Sraz Brandys nad Labem
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
Pěkný den
Taky bych chtěl poděkovat všem za krásně prožitý den ! Obzvlášť paní Janě dceři a i Hynkovi !!! Úžasní lidi jsem moc rád že jsem je poznal !!! To co Hynek dokázal a jaké má koníčky prostě smekám !!!
Jinak jsem taky fotil ale snímky nic moc /rozmazaný /ani je sem dávat nebudu.Jinak Conpetovi děkuji za zveřejnění MMS.Kdybych věděl že to hodíš na net tak bych udělal snímků víc.-
Ještě jednou všechny zdravím a těším se na budoucí setkání
Ať nám jezdí a nezlobí
Taky bych chtěl poděkovat všem za krásně prožitý den ! Obzvlášť paní Janě dceři a i Hynkovi !!! Úžasní lidi jsem moc rád že jsem je poznal !!! To co Hynek dokázal a jaké má koníčky prostě smekám !!!
Jinak jsem taky fotil ale snímky nic moc /rozmazaný /ani je sem dávat nebudu.Jinak Conpetovi děkuji za zveřejnění MMS.Kdybych věděl že to hodíš na net tak bych udělal snímků víc.-
Ještě jednou všechny zdravím a těším se na budoucí setkání
Ať nám jezdí a nezlobí
- Honza Beneš
Ahojda, už jsem víc jak hodinu doma. To že jsem tu na fóru až teď je proto, že jsem zatápěl, a pak jsem zjistil že nejde ADSL připojení, tak jsem musel vypnout PC a na chvíli vše vytáhnout z el. Ale k věci. Jet na sraz jsem se rozhodl až včera, a jsem moc rád, že jsem nakonec dorazil. Rád jsem poznal Hynka, jeho ženu a dceru, a Petra a znovu viděl vás které již znám. Bylo to super!!
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
- Honza Beneš
Petře, díky!! Jasně že je to lepší, je to jak když si poránu pořádně opláchneš očka studenou vodou! Takže Esperko svítí líp na cestu a líp vypadá. TEMPO pastu na zažloutlá světla po dnešku vřele doporučuju, a jak tady byl návod na "renovaci" světel s použitím šmirglu jemnosti 2000, tak jestli o tom někdo uvažuje, tak určitě nejdřív zkuste brusný papír vynechat a vzít to jen tempopastou, mělo by to stačit. Byla to bleskovka, čuměl jsem jak puk.Petr Soukup píše:Tak to je super,doufám že i Honza ted už něco vidí.Goose píše:Ja jsem si vsiml,ze jsou vic videt...opravdu,to nerikam jen tak...je to lepsi...
Ta vrtačka s tím filcem musí udělat uplné divy. Jsem rád,že to fungovalo a hlavně pomohlo!Ivoš píše:A kdyby se to vzalo ještě tím filcem na vrtačce, tak se to bude blejskat
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
- Honza Beneš
- Hanzy
Jsemsi rikal jak cucim na prvni foto kdo je tam s tak zahovnenym Esperkem a i bez poklic a to Hanzous chlape polepsi se...Honza Beneš píše:Ahojda, už jsem víc jak hodinu doma. To že jsem tu na fóru až teď je proto, že jsem zatápěl, a pak jsem zjistil že nejde ADSL připojení, tak jsem musel vypnout PC a na chvíli vše vytáhnout z el. Ale k věci. Jet na sraz jsem se rozhodl až včera, a jsem moc rád, že jsem nakonec dorazil. Rád jsem poznal Hynka, jeho ženu a dceru, a Petra a znovu viděl vás které již znám. Bylo to super!!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Tak jsem se konečně vrátil z noční a vylezl z postele. Jsem moc rád , že se Vám u nás líbilo. Až bude opravdu teplo, tak kolem těch 30, tak si to zopakujem. Koupíme soudek, posedíme, vykoupeme najíme a dopovíme, co jsme včera nestihli.
Hlavně mě zajímalo, zda jste dobře a bez problémů dojeli. Pak jsem si ale uvědomil, jakými vozy jste jeli a jinak než dobře to ani dopadnout nemohlo!
Jo hošani a tu chválu si nechte od cesty! Proto jsme se nesešli. Zdravím vás i jménem ženy a dcery. Čau.
Hlavně mě zajímalo, zda jste dobře a bez problémů dojeli. Pak jsem si ale uvědomil, jakými vozy jste jeli a jinak než dobře to ani dopadnout nemohlo!
Jo hošani a tu chválu si nechte od cesty! Proto jsme se nesešli. Zdravím vás i jménem ženy a dcery. Čau.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.