Píská mi alternátor
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
TAk sem byl v mém oblíbeném servisu a tam to pán poslech a řikal že takhle hučí diodovej blok. A řikal ať nejdříve zkusim nabít baterku že tyhle altíky tenhle zvuk někdy dělají když mají něco zasebou když je v baterce málo napětí že jdou na plný výkon a takhle hučí.
Já si myslim že jsem mu k tomuto pomohl i tou muzikou
Já si myslim že jsem mu k tomuto pomohl i tou muzikou
- Reklama
Taky si myslím, že je 1500 dost peněz za starý altík. Je to o tom, na koho v tom vrakáči narazíš. Já jsem kdysi potřeboval volant do Žigulíku. Zloděj ho rozlomil a kupodivu , volantový zámek to vydržel. Když jsem si jej vymontoval z vraku, "šéf" si řekl o 1100 korun. Slovy jedenást stovek!!! Hodil jsem mu ho na hlavu. V dalším jsem za něj dal 200,- korun a to mi ho ještě sami vymonovali!!!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Riadiacky na nexiu maaam...8V a aj 16VFranta P. píše:Zítra jedu za nějakou ženskou. prodává nexii na díly. Kolik má chtít za altík??? dáj mí tak litr víc ne. Ta nexie je 3dvířko ale má prý řídící jednotku špatnou, jinak je vcajku. tak jaká by mohla být cena té nexie??? že bych jí koupil celou
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
Mne tiež píska alternátor, ale len chvíľu po štarte. V lete som dal meniť diodový mostík, lebo starý odišiel... Mali mi meniť aj ložiská, ale vyváľali sa na to. A začal pískať po výmene. Tak teraz neviem, či je to mostík, alebo ložiská. Výmena mostíka ma stala 2500 SKi.
Nexia GLE 8V, HYUNDAI Tucson CDRi 4WD
Lui, I think, this is beginning of beautiful friendship...
Lui, I think, this is beginning of beautiful friendship...