![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Jo a já nemyslel strč si Matesa někam
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Blue Lanos
pro začátek ne. A podle kvality "předfotek" (klidně v zimníku u auta) by se vidělo co dál. Ale plavky, no nevim, přijdou mi jako zbytečnost. Jo a určitě nejsem na nějaký krajinky a exteriéry.]Rebro[ píše:Hadam este nexcete navliect VIKI do plaviek v tomto studenom pocasi
jo ja vim jak si to myslelKrtek píše:Jo a já nemyslel strč si Matesa někamale že je pěknej v povzdálí na fotkách a je slušivej
nonono...to zni jako ze zenska a auto nejdou dohromadyKrtek píše: A představ si ženská s pojmem o autech!!!!
problem je v tom ze nemam fotakKrtek píše:pro začátek ne. A podle kvality "předfotek" (klidně v zimníku u auta) by se vidělo co dál. Ale plavky, no nevim, přijdou mi jako zbytečnost. Jo a určitě nejsem na nějaký krajinky a exteriéry.]Rebro[ píše:Hadam este nexcete navliect VIKI do plaviek v tomto studenom pocasi
Tenhle názor nezastávam. Ale je vás málo. Znam málo ženskejch co projevujou zájem o auta, což je škoda.viki píše:jo ja vim jak si to myslelKrtek píše:Jo a já nemyslel strč si Matesa někamale že je pěknej v povzdálí na fotkách a je slušivej
![]()
nonono...to zni jako ze zenska a auto nejdou dohromadyKrtek píše: A představ si ženská s pojmem o autech!!!!
![]()
![]()
asi jsem to zdedila po tatinkovi
Tenhle názor nezastávam. Ale je vás málo. Znam málo ženskejch co projevujou zájem o auta, což je škoda.viki píše:jo ja vim jak si to myslelKrtek píše:Jo a já nemyslel strč si Matesa někamale že je pěknej v povzdálí na fotkách a je slušivej
![]()
![]()
![]()
asi jsem to zdedila po tatinkovi
Návod, jak přijít k penězům jsi viděl včera, ale kde budeš shnánět ten dusík?jakub píše:mno panove, vcera jsem koukal na the fast and the furious a myslim, ze vydaje na pristi rok jsou jasne, ted uz jen ty prijmy ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |