co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Hanzy
Toz blahopreji ke koupi noteboku Vaclave sic ja bych si tenhle nekoupil nebot nedavno si asi podobny koupil kolega v Makru a moc nadseny s nim neni a navic kdyz to srovnal s mym,nemas ho nahodou taky z Makra?Nebot prodejci co delaj do pocitacu myslim je vubec nevedou...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ahoj Hanzy, zatím jsem spokojen, mírně vrže levá strana kláves, ale zatím to neřeším, dva roky záruky to snad jistí. V Makru jsem ho nekoupil, ale K+B zde v Č.Lípě. Visty se my zatím líbí, jedině co jsem si neuvědomil, že má vývody USB pouze z pravé strany a to v případě použití myši trošku překáží. No prostě zvykám si, mám ještě druhý PC z 19" monitorem, tak že v pohodě.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Hanzy
Jasne hlavne at si spokojen,je dobre ze je to tvuj prvni a nemas s cim srovnavat...ty USB davaji volove podazde jinam u stareho jsem je mel jinak i dvd mechaniku na jine strane i PCMCIA sloty ale vyhodou tady je ze je mam oba ty sloty nebot nekteri prechazeji uz na ty nove a pak je problemos ale zalezi nekdo ho nepotrebuje vubec...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Jasneee kdo si hraje nezlobi... a vo tom to je...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsi přece jen pořídil, Vašku. To gratuluju
Dneska mě potěšilo (naštěstí to převažuje nad tím, co mě nepotěšilo), že jsem vypulíroval Sedana a odvezl jsem hliníkáče na renovaci...jeden hodně háže, 2 málo....opraví odřeniny a nastříká to...objednal jsem i středící kroužky (1 kus za 100 Kč)...suma sumárum to vyjde na 5 600 Kč, ale disky budou jako nový a hlavně nebudou házet Ještě dát dokupy lak na Kombiku a bude to éňo ňéňo autíčko bez jediný chybičky
Dneska mě potěšilo (naštěstí to převažuje nad tím, co mě nepotěšilo), že jsem vypulíroval Sedana a odvezl jsem hliníkáče na renovaci...jeden hodně háže, 2 málo....opraví odřeniny a nastříká to...objednal jsem i středící kroužky (1 kus za 100 Kč)...suma sumárum to vyjde na 5 600 Kč, ale disky budou jako nový a hlavně nebudou házet Ještě dát dokupy lak na Kombiku a bude to éňo ňéňo autíčko bez jediný chybičky
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ano Ivoši, je doma a zatím spokojenost. Nejvíc se mi líbí displey.Parádní barvičky a Vista se mi také líbí, akorát že skáče trochu oken než jsem zvyklý, ale jde to vypnout, tak že pohoda.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Já měl Visty přes měsíc a zrušil jsem je.....nějak si moc nerozumí s nVidií...třeba to Servis Packem 2 vyřeší Ale ten bude až kdoví kdy....
Jinak mě potěšila výhra Manchasteru United 2:0 nad Římákama...Go Reds Go!!!!!!!!!!!!!!Hurá!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak mě potěšila výhra Manchasteru United 2:0 nad Římákama...Go Reds Go!!!!!!!!!!!!!!Hurá!!!!!!!!!!!!!!!
A me dnes potesilo,ze jsem se dozvedel termin dalsiho skoleni v Pardubicich a to je 14.-15. dubna...takze Ivosi...kdyby si mel cas,tak se zase muzeme sejit...tentokrate bez kolegy...ten nejede... Kdybychom rezervovali tu irskou hospu nebo klido zase ponorku to je fuk...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ale jo občas je někdo prodava napřiklad czechcomputer zHanzy píše:Toz blahopreji ke koupi noteboku Vaclave sic ja bych si tenhle nekoupil nebot nedavno si asi podobny koupil kolega v Makru a moc nadseny s nim neni a navic kdyz to srovnal s mym,nemas ho nahodou taky z Makra?Nebot prodejci co delaj do pocitacu myslim je vubec nevedou...
Fiat Brava 1,2 16V červena r.v.99
Nexia GTX 16V Hatchback3 bilá r.v.96
predtim favo 136L r.v.90
Nexia GTX 16V Hatchback3 bilá r.v.96
predtim favo 136L r.v.90
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Půjdem zas do Ponorky...nebo do Beer baru, tam si budeš moc dát toho....ehm....před pár dny jsem ho tam pil....hegot nemůžu si vzpomenout....prostě to pivo z Budějovic....nějak od P nebo N nebo jak....Goose píše:Jo a budu tam konecne autem...muzeme zapalit i nejaky popelnice a treba i celej hotel... Hele a neni v ty irsky hospe draho???
Tak precijen K + B...no chvalim te...je to urco dobra volba...s tim vrzanim klaves si nelam hlavu...kazdy notebook ma sve mouchy...kamos si koupil Acera a ten byl tak blbe vyvazenej,ze se porad lehce preklapel a jak psal tak klepala klavesnice o stul...V.Brousek píše:Ahoj Hanzy, zatím jsem spokojen, mírně vrže levá strana kláves, ale zatím to neřeším, dva roky záruky to snad jistí. V Makru jsem ho nekoupil, ale K+B zde v Č.Lípě. Visty se my zatím líbí, jedině co jsem si neuvědomil, že má vývody USB pouze z pravé strany a to v případě použití myši trošku překáží. No prostě zvykám si, mám ještě druhý PC z 19" monitorem, tak že v pohodě.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...