co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Goose píše:No bylo to normalne za 320,- prodaval to clovek ktery to proste sbiral a sbiral a bylo mu pak na nic a byl rad,ze se toho zbavi... :lol: :lol: :lol: Kontakt si na nej necham a kdybych pak shanel klicenky tak vim kde... ;)
Tady je pdkaz a ještě levnější - doufám že to půjde otevřít http://aukce.atlas.cz/item340861867_fer ... _1_38.html
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jo to jo...na aukru je to taky...ale tam se cena jeste vysplha a navic platit postovne tak to vyjde stejne...takhle to bylo predano osobne bez dalsich vydaju... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

milosh píše:Tak me dnes potesilo ze jsme dostali rocni premie, mooc pekne, lepsi jak pred vanocema kdy by to clovek utratil akorat za darky :lol:
Tak to je super tak kdy budes mit vytouzenou koktavku TDI??? :lol: :lol: :lol:
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Milda a Koktávka -nikdy on vždy jenom OPEL :lol: :lol: :lol: Ale aj tam sa dajú kúpiť za dobré prémie krásné autíčka :lol:
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

mě potěšilo , že jsem včera prošel s Matízkem STK...
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Topol píše:Pěkný den :D
No jasně mBank ;) Normální účet od půli prosince a eMax od února.Nemá cenu vypisovat ale když si člověk přečte takovouhle zprávu

http://www.novinky.cz/clanek/136639-ban ... denne.html

Tak nemá cenu komentovat :twisted: :twisted:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Taky jsem si ho ted zridil jen me slecna spatne informovala co se tyce systemu prihlasovani musim tam psat jedno pridelene cislo a druhe sic volitelne ale porad ve formatu min 8 mistne a z toho tam musi byt i cislo i pismeno a dalsi cislo pro komunikaci s linkou 6 mistne jen ciselne takze tri nove cisla hesla s nicim jinak nesouvisejici coz z porovnanaim jinych bank neni nejlepsi reseni a taky ani prihlaseni na ucet bez overeni pres mobil se mi nezda dvakrat nejlepsi... :?
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
milosh

Příspěvek od milosh »

Hanzy, nechci tady zase vyvolavat naky flame ale promin jako, srovnavat porad daewooa skodovky to nejde, sice jsou predrazeny ale zase ta kvalita je jinde, ale neboj, ja si skodovku nehodlam kupovat ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ale docela zajímavý by bylo říct, v jakým směru jsou Škodovky kvalitnější...spíš mi připadá, že je to jen síla sugesce ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
milosh

Příspěvek od milosh »

Ivoš píše:Ale docela zajímavý by bylo říct, v jakým směru jsou Škodovky kvalitnější...spíš mi připadá, že je to jen síla sugesce ;)
Sednes dovnitr a proste kvalita je jinde nez u jakehokoliv korejce, ale ty ses daewoo maniak ty budes rikat ze i mercedes nema na leganzu ;) :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

milosh píše:
Ivoš píše:Ale docela zajímavý by bylo říct, v jakým směru jsou Škodovky kvalitnější...spíš mi připadá, že je to jen síla sugesce ;)
Sednes dovnitr a proste kvalita je jinde nez u jakehokoliv korejce, ale ty ses daewoo maniak ty budes rikat ze i mercedes nema na leganzu ;) :lol:
To je otazka,mlada ma Fabii a tam meni porat neco a ted ani neprosla stk a to je rok 2002 a ma najeto aktualne 84000km dvere blbnou neotviraji sednu si tam na houby sedadla jako cele W grupe taky tak dopadli nejhorsi sedadla v testech a to uz potvrdi moje mlada po ceste do chorvatska uz vi proc porat nadavam kdyz sednu k ni do fobie nebot jsme prijeli z chorvatska a dva dny nadavala na sve sedadla v aute nez si na tu hruzu znovu zvykla a jinak nevim mame doma Getze a proti fabii rovnez luxus a nebo si Milosi sedni do ceed nebo i30 a pak do fabie nove a nevim jestli budes jeste tohle tvrdit rek bych ze jsou uz hodne pred w grup.U starsich modelu ale mas pravdu korejci az ted radne pritlacili na pilu a to hodne v kvalite... ;)
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Mě dnes potěšilo, že odvezli všechny ty klády z těch shnilých topolů a louka je zase použitelná i pro jiné účely jako na př. sjezd Daewoo auťáků. ;) :) :D
Obrázek
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Hynku, super...to budeme muset využít ;)

Milosh: Daewoo mania jsem, ale třeba Mergla bych bral...do roku dejme tomu 95 to byly kvalitní a dobrý vozy...teď už ta kvalita jde dolů....sami prodejci Mercedesů to říkají....a co se týká posezu do Škodovky....to je fakt, že je to rozdíl...Schade mají sedadla tvrdý jak pryčny a chudou přístrojovku.. ;)
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Jasan, už jsem objednal zelenou trávu a pořádný sluníčko! :lol: :D
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Huráááá, Karlovy Vary dostali Slávku :lol: Moc jim fandím...kdyby vyhráli celou sérii, to bych to oslavil, že bych nedolezl z hospody domů :lol: :lol: :lol:
milosh

Příspěvek od milosh »

Ja nevim co sem porad cpete fabii, tu bych taky nemusel ale oktavkla to uz je uplne jina klasa, hlavne II ;)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“