Moderátor: Blue Lanos
Toto snad nemyslis vazne.lanos18 píše:ja budem darmo pozornejsi ked niekto brzdi prudko predomnou.
mat dostatocne velky odstup. ked nezvladas takto zakladnu vec. zober noznicky a rozstrihni tu karticku co ti dovoluje soferovat aspon na 20 casti.lanos18 píše:akoze ked predomnou ide bmw a prudko zacne brzdit tak co mozem spravit? ma silnejsie brzdy tak si nepomozem
trochu mi nesedi to ze pri vetsich kolech citim vic nerovnosti rekl bych teda ze je to naopak protože čim vetsi kolo tim do min der kolo vjede a vic jich prejedeTo bol ten pozitivny priklad. Podme k negativnemu.
Na ceste budes citit "skoro" kazdu nerovnost a to aj vdaka velmi zle (slabo) odhlucnenenu podvozku Crying or Very sad dalej sa ti niekolko nasobne zvysi valivy hluk od pneumatik (zalezi ako hlucne kupis) to ma taktiez za nasledok setrenia pri odhlucnovani a tlmeni...
a) brzdit skor ako onlanos18 píše:akoze ked predomnou ide bmw a prudko zacne brzdit tak co mozem spravit? ma silnejsie brzdy tak si nepomozem
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |