může být, ale já jezdím v práci s peugotama a škodovkama a bohužel musím říct, že i když s nima jezdí každý jako prase tak jsou v lepším stavu a mají lepší jízdní vlastnosti než KalosKoumeles píše:Nechci ti kazit radsot, ale u jinych znacek to neni jine. Mam zkusenosti s rok starym golfem a ten je v servise porad....kdyz se vezmes kolikrat stal ten golf vic jak KalosTompetr píše:je to tak, že si myslím, že Kalos nebyla dobrá volba, od počátku má mouchy:mino píše:Tompetr prečo? za ten výfuk začinaš ľutovať?
- svítící CHECK,
- neustále vrzající silentbloky na předních kolech,
- v interiéru je to to samé, pořád něco vrže a klepe a nejde zjistit co a odkud, snad kromě krytu airbagu,
- při brzdění motorem něco vibruje, ale v servise to bylo několikrát, až jsem si na to zvyknul,
- to že je nepřesné řazení snad ani nemá cenu dodávat a zpátečka je taky na heslo...
suma sumárum auto jezdí, ale žádný požitek z toho nemám, navíc mě sere to, že jsem ještě nesplatil leasing a už do toho musím vrážet další prachy
tak a teď to víš
Deravý výfuk po 3 rokoch?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
já je stříkám tak jednou za dva měsíce, ale za chvíli je to zpátkyKoumeles píše:Me to delaj ty plastovy harmonilky a vrze to jen kdyz prejedu pres retarder...nastrikam to olejem a mam do prvniho umyti klid....Jinak kolega ma Fabii a tam to vrze uplne strasidelne....az mi de mraz pozadechmino píše:No tak u mna len tie silentbloky. Klop, klop na drevo
výfuk
Mám kalos 1,4 8v od 04/2004, teraz vo februári odišiel posledný diel výfuku - prehrdzavel spoj medzi prívodnou rúrou a posledným dielom výfuku. Tiež sa mi to zdá pomerne zavčasu. V súkromnej dielni mi to zvarili s CO2, zatiaľ drží, ale ktovie dokedy. Skrutky na prírube sa museli odrezať, nešlo to nijako povoliť. Nový diel asi kúpim v Poľsku, určite bude lacnejší ako u nás. Hlavne na Lanosy sú tam pomerne lacné diely, asi preto, že sa tam ešte stále vyrábajú. Neviem, či aj výfukové diely nie sú s Lanosom rovnaké.
PS. Hmlové svetlá na Kalos vyjdú v PL na 1200 Sk/kus, plechové disky 13" cca 900 Sk/kus
PS. Hmlové svetlá na Kalos vyjdú v PL na 1200 Sk/kus, plechové disky 13" cca 900 Sk/kus
Kalos
...no Tomos výfuk z Polska je to poslední co bych si koupil - na feldě služební kdysi nepřežil jednu zimu...a i s jinými díly polsche nemáme dobré zkušenosti...nejde jenom o cenu....pokud mohu doporučit druhovýrobu tak BOSAL ALU nebo WALKER tam je docela dobrá povrchová úprava ale není to pošopovaný hliníkem jako BOSAL ALU...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
hrdzavy vyfuk
Dnes som sa dozvedel, ze mam prehrdzavenu strednu a zadnu cast vyfuku na mojom Kalose. Vydrzal presne 4,5 roka podla servisnej knizky. Tak ze ma teraz caka taketo nacretie do penazenky:
Zadna cast - 5300,- Sk s DPH
Stredna cast - 3212, Sk s DPH
Tesnenie - 107,- Sk s DPH (medzi prednu a prostrednu cast)
Tesnenie - 111,- Sk s DPH (medzi prostrednu a zadnu cast)
4 matice - 14 korun / ks
2 ks gumove zavesy - 88,- Sk s DPH (na zadny tlmic)
2 ks gumove zavesy - 58,- Sk s DPH kus (na stredny tlmic)
a to som si myslel, ze ked sa zbavim Favorita, tak skoncia vydavky
Zadna cast - 5300,- Sk s DPH
Stredna cast - 3212, Sk s DPH
Tesnenie - 107,- Sk s DPH (medzi prednu a prostrednu cast)
Tesnenie - 111,- Sk s DPH (medzi prostrednu a zadnu cast)
4 matice - 14 korun / ks
2 ks gumove zavesy - 88,- Sk s DPH (na zadny tlmic)
2 ks gumove zavesy - 58,- Sk s DPH kus (na stredny tlmic)
a to som si myslel, ze ked sa zbavim Favorita, tak skoncia vydavky
- Hanzy
Tyy jooo co to je to je ten vyfuk z nerezi???Na Leganzu vyfuk v Polsku 1700kc komplet rikal kolega Ros ze si ho i koupil do zasoby neblazni to bych jim za vyfuk nedal ani nahodou...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Do Polska to mam daleko a aj tak neviem, kde by som to tam kupil. Toto su ceny od oficialneho dovozcu z velkoskladu a dodaju mi to uz zajtra a komplet.Hanzy píše:Tyy jooo co to je to je ten vyfuk z nerezi???Na Leganzu vyfuk v Polsku 1700kc komplet rikal kolega Ros ze si ho i koupil do zasoby neblazni to bych jim za vyfuk nedal ani nahodou...
- Hanzy
Tak to uz nic jinak bych se ti zeptal na cenu tam,skoda nebot ta cena je hodne premrstena za ty prachy si myslim sezenes nerezovy Rakousky Sebring nebo ne o moc vyssi.Co uz....
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Tak jsem dnes volal do polska a ptal jsem se navyfuky ale je na to podle obsahu a typu motoru ale tak na 1.4 stredni Bosal nebo Walker polaci pry jeste nedelaj nebo jen neco a cena tech stredni Bosal kolem 200zl zadni kolem 315zl takze i tak ceny krasne,jeste budu volat za chvili jednomu co mi menil sklo a dela i vyfuky...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
polske vyfuky
No len ze ty to mas do Polska na skok a aj vies kde ten obchod je, to ja by som minul kopec casu a aj penazi za benzin....a svagor mal polsky vyfuk a povedal, ze uz nikdy viac, ze si radsej priplati, ale nech to aj vydrzi nieco
- Hanzy
Re: polske vyfuky
Ono zalezi jaky a jak jezdis a ten nater je sic fajn vec ale dnes celkem zbytecna nebot dnes vyfuky prohnivaji hlavne ze vnitr,pokud jezdis hlavne kratke trasy a malo tak vyfuk moc nikdy vevydrzi.jojco píše:No len ze ty to mas do Polska na skok a aj vies kde ten obchod je, to ja by som minul kopec casu a aj penazi za benzin....a svagor mal polsky vyfuk a povedal, ze uz nikdy viac, ze si radsej priplati, ale nech to aj vydrzi nieco
Jinak mas pravdu pokud to mas daleko a navic nevis kde tak je to problem jo a taky je rozdil vyfuk koupeny v Posku nebo i vyrobeny ale my ne nich jezdime na polskych a problem neni pokud se jezdi ale jinak i jak jsem psal ty znackove Bosal Walker od tama a za jine prachy ...asi si otevru obchod a pojedu v dilech zajistim vam vsem levneji dily a ja neco vyvarim asi popremyslim...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Rezavý výfuk
I mně odešel zadní díl výfuku už loni, mám 2004.....