza pôvodnej kabíny z r.1980 a novej nádstavby.Pôvodna CAS-32 vyzerala takto nejako
http://www.hasicirousinov.cz/tatra.htm
,ale tu je napr z nórskou nadstavbou
http://www.pozary.cz/clanek.asp?id_clanku=6795
Pěkný den :D
Alvin co ty máš společnýho s Rousínovem? Tam jsem se 1958-1961 učil ;) Kurňa to už je doba :shock:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Odpovědět

Zpět na „POKEC“