co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Hanzy
Jj octavku II 1.9 tdi srovnavali s Kia Cced Sporty Wagon 1.6 crdi a VW Variant stim samym 1.9 tdi a Kia je podelala jak boroky tak nevim nevim ale KOREA jede.....
Taky nam tu stavi krasnou fabriku v Nosovicich a korejcu je tu jak maku i napisy tu mame nekde na budovach jen korejske a v tom rozsypanem caji si moc nepoctete...
Taky nam tu stavi krasnou fabriku v Nosovicich a korejcu je tu jak maku i napisy tu mame nekde na budovach jen korejske a v tom rozsypanem caji si moc nepoctete...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
No abych nezabudol tak dneska sme s Táničkou obzerali KIA Pro Ceed a boli sme velmi prekvapený lebo je to nádherný vôz a v nedelu ideme na predvádzačnú jazdu já si dovolím povedať že to to je z jejich série to najkrajšie Ten čo s ním pojedeme je červený len ho dneska umývali a má v sebe 2,0 CDRi a 140 PS tak som zvedavý lebo s 1,6 CDRi som už jazdil a má švih
Tak takto dáko vyzerá
No a ak by sme vraj nemali dosť tak onedlho dostnú na predvádzanie tohoto krasavca a no toho sa už nenormálne teším to by mohlo byť naše auto až budeme v dôchodku Samo že ako druhé bo Legy s nami zostarne
No a takto vraj bude vyzerať a bude BÍLEJ a volá sa ExCeed
Tak takto dáko vyzerá
No a ak by sme vraj nemali dosť tak onedlho dostnú na predvádzanie tohoto krasavca a no toho sa už nenormálne teším to by mohlo byť naše auto až budeme v dôchodku Samo že ako druhé bo Legy s nami zostarne
No a takto vraj bude vyzerať a bude BÍLEJ a volá sa ExCeed
Tak me dnes potesilo,ze jsem si dnes poridil navigaci a to sice Garmin Street Pilot C310...je to sice nic moc ale byla za dobrou cenu...koupil jsem ji praci za 2997,- co je parada...me bohate staci...uz jsem ji zkousel a jde to...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Kia ceed se mi tak libi ale nikdo nevi jak to auto bude vypadat za 5 let nebo i vic... U jinych znacek ktery dobry auta uz par desitek let delaj by to bylo v poho, ale dyzajn neni vse...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Hanzy
Myslim ze stejne jak jakekoli auto po 5 letech jak jsem napsal ani Faba neprosla stk a jinak mam kamose dlouho jsem s nim nekecal ale mel sluzebni ocktavii II 2.0 tdi a vim ze s tim mel hodne problemu ty 2.0 tdi jsou dost problemove motory nebot uz jsem to slysel i z vice stran,s octavii II nalital urcite hodne km a tak z nej potaham info a ted ma pro zajimavost novy sluzebni Chevrolet Captiva a tak jsem zvedav co bude rikat nebot je typicky sklebon na Korejske vozy a ted ho fasnul a pry je hodne spokojen rikali kamosi co jsou s nim v kontaktu tk jsem sam zvedavy na jeho reference...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Tak mě dnes potěšil Kuba alias Latrele , právě mě volal z nemocnice že už je po operaci a že ho příští týden pustí domů. Trochu to přehnal s lyžema a už se vezl ale už je snad OK.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja som si mal možnosť po prvýkrát vyskúsať fóbiu aj za volantom,tak ma hneď prvý dojem utvrdil v tom,že vozy jazdiace po našich cestách delím na 2 kategótie Normálne autá a Škodovky. Bol to typ 1.4 MPI,myslím,že z r.2002 a ako som za to sadol a otočil kľúčom zapaľovania,štartér zavrčal,ale motor nenaskočil,tak ako kedysi na Š100. Podadarilo sa mi to až na druhý pokus,už pri samotnej jazde,nuž auto ako auto,dalo sa,ale o tom štartovaní mi to kolega vysvetľoval,čo má takú istú (toto bola firemná),že tam po zapnití zapaľovania treba chvíľku počkať,než nasaje čerpadlo,podobne tomu bolo aj na felde,na ktorej som kedysi jazdil. Nuž teda na všetkých vozoch od TICA po Mercedes či VW Passat,to ide,hned otočiť kľúčikom a naštartovať,iba Škoda je čosi extra.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Vyřízeno už se na vás těší-peha- píše:Kurnik tak nech sa drží já som pozeral že sa neozívá Jo a odkáž mu že jazdiť sa má v Legynze a nie na dreve
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem asi viděl Slama...byl jsem pro bráchu v Hradci a když jsem vyjížděl z Hradce...z okruhu jsem zatáčel doleva směrem pryč k Shellce, Tescu, Makru atd. a v protisměru jsem viděl nablýskanou černou Leganzu s Hradeckou SPZkou...řídil kdosi ve sportovní větrovce...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
A jak by měl vypadat? Se koukni jak vypadají naše auta po 10ti letech!!!milosh píše:Kia ceed se mi tak libi ale nikdo nevi jak to auto bude vypadat za 5 let nebo i vic... U jinych znacek ktery dobry auta uz par desitek let delaj by to bylo v poho, ale dyzajn neni vse...
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
J asně, po deseti letech začínájí všechna auta rapidně stárnout, sem tam se objeví náznak koroze, sem tam má auto nějaký ten šrám a pokud je to možné, je dobré poohlídnout po novém.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
alvin píše:Tak ja som si mal možnosť po prvýkrát vyskúsať fóbiu aj za volantom,tak ma hneď prvý dojem utvrdil v tom,že vozy jazdiace po našich cestách delím na 2 kategótie Normálne autá a Škodovky.. Nuž teda na všetkých vozoch od TICA po Mercedes či VW Passat,to ide,hned otočiť kľúčikom a naštartovať,iba Škoda je čosi extra.
No ja sa musím pochvaliť,že startovanie napr.na yarisovi je také,že klučik nemusíš držať,pokial ti nenastartuje,ale môžeš ho pustiť a ak nastartuje,prestane točiť .Má to ale jednu nevýhodu.Nikdy sa nedozviem,kolko zúbkov má pastorok(teda ak sa to tak volá)