kupa leganzy
Moderátor: Blue Lanos
nema poskodeny tapacir na ZL dverach? tam kde byva laket?
inac km nic neznamenaju, dolezity je stav, ak to bolo auto do prace a jazdil na tom blbec tak bude motor v horznom stave zj pri polovicnej davke km, neviem preco si ludia myslia ze 100tkm a potom je to mrdka, v kosiciach felda s rozvozom pizze mala pred par rokmi na konte 600tkm bez siahnutia na motor, peha pisal o nexii s podobnou davkou km ako taxik. A to su slabsie motory.
Cena je nizsia podla mna kvoli skrabancom v laku co spomina, takze vonavka z toho uz nebude, ale nepise pocet majitelov. Ja uz pojdem len do auta po 1 majitelovi.
inac km nic neznamenaju, dolezity je stav, ak to bolo auto do prace a jazdil na tom blbec tak bude motor v horznom stave zj pri polovicnej davke km, neviem preco si ludia myslia ze 100tkm a potom je to mrdka, v kosiciach felda s rozvozom pizze mala pred par rokmi na konte 600tkm bez siahnutia na motor, peha pisal o nexii s podobnou davkou km ako taxik. A to su slabsie motory.
Cena je nizsia podla mna kvoli skrabancom v laku co spomina, takze vonavka z toho uz nebude, ale nepise pocet majitelov. Ja uz pojdem len do auta po 1 majitelovi.
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Jj souhlas....ale i lak se dá dneska v pohodě zrenovovat...a dá se to udělat i doma...včera jsem byl popít s kamarádem a jeho brácha je mechanik....říkal mi všelijaký kouzla s lakem, takže pokud to nemá nějaký hluboký škrábance, ale jen lehký, který se nedotkly přímo plechu, tak se to dá krásně rozleštit...stačí mít na to dobrou leštěnku a musíš použít trochu síly, ale funguje to
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Neco pro fajnsmekry - Leganza (novejsi model) prakticky ve full vybave (tzn. mj. silnejsi motor, kuze, automat, orig. sibr i radio) a americky model (tj. bocni odrazky a na tachaku vedle km taky mile):
http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C4869398
http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C4869398
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
sevaste, tak a uz som medzi vami.
http://daewoo-leganza.autobazar.eu/card.php?id=500213
mal by som este par otazok, da sa tesnenie dveri zohnat nejak samostatne? predchadzajucemu majitelovo to slo vrchom cez tesnenie okna a jemu to nevadilo a tesnenie sa uz tak vybehalo ze uz ho tlaci automaticky okno cez tesnenie von a fuci to pri vyssich rychlostiach, a este neviem zohnat a nechce sa mi rozoberat. stretavacie su H1 55W a v hmlovkach su ake?
inak espero je espero dalo mi vela ale na Leginu sa nechyta
http://daewoo-leganza.autobazar.eu/card.php?id=500213
mal by som este par otazok, da sa tesnenie dveri zohnat nejak samostatne? predchadzajucemu majitelovo to slo vrchom cez tesnenie okna a jemu to nevadilo a tesnenie sa uz tak vybehalo ze uz ho tlaci automaticky okno cez tesnenie von a fuci to pri vyssich rychlostiach, a este neviem zohnat a nechce sa mi rozoberat. stretavacie su H1 55W a v hmlovkach su ake?
inak espero je espero dalo mi vela ale na Leginu sa nechyta
Daewoo Leganza 2.0 CDX (1998),
Daewoo Espero, 1.5 DOHC(1996),
Gratuluji...je pekna... aspon tu bude dalsi cerna... v tech mlhovkach jsou tusim H3...s tim tesnenim mam stejny problem...okno u ridice mi tez vyleza ven...da se sehnat jen to tesneni a tim to nejspis nebude...mel jsem to rozebrane a mam uplne rozpadlou tu vodici listu...proto je okno tlaceno kam nema a vyleza...ale ty gumy by aspon zabranili tomu aby tak dovnitr nefoukalo...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak výtej medzi královnami a nech Ti fešanda slúží ako má Jo a fučanie je neduh ale už som si dáko zvikol a dokonca ako tak jazdím tak vo Fabii to rádio nestíhá prehlušiť a Oktávka tam je to také ako v mojej ak sa ide rýchlejšie tak fučí no moderné vozy ale môže byť že je ta guma porušená no ale dá sa kúpiť len neviem či to pomôže A v hmlovkách H 3
sevaste, je to tymi gumami, lebo v tesku som kupil dajaky silikonovy sprej na tesnenie a spolujazdcove dvere uz povolili a nefucia, a uz aj moje idu rovno cez gumicku, akurat mam pocit ale pocka to do vikendu, vo vnutri musi byt okno uvolnene, lebo drnci sem tam za jazdy a spadne aj tak o pol az centrimeter dole, takze daco ho nedrzi
ale inak:
auto ako ma byť bude mi luto za esperkom ale po 300km v piatok v noci a asi 50 vcera, myslim ze ma to rychlo prejde.......
ale inak:
auto ako ma byť bude mi luto za esperkom ale po 300km v piatok v noci a asi 50 vcera, myslim ze ma to rychlo prejde.......
Daewoo Leganza 2.0 CDX (1998),
Tak to mame stejny problem...me rucicka dokonce nekdy lezi na tom dorazu dole a nic se nedeje...ale ja to vetsinou nenecham ani dojit do cervenyho a tankuju..jen tak pro zajimavost,kdyz rucicka vztoupi do cerveneho tak ujedu i 70km...zalezi na stylu jizdy...uz ale takhle neriskuju...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Nevim jestli je nejlepsi zpusob ty gumy nastrikat olejem...akorat se na to "mastny" bude chytat svincik a bude za chvili jeste horsi...janodvt píše:sevaste, je to tymi gumami, lebo v tesku som kupil dajaky silikonovy sprej na tesnenie a spolujazdcove dvere uz povolili a nefucia, a uz aj moje idu rovno cez gumicku, akurat mam pocit ale pocka to do vikendu, vo vnutri musi byt okno uvolnene, lebo drnci sem tam za jazdy a spadne aj tak o pol az centrimeter dole, takze daco ho nedrzi
ale inak: