Ukrainske policajne Espero
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ukrainske policajne Espero
Tak teraz som sa vratil z Ukrainy a pozrite com som tam odfotil
Prve foto mi velmi nevyslo, ale to dalsie az na to ze je trosku z dialky je celkom fajn...
(pred trznicou)
(a tu uz pri benzinke kde merali rychlost... odniesli si to dve auta z Talianska a jeden Michalovcan)
Len neviem neviem ci by stacilo na niektore auta, ktore jazdia na Ukraine... take najnovsie Audi, Lexus, BMW, Mitsubishi, Hummer, Mercedes atd...
Prve foto mi velmi nevyslo, ale to dalsie az na to ze je trosku z dialky je celkom fajn...
(pred trznicou)
(a tu uz pri benzinke kde merali rychlost... odniesli si to dve auta z Talianska a jeden Michalovcan)
Len neviem neviem ci by stacilo na niektore auta, ktore jazdia na Ukraine... take najnovsie Audi, Lexus, BMW, Mitsubishi, Hummer, Mercedes atd...
Naposledy upravil(a) Sato dne čtv říj 09, 2008 10:39, celkem upraveno 2 x.
R.I.P
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
- Reklama
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Ti policajti vypadají jak z Francie.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
To si docela riskoval - policajti nemaj zrovna v lásce když je lidi fotí...měl jsem takhle konflikt v Tunisu,ale naštěstí to dopadlo v poho - vyjeli na mě hatmatilkou a já zase českou hatmatilkou jim odpovídal.V první chvíli mi moc do smíchu nebylo,ale když bylo vidět že se klidní tak s úsměvem se rozloučili....Sato píše:JJ skoro
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
pozde uz sem to cetl, tak si jednu dej nejlepsi je na Ukrajine to ze te ridici varuji ze se nekde meri, pokud potkaj hlidku hned blikaj ze si mas davat bacha, skoda ze to u nas nefunguje
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Tak sem si ji dal...ale jen tak malou... No hele s timhle sem se setkal na Slovensku...tam jak nekde byli s radarem tak na me vsichni blikali...tady u nas je to marny...zvlast kdyz videj prazskou spz...ja blikam na ty co nesvitej a na mereni upozornuju jen ty slusny...jak vidim nejakyho zavodnika tak ma smulu...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Upozornění blikačem
Je poznat " Slávku " že žiješ v Severočeském kraji, tady máme hodně ve zvyku - obzvláště my starší ročníky - upozornování na jakékoliv nebezpečí
použitím blikačů nevím jak jinde, ale tady se stím setkávám často zdravím tímto všechny co mají tento způsob upozornění vžitý a používají jej - čau " Vazoun "
-------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
použitím blikačů nevím jak jinde, ale tady se stím setkávám často zdravím tímto všechny co mají tento způsob upozornění vžitý a používají jej - čau " Vazoun "
-------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
To Slavek: JJ ukrajinci poctivo blikaju... ale este pred tou kontrolou nas upozornili cestari ktori tam rozsirovali cestu... a to tak, ze dlanou pravej ruky si potlapkavali po lavom ramene Takze hned nas napadlo ze tym myslia policajne vylozky na uniforme
A inac na slovensku (aspon tu na vychode) sa tiez poctivo blika .
simone by o tom asi vedel viac porozpravat
A inac na slovensku (aspon tu na vychode) sa tiez poctivo blika .
simone by o tom asi vedel viac porozpravat
R.I.P