Jo Kubica je machr...moc mu to preju...ale tesne za Hamiltonem...-peha- píše:Neboj Gosíku už sa to rýsuje a svete čuduj sa vraj nám ukradli riadiacu jednotku tak teda neviem ale vlani to bolo naopak nie![]()
![]()
Ale že nám to BMW s Kubíkom dává
![]()
![]()

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Jo Kubica je machr...moc mu to preju...ale tesne za Hamiltonem...-peha- píše:Neboj Gosíku už sa to rýsuje a svete čuduj sa vraj nám ukradli riadiacu jednotku tak teda neviem ale vlani to bolo naopak nie![]()
![]()
Ale že nám to BMW s Kubíkom dává
![]()
![]()
To ti napsat ja tak nevim...tak reves jak maly...Goose píše:Ty ses janek...strc hlavu do zachodu a splachni...
Kdybych tady vyblil stejne bezduchy reci tak bych si to zaslouzil...takze bych to bral...Hanzy píše:To ti napsat ja tak nevim...tak reves jak maly...Goose píše:Ty ses janek...strc hlavu do zachodu a splachni...
Podla mna mate tuto sezonu trosku problem s konzistenciou pneumatik a v pretekoch nam a ani BMW stacit asi obvykle nebudete, aj ked suboj o pole mozete casto vyhrat. Ale moze sa to aj zmenit.Goose píše:Hele ja myslim,ze byt vic nastvany na Alonsa uz ani nejde...vzdyt je to pohroma pro F1...to musis uznat i ty jako Ferrarista...no jen si ho vemte do sve staje...a jste razem bez sanci...dnesek byl pro McLaren spatny...ale je to zacatek sezony a jeste Ferrari zatopime...
Jasne...ber to s rezervou,sem trosku vybouchl...za to se omlouvam...Milan píše:A inac tie reci o zachode a podobne, to budem samozrejme ignorovat do buducna. Toto pisem len preto, aby si si nemyslel, ze som nieco prehliadol a preto neodpovedam.
Je skoda ze to takhle verejne vzdavas,je to sile osobnosti a schopnosti odolavat a mit argumenty a stat si pevne v kranflecich a rad mam soupere na urovni kteri to takhle lehce nevzdavaji...a vo tom toje...Goose píše:Hele vim,ze to tady padlo...a taky se mi to moc nelibilo...jako srandu "obcas" prosim...ale delas to porad...je to zesmesnovani soupere...ale nema smysl ti tady neco rikat,protoze ty musis mit posledni slovo a tak me zase necim utres a nebo nejlepe zesmesnis...nebo napises,ze jsem zakomplexovany...vzdavam to...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |