Teda aspon myslim ze to nejde od vtedy....moc netrubim ale niekedy by bolo treba

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Su tam dva klaksony, jeden ma vysoky ton, druhy nizsi, tak ti asi jeden odisiel. Ton klaksonu sa da ciastocne "upravit" srobom (byva vacsinou zaliaty farbou), takze mozes este skusit aj to. Ten srob tam je iba jeden.Dark69 píše:Mne zas ide klakson ale radsej netrubim ak zatrubim ludia spustia okamzite smiech![]()
![]()
trubi ako pistalka nie ako truba
![]()
jasne su tam dva klaksony skusim sa na to pozriet...a kde presne najdem tu srubku na klaksone niekde v strede kde su spojene?ferino28 píše:Su tam dva klaksony, jeden ma vysoky ton, druhy nizsi, tak ti asi jeden odisiel. Ton klaksonu sa da ciastocne "upravit" srobom (byva vacsinou zaliaty farbou), takze mozes este skusit aj to. Ten srob tam je iba jeden.Dark69 píše:Mne zas ide klakson ale radsej netrubim ak zatrubim ludia spustia okamzite smiech![]()
![]()
![]()
Ten srob je z tej strany ako su napajacie konektory (na kazdom klaksone je jeden). Ak budes skusat s nim potocit, tak velmi citlivo, skus postupne tak o stvrt otacky, ak to prezenies tak ti nepojde. Potom (po vyladeni) ho nezabudni znova zaistit nejakou farbou. Naj by bolo to skusat mimo civilizacieDark69 píše:jasne su tam dva klaksony skusim sa na to pozriet...a kde presne najdem tu srubku na klaksone niekde v strede kde su spojene?ferino28 píše:Su tam dva klaksony, jeden ma vysoky ton, druhy nizsi, tak ti asi jeden odisiel. Ton klaksonu sa da ciastocne "upravit" srobom (byva vacsinou zaliaty farbou), takze mozes este skusit aj to. Ten srob tam je iba jeden.Dark69 píše:Mne zas ide klakson ale radsej netrubim ak zatrubim ludia spustia okamzite smiech![]()
![]()
![]()
heheheferino28 píše:Ten srob je z tej strany ako su napajacie konektory (na kazdom klaksone je jeden). Ak budes skusat s nim potocit, tak velmi citlivo, skus postupne tak o stvrt otacky, ak to prezenies tak ti nepojde. Potom (po vyladeni) ho nezabudni znova zaistit nejakou farbou. Naj by bolo to skusat mimo civilizacieDark69 píše:jasne su tam dva klaksony skusim sa na to pozriet...a kde presne najdem tu srubku na klaksone niekde v strede kde su spojene?ferino28 píše: Su tam dva klaksony, jeden ma vysoky ton, druhy nizsi, tak ti asi jeden odisiel. Ton klaksonu sa da ciastocne "upravit" srobom (byva vacsinou zaliaty farbou), takze mozes este skusit aj to. Ten srob tam je iba jeden.![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |