Kecarna o vsem i o nicem...OT vitano...

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ty jó ta ženská je frajerka to by som si asi netrúfol lebo tie to plemená sú také že čím viacej bolesti cítia tým agresivnejší sú,takže ta žena si zaslúší obdiv :D

Jo hele Ski na čo by si potreboval palubák há veď sa prosim ťa pozri na svoj podpis a pri tej výbave chceš šporiť :twisted:

Daewoo Lanos 1,6 16v - Sebring + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
To to krotiť je na úkor spotreby nie :twisted: :lol: :twisted: :lol:
Reklama

SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

-peha- píše: Jo hele Ski na čo by si potreboval palubák há veď sa prosim ťa pozri na svoj podpis a pri tej výbave chceš šporiť :twisted:

Daewoo Lanos 1,6 16v - Sebring + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
To to krotiť je na úkor spotreby nie :twisted: :lol: :twisted: :lol:
:lol: :lol: I s takou výbavou se dá jezdit na spotřebu... :oops: :oops:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Muco

Příspěvek od Muco »

Keďže sa tu spomínali aj zuby,Vážení priatelia sadnite si a čítajte...

Volám sa "muco" a som jedinečný exemplár možno jeden z mááála na svete,ktorý má ešte stále mliečne zuby(teda len jeden)...
Mal som mať strojček na zuby,lenže pan doktor-keďže som mal cca 10 rokov-povedal,že musíme počkať,pokial narastú "dvojky" a vypadnú mliečne zuby.Takže stále som v očakávaní- :roll: :roll: :roll:
Mám už nejakých 37 rokov,dvojky nemám vôbec "prerezané" ,trojky su zatial OK a štvorka nalavo je stále mliečna(pozn. mam to asi takto .:1-3-4-5 atd)... :shock: :shock: -dobre čítate,nepomýlil som sa :lol: :lol: :lol:
Už sa asi nedočkám strojčeka,lebo na rontg.snímku je vidieť,že tam nič nevidieť... :lol: :lol:
Presne povedané,trvalka pod tým mliečakom nie je ,takže zachrańuje sa ten zub,ako sa len dá,pretože je v ňom menené olovo už XXXL krát a ak idem p.zubarovi,je mu jasné,že ide opäť zalepiť mliečak.Kolko krát tam idem,tolko krát sa pozerá na ten snímok a nevie prísť na to,z akého zvieraťa to je...
Rád by mi urobil mostík(dokonca už nervačí,ale kontroluje sa zatial),lenže neviem,čo to urobí s mojim "chlebíkom".Viete,že som-..."ja nic,ja muzikant"- a to doslovne :cry: :cry: :cry:
A to by asi v kocke bolo všetko ;) ;)
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Chlapi, musíme si vážně promluvit o oslovení "Ivošku"...když mi to říkají ženský, tak mi to nevadí a je to koneckonců u mě i zvykem, ale když mi tady skoro všichni chlapi říkají Ivošku....to není moc normální.... :twisted: :twisted: :twisted: To je jak kdybyste se se mnou chtěli na srazu vyspat, holoto jedna :shock: :shock: :shock: Že já si nenechal onehdy DJPSX.... ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ivošú Ty kuku jeden kudrnatej a jakpak Ti máme říkati dyk Ivošku je krásný :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ivosku nerikej,ze se ti to nelibi...rohodne to neni homosexualni oslovovani...ale spis to vystihuje,ze jsi nas kamarad... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Ale no tak,snad by jsi se nečervenal Ivošku. :(( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Muco píše:Keďže sa tu spomínali aj zuby,Vážení priatelia sadnite si a čítajte...

Volám sa "muco" a som jedinečný exemplár možno jeden z mááála na svete,ktorý má ešte stále mliečne zuby(teda len jeden)...
Mal som mať strojček na zuby,lenže pan doktor-keďže som mal cca 10 rokov-povedal,že musíme počkať,pokial narastú "dvojky" a vypadnú mliečne zuby.Takže stále som v očakávaní- :roll: :roll: :roll:
Mám už nejakých 37 rokov,dvojky nemám vôbec "prerezané" ,trojky su zatial OK a štvorka nalavo je stále mliečna(pozn. mam to asi takto .:1-3-4-5 atd)... :shock: :shock: -dobre čítate,nepomýlil som sa :lol: :lol: :lol:
Už sa asi nedočkám strojčeka,lebo na rontg.snímku je vidieť,že tam nič nevidieť... :lol: :lol:
Presne povedané,trvalka pod tým mliečakom nie je ,takže zachrańuje sa ten zub,ako sa len dá,pretože je v ňom menené olovo už XXXL krát a ak idem p.zubarovi,je mu jasné,že ide opäť zalepiť mliečak.Kolko krát tam idem,tolko krát sa pozerá na ten snímok a nevie prísť na to,z akého zvieraťa to je...
Rád by mi urobil mostík(dokonca už nervačí,ale kontroluje sa zatial),lenže neviem,čo to urobí s mojim "chlebíkom".Viete,že som-..."ja nic,ja muzikant"- a to doslovne :cry: :cry: :cry:
A to by asi v kocke bolo všetko ;) ;)

Noooo koukam,ze si taky pekny dilo... :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ale no tak jo, kluci...Tady na fóru vám to dovolím, ale na veřejnosti radši ne :twisted: :twisted: ;)
Muco

Příspěvek od Muco »

No vidíš,ani to nebolelo-Ivošíčku ! :lol: :lol: :lol:

Toto mi pripadalo,ako keby Ti niekto povedal:..."poď na pivo"
ty by si na to povedal:..no dobre,prehovorili ste ma :lol: :lol:
P.S.
Len tak -medzi nami-že,to bola len taká zásterka,len aby to nebolo až také okaté,že Ti to robí dobre :oops: :oops: :oops: (neboj sa,nikomu to neprezradím ;) ;) )
Obrázek
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No právě, že to zástěrka nebyla....já jsem notorickej odpůrce...cokoliv co se mi trochu nelíbí, tak hned protestuju....např. na střední škole jsme se fotili na tablo....třída se rozhodla, že se budem fotit nazí...jen s přehozeným prostěradlem přes intimní partie...já jsem s tím nesouhlasil a vyfotil jsem se v černých riflích a černém roláku...třídě vládla asi o 3 roky starší holka, která mě nesnášela, protože jsem jí neustále oponoval....tak na její "návrh" mě dali až na konec tabla....dalo se to do výlohy na hlavní třídu tady v Pardubicích a skoro všichni známý to brali jako bezvadnou recesi, že všichni nazí jsou moje ovečky a já jejich vůdce :lol: :lol: :lol: To byla legrace :lol: :lol:

Ale v tomhle případě to nechám být....kdybyste nebyli moji super kamarádi, tak by vám to neprošlo :twisted: ;)
Muco

Příspěvek od Muco »

No,človeče... ;) To by som zasa ja bral. Také niečo...nahí,a s dievčatami,no tak to potom , no,potom, tak to by bolo niečo :P :P :P :P

U nás také niečo nebolo-veď keby to niekoho napadlo,to by bolo iné "foaé" :oops: :oops:
Veď sme boli všetci spolužiaci(ne spolužačky)-vtedy ešte bohužial nemohli studovat s nami dievčatá,i keď to bolo v návrhu.S takou flautistkou byť na učebni,nooo..
:P :P
Obrázek
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

:lol: :lol: Ze střední se stýkám už jen s jednou kamarádkou...a má Bugatku červenou ;) Jakmile bude krásně a čas, tak jsem pozvanej na vyjížďku...hodím pak fotky ;)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Dneska jsem koukal na jedno Esperko....já si snad jednou koupín nějaký jen třeba do garáže....to auto má neskutečný nadčasový vychytávky v designu....zadní světla, vnitřní kliky dveří....to auto je po designový stránce fantastický...ale jinak pssst a na srazu to neříkejte našim holkám....už by mě pak nikam neodvezly :lol: :lol: :oops:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Kua ted jsem koukal na TipCars a je tam krasna Evanda modroucka 6/2004 za 149000kc fakt krasa...az mam na ni chute... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Odpovědět

Zpět na „POKEC“