co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Pěkný den
Já bych řek že je to ten činžáček je to tak Goosíku
http://amapy.atlas.cz/#x=-738232@y=-104 ... 028'48%22E
Ať nám jezdí a nezlobí
Tak je to foceny ve tme a navic jsem jeste poradne fotak neobjevil...porad se na nem neco ucim...Muco píše:Jaaaj dik moore-Veď máš displej rozmazaný.Na čo ti to bude,keď na to nevidíš?! (nevyhováraj sa na foťák!)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Jo jo mas pravdu...je to on...jsem si neuvedomil,ze jsem prozradil pozici sveho bunkru...Topol píše:Pěkný den
Já bych řek že je to ten činžáček je to tak Goosíku
http://amapy.atlas.cz/#x=-738232@y=-104 ... 028'48%22E
Ať nám jezdí a nezlobí
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Potěšilo mne dnes, že jsem dostal výzvu z firmy, která mi šije potahy v barvě mého laku s "tepelnými" prolisy, abych si je zítra vyzvedl. Pak ještě sladím barvu navigace, kterou mám objednanou a uvidíme co bude dál. Pokud bude teplo, tak se zase věnuju letadýlku a v květnu musím dát do vody lodičku. Práce jak na kostele. Prý si v důchodu odpočinu! Hahahahahhihihihihhehehehehohohoh.....
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hynečku máš fakt krásné koníčky aj moja túžba je lietať ale bohužial já som tvrdý zastanca týchto vrtulových krasavcou a jednu dobu bolo tak že som silno uvažoval že na zahrádku si zoženiem oba hoci nelitavých ale nie je to možné hlavne finančne Ale sú to najkrajšie stroje aké poznám
Spitfire MK
Messerschmitt BF
V knihovničke nemám iné knihy ako letectvo 2 sv.vojny a to je od malička ta najvetšia moja záluba
Spitfire MK
Messerschmitt BF
V knihovničke nemám iné knihy ako letectvo 2 sv.vojny a to je od malička ta najvetšia moja záluba
Goose dostal soukromou zprávu . Není co tajit, ale budu Muco dbát tvé rady.Muco píše:V.Brousku- - Psssssst!!! Neprezraď kde býva dcera,lebo pred barákom dcerky bude v krátkej dobe vela-vela daewoo autíčok.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo Ruské stroje mám tiež rád ale k USA me to nepritahuje len jeden model no mám ale malú záhradu ale vedz že to bola moja predstava teda vlastne je tento velikán a po jeho boku stihačky a oproti domček s velkým oknom no na druhú stranu lietadlo je nádherné pouze v letu na zemi je to taký ranený vtáčik
Liberator B-24
Velmi často zaspávam z 310 a 311 peruťou RAF , s ENOLOU GAY a Memphis Belle aj keď je len B-17 aj tak no vlasne moja četba je velmi obmedzená ale mám asi všetko
Liberator B-24
Velmi často zaspávam z 310 a 311 peruťou RAF , s ENOLOU GAY a Memphis Belle aj keď je len B-17 aj tak no vlasne moja četba je velmi obmedzená ale mám asi všetko
Já když začnu manželce "vyhrožovat", tak jí vždycky říkám, že odjedu do Nevadské pouště na vrakoviště letadel na dovolenou do konce života. Odtamtud by mě nedostali ani tahačem. Když jsem viděl asi 15minutové video natočené jedním francouzem co se tam dostal ... no to se nedá povídat...Našli by tam po letech kostru staříčka jak sedí za kniplem nějakého veterána........
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.