Studoval jsem docela dlouho v zahraničí a teď sem se vrátil. Upřímně řečeno ano, lidi se mění a zájmy taky. Nálepka daewooclubu je stále na svém místě a půjde šířit slávu dálTomáš píše:Loobo , co s tebou bylo ? Ty jsi se sem podíval , jen , že to chceš prodat ?
Matiz cd
Moderátor: Blue Lanos
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Už nic neříkej
------------------------------Tomáš píše:Loobo , co s tebou bylo ? Ty jsi se sem podíval , jen , že to chceš prodat ?
Tak to jsi nás kolego " Loobo " zklamal a zradil a běž si Matízka - který je mimochodem opravdu pěkný PRODAT jinám čau " Vazoun "
Vazoune, tak sa na neho tolko nehnevaj Nas Matizkarov je tu stale este dost Aj ked ja si toho svojho uz asi vela neuzijem, nakolko mi da firma za pol roka nove auto. Ale zmaknem tu velku letnu opravu, na ktoru sa tolko chystam a Matizka dam svojej babe, v tom case uz mojej zene
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Veru tak,Vazoune, život je zmena,nie o tom to je,že kto si dovolí vymeniť Matízka za väčší,či modernejší voz je podlý zradca ,Matízek je super,ja naň nedám dopustiť a mne osobne stačí,ale komu sa rozarstá rodina,či potreebuje výkonnejšie auto na dlhšie vzdialenosti... Za to ho netreba zatracovať,ak Matizmi a nami Mtízkarmi nezačal pohŕdať, v štýle " Zabudol vôl,že teľaťom bol ..." Podľa mňa to je podstatné,čo ten človek cíti v duši k autu daného typu či značky.
Je to ako,kedysi trabantisti. Boli takí,čo celý život jazdili,a ešte aj jazdia z presvedčenia na trabantoch,ale aj takí a tých bola a je väčšina,čo presedlali na vozy iných značiek,ale v duši ostali tak trochu trabantistami a stále nostalgicky spomínajú. Nuž,ale aj takí,čo brali kúpu trabanta ako z núdze cnosť,neboli s nimi spokojní,najmä ak kúpili staršie vozy,ktoré mali už svoje najlepšie roky za sebou, a nemajú na tie vozy dobré spomienky.
tak podobne to bude aj s Matízkarmi. Ja osobne som s Matizom nanajvýš spokojný,ale kedy som sa rozhodoval pre nové auto,stopercentne by to bol zas jedine kórejec,s najväčšou pravdepodobnosťou Daewrolet,ale už nie Spark,kvôli umiestneniu budíkov na pravej strane,najskôr AVEO,ale to len čiste v teoretickej rovine ,nehodlám minimálne najbližšie 3 roky meniť auto.
Neodsudzujem človeka za to,že zmení značku a typ auta,ak sa neotoči chrbtom k majiteľom áut danej značky,napr. keď si exmajiteľ TICA kúpi prepytujem Fabiu,a hneď si začne z Tíc uťahovať,do vtedy ale nedal na Tico dopustiť,tak nad takým lámem palicu aj ja.
Je to ako,kedysi trabantisti. Boli takí,čo celý život jazdili,a ešte aj jazdia z presvedčenia na trabantoch,ale aj takí a tých bola a je väčšina,čo presedlali na vozy iných značiek,ale v duši ostali tak trochu trabantistami a stále nostalgicky spomínajú. Nuž,ale aj takí,čo brali kúpu trabanta ako z núdze cnosť,neboli s nimi spokojní,najmä ak kúpili staršie vozy,ktoré mali už svoje najlepšie roky za sebou, a nemajú na tie vozy dobré spomienky.
tak podobne to bude aj s Matízkarmi. Ja osobne som s Matizom nanajvýš spokojný,ale kedy som sa rozhodoval pre nové auto,stopercentne by to bol zas jedine kórejec,s najväčšou pravdepodobnosťou Daewrolet,ale už nie Spark,kvôli umiestneniu budíkov na pravej strane,najskôr AVEO,ale to len čiste v teoretickej rovine ,nehodlám minimálne najbližšie 3 roky meniť auto.
Neodsudzujem človeka za to,že zmení značku a typ auta,ak sa neotoči chrbtom k majiteľom áut danej značky,napr. keď si exmajiteľ TICA kúpi prepytujem Fabiu,a hneď si začne z Tíc uťahovať,do vtedy ale nedal na Tico dopustiť,tak nad takým lámem palicu aj ja.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
To byla legrace
To nebylo tak myšleno - je to přece legrace,doufám že to tak "Loobo" pochopil nazdar " Vazoun "
---------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
---------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20