Přední Vzpěra kapoty Plynové
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Přední Vzpěra kapoty Plynové
http://opel.autodoplnky.cz/opel-kadett/ ... u-s3686583
Máte někdo zkušenost z uchycením co a jak?
Kadett/Nexia
Máte někdo zkušenost z uchycením co a jak?
Kadett/Nexia
- Reklama
To bude dost tazke tam dopasovat. To uchytenie musi byt presne vymerane koli tomu aby sa po zavreti zasunul a po otvoreni zas aby bol kufor max hore a aj ta vzpera vysunuta, no a este sa to dost skomplikuje koli prepocitaniu sily tej vzpery, aby po otvoreni kapota nepadala dole. Takze asi zabudnut na to. A este taky detail, niektore vzpery maju uchytenie na sroby a niektore cez capy (alebo kombinovane)
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
"tuningové" vzpěry... dneska už to nejsou jen "vzpěry", ale hnedka "tuningové vzpěry" samozřejmě to není problém dát na téměř na jakékoli auto, Nexii nevyjímaje.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no..
jako na vebe sa ta vysurfovat nejaky ten nakres a vzorec,..
podla ktoreho sa daju vypocitat sily vzpier,..
a tiez aj body uchytenia...(trojuholnik)...
..co je samozrejme narocne na rozmyslanie...
takze ked si kupish hentie na ktore si dal link..
tak to bude urcite dobre,..a tiez predpokladam,
ze manual na montaz bude prilozeny..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
Urcite sa to da, len treba to umiestnenie vypocitat a nakreslit na kapotu s ohladom dlzky tej vzpery (pri stlacenej a aj pri volnej dlzke) a potom uz iba taky detail, zistit aku silu treba na to aby sa ta kapota drzala, ale aj to by sa dalo vypocitat, pokial by sme vedeli aku vahu ma kapota, mali presne zmerane jej zavesenie atd. Ked toto vsetko niekto vypocita, zisti ze ta vzpera je slaba (alebo silna) a musi posunut jej uchytenie a zacne pocitat a kreslit odznova. Predpokladan, ze zavesenie a aj vaha kapoty Nexie je ine ako na Kadete, ale mozno sa mylim a je to zanedbatelne. No, a mozno to tam niekto len tak flakne a ono to bude OKJRD McLAREN píše:no..
To Ferino28 : Přesně to se mi povedlo na letadle. Kluci vymýšleli, počítali,kreslili si trojúhelníky no a já jsem k tomu přišel , chvíli se na to díval,vyvrtal dvě díry a bylo to jak z praku!!! Všichni to pak kopírovali. Musím ale přiznat, že jsem měl trochu upito, takže jsem do tónovaného překrytu kabiny za 18 000, vyvrtal díry celkem bez zábran.Naštěstí to vyšlo!! Po druhé bych to už neudělal.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Můj kamarád přidělával tyto vzpěry už na celou řadu aut a nikdy si nestěžoval, že by to byl nějak obtížný úkol... několikrát mi to nabízel i na Nexii. Já jsem se nad tím nikdy nezamýšlel, protože to považuju za vyhozené peníze...cukrar píše:Když to není takový problém tak právě proto prosím o raduIvan píše:"tuningové" vzpěry... dneska už to nejsou jen "vzpěry", ale hnedka "tuningové vzpěry" samozřejmě to není problém dát na téměř na jakékoli auto, Nexii nevyjímaje.
A vidím že si na to taky krátký. . .
Nexia² project
Ivan píše:Můj kamarád přidělával tyto vzpěry už na celou řadu aut a nikdy si nestěžoval, že by to byl nějak obtížný úkol... několikrát mi to nabízel i na Nexii. Já jsem se nad tím nikdy nezamýšlel, protože to považuju za vyhozené peníze...cukrar píše:Když to není takový problém tak právě proto prosím o raduIvan píše:"tuningové" vzpěry... dneska už to nejsou jen "vzpěry", ale hnedka "tuningové vzpěry" samozřejmě to není problém dát na téměř na jakékoli auto, Nexii nevyjímaje.
jen by mě zajímalo kam to upevníš když tam nejsou žádné záchytné body.
A nebylo by nakonec jednodussi si poridit Daewoo, ktery ma plynovky uz z vyroby?cukrar píše:Když to není takový problém tak právě proto prosím o radu
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Přišroubuješ/přivaříš.cukrar píše:Ivan píše:Můj kamarád přidělával tyto vzpěry už na celou řadu aut a nikdy si nestěžoval, že by to byl nějak obtížný úkol... několikrát mi to nabízel i na Nexii. Já jsem se nad tím nikdy nezamýšlel, protože to považuju za vyhozené peníze...cukrar píše: Když to není takový problém tak právě proto prosím o radu
jen by mě zajímalo kam to upevníš když tam nejsou žádné záchytné body.
Nexia² project