Mám menší problém :(
Moderátor: Blue Lanos
Mám menší problém :(
Zdravím všechny ! Ted na začátku měsíce jsem měnil těsnění ventilů a pořád mi utíká olej, nevíte co s tím? Mám ještě jeden problem, do krytu ventilů na vnější straně vedou dvě gumové hadičky, které jsou vedle sebe. V pravé"menší" hadičce mám díru, tak se vás chci zeptat jestli nevite kde ji koupit novou anebo se to dá nějak spravit? A doufám že to neni nic závažného
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Čauko Paťo no takto kde Ti uniká ten olej (zabudol si to napísať ) A hadičky nie sú zavažné ale pokud je dierka tak ju vymen ale ta úzká sa dá nahradiť takou čo je na vodu len ono to dlho nevydrží lebo sú to hadice na odvetranie ventilovej skryne a tak po čase sa rozleptajú no to však urobia aj originál
-
- Kontaktovat uživatele:
Nieje nič lahšieho stačí vymeniť tesnenie pod vekom ventilov a to najlepšie zoženieš ak pekne poprosíš Hanzyho ten Ti zoženie to nnajlepšie to to
A tady čítaj
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=9788&start=0
A tady čítaj
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=9788&start=0
-
- Kontaktovat uživatele:
No to máš tak u nás aj u vás predávajú tie tesnenia za 500 sk a 300 kč ale ak chceš to origoš tak stojí okolo 800 aj viac no a z PL sa dá zohnať ovela lacnejšie ale pokud na Legu nedáš to originál tak tečenie nezastane a ješte jeden problém je potom že Ti tečie olej do sviečok a poškodí je takže urychlene ho vymeň a hlavní je nie vždy kupovať to lacné a ješte jedna vec nepomáhá ani silikón je fakt len jedna možnosť a to dať hebké tesnenie a motor potom vyzerá aj takto a to som ho už od Baldovca neumýval
A vidíš žiaden olej
A vidíš žiaden olej
-
- Kontaktovat uživatele:
Bohudík páni ale je to nemoc k dobrému ale je pravdou že nie len Legynku (aj keď ta je vynímočná) tak všetky moje auta boli také aj 28 ročný OPLÍK ten sa tiež vždy lesknul a motor ačkoliv už to bol starík tak som sa snažil ho držeť v čistote Výhoda u Legy bola ta že som celý motor pretesnil a tak s údržbou nie je problém
- peter27
- Kontaktovat uživatele:
Re:
caw peha ja by som chcel vediet ake to hebke tesnenje vlastne je a de ho kupit aka znacka pripadne vyrobca lebo ja som uz 2x za pol roka vymenil tesnenie pod vekom ventilov a stale to tecie nemoze to byt aj tym ze LPg vysusuje ? dik-peha- píše:No to máš tak u nás aj u vás predávajú tie tesnenia za 500 sk a 300 kč ale ak chceš to origoš tak stojí okolo 800 aj viac no a z PL sa dá zohnať ovela lacnejšie ale pokud na Legu nedáš to originál tak tečenie nezastane a ješte jeden problém je potom že Ti tečie olej do sviečok a poškodí je takže urychlene ho vymeň a hlavní je nie vždy kupovať to lacné a ješte jedna vec nepomáhá ani silikón je fakt len jedna možnosť a to dať hebké tesnenie a motor potom vyzerá aj takto a to som ho už od Baldovca neumýval
A vidíš žiaden olej
mal som vselico od TATRA 613 po momentalnu Leganzu
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mám menší problém :(
Já mám LPG na Legyne 3 roky a to tesnenie je tam od začiatku takže pohoda a bacha tesnenie tesní kryt motore pod ktorým sa nachádza OLEJ a nie plyn tak ako by sa to tam vysušovalo há
No a to číslo toho tesnenia Ti pošlem zajtra lebo už mám Krásku v garáži a nechce sa mi tam behať lebo v šuflíku mám žošítok s všetkom čo som na nej menil takže je tam aj to tesnenie
No a to číslo toho tesnenia Ti pošlem zajtra lebo už mám Krásku v garáži a nechce sa mi tam behať lebo v šuflíku mám žošítok s všetkom čo som na nej menil takže je tam aj to tesnenie
- peter27
- Kontaktovat uživatele:
dik ja si pockam menit to budem aj tak az po vyplate heh
- peter27
- Kontaktovat uživatele:
to ciselko tesnenia a nazov vyrobcu mi niekto da prosim dik
PS prdlo mi skoro vsetko aj tesnenie pod hlavou vyfukove zberne potrubie koleno vyfuku vodna pumpa ... oprava cca 2000€
PS prdlo mi skoro vsetko aj tesnenie pod hlavou vyfukove zberne potrubie koleno vyfuku vodna pumpa ... oprava cca 2000€
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vydržíš tak zajtra Ti ho šupnem lebo momentálne je deníček v Kráske v garáži a já v Košiciach čiže 70 km vzdialený a keď dojedu domov tak zasa pozde večer no ale zajtra idem do KE s Kráskou tak ti to pošlu