Nehody, aneb jezděte opatrně...

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Muco

Příspěvek od Muco »

milosh píše:
SkylineGTR píše:
milosh píše:Me stacilo dnes kdyz jsem jel do prace, mam to pres cely mesto 6km, ale nemit abs tak uz bych mel asi novej naraznik, klouzacka asi 4km a porad mirny kopecek, takze fakt nic moc, sanky jako dost :lol:
6 km do práce a jezdíš autem? No Miloši, to jsi sportovec? :lol:
No jelikoz ho pouzivam pro sluzebni ucel tak jsem nucen jezdit, cestacek se hodi, nekoupil jsem si ho abych s nim jel 1 x za 14 dni na nakup jako nakej duchodce...

Ja nemám služobné auto,tak musím svojim .Mám to do práce tiež trochu ďaleko,tak používam dosť často svoje kone pod kapotou(cca 4 km)
Ale stane sa aj to,že sa pustím do pešobusu ak je pekné počasie a ak nie som zrovna lenivý. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Reklama

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Muco píše:Treba sa ponáhlať opatrnejšie..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Tak tohle se stalo kousek ode mne. Ten borec jel 180 km/h po Praze na Evropské a škrtl si o obrubník. Auto vidíte a ten "kluk" byl na místě mrtvej!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Taky to pamatuju...bylo to sileny...ale muze si za to sam a dobre,ze zabil jen sebe...aspon je o debila min...ne,ze bych mu to vylozene pral,ale aspon uz nikomu neublizi... :evil:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
alvin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nehody, aneb jezděte opatrně...

Příspěvek od alvin »

Žiaľ zas ďalšia tragická nehoda autobusu s fatálnymi následkami :( :( :( :(
http://aktualne.centrum.sk/domov/region ... id=1176026
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to alvine to je hrozný...jo sledoval jsem to ve zprávách, nechtěl bych být v kůži řidiče u nás § 180 obecné ohrožení s následkem smrti a to několikanásobné, zkušený řidič nejspíš mu vypad kvalt a už ho nezařadil, tady má jedinou šanci - technická závada ale všichni jsou z jedneho místa tuším i řidič, to je pak těžký pro všechny...
a tak alvine, upřímnou soustrast vám všem, máte národní smutek

a hlavně mějte se fajn, bez nehod
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

ďalšia nehoda autobusu,tentoraz iba plecharina,brat cestoval v ňom a vraj skrátil ten autobus o meter nejakú ochcávku,tú už žiaľ nenafotil 8) ,hlavne,že sa nikomu nič nestalo
Nehoda 4.4.jpg
Nehoda 4.4.jpg (16.04 KiB) Zobrazeno 1593 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Kéž by ten můj pozdrav platil vždy :!:
Víte já už tomu asi nerozumím a naprosto nechápu !!!
To není jenom dokola ale to narůstá !!! Naprostá neúcta k životu a hazard :!: :!:
Je mi už docela dost ale nepatřím jak někdo napsal k těm "Uprděnejm starcům " !!!
Jak jsem psal teď jinde byl jsem v sobotu v Praze a zatím nechci to přechválit ale vcelku na to že nejsem pražák a do Prahy jedu tak třikrát do roka tak jsem brzda nebyl.Ale naprosto nechápu "lidi" kteří předjíždí dvojitou plnou :!: a nebo jedu po dálnici 130 a najednou mě předjedou motorky,že si člověk myslí že stojí ale to se mi stalo i na státovce !!! Nechci moralizovat ale prosím všechny které znám jezděte tak aby jsme se zase ve zdraví potkali ;)
Takže ať nám jezdí a nezlobí -i
PS:
Nejsem cinik ale kdo se chce zabít ať se klidně zabije ale proč neviní :!: :!:
http://search.seznam.cz/?q=dopravn%C3%A ... od=f&sug=1
maiki1

Příspěvek od maiki1 »

jj, taky ty lidi co nerespektují předpisy nechápu :shock: ..jsem mladá holka, taky si ráda šlápnu na plyn(někdy i víc) :twisted: , ale né v silném provozu, né ve městě a do zatáček se držím svého pruhu, to ovšem nemůžu říct o lidech které v něm potkávám v protivce že :roll: ...jezdím aktivně ani né půl roku a že jsem toho zažila, blbounů na cestě, který jsou schopný málem do člověka vrazit když ho zrovna nemůžou předjet :| ...agresivita vládne českým silnicím :evil: , ale nejvíc mě bere když mě nějakej maník ve starým rádoby natuněným autě předjíždí v křižovatce pěkně rozjetej a hlavně zleva...to už člověk fakt někdy nezachápe a nad takovýma jen mávnu rukou: ,,jen si jeď, když chceš, ale spěcháš do hrobu..."...hlavně aby nikoho dalšího cestou nepřibral sebou :!:
daewoo lanos 1.5 S sedan, r.v.99 alias "lienka"
chevrolet nubira 1.6 kombi, r.v. 2006
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Je to jak píše Vláďa...pořád dokola, ale meta se zvyšuje....pitomci jsou a budou...min. týden jsem jel na chalupu a bylo tak krásně, že jsem si otevřel všechna okénka, drandil jsem si to pěkně 80 a bylo mi děsně fajn...pár moulů se našlo, že jako aby mi ukázali jak se jezdí, tak mě předjeli stylem, že mi málem utrhli zpětné zrcátko....moulové :lol: A byť je to divný a možná morálně odsouzeníhodný, tak já takovým lidem přeju, aby se někde vymlátili...sami a třebas do stromu...bohužel jejich léčba by šla z našich daní, ale třeba by se jim rozsvítilo.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Kamarádi to sa fakt človek nestačí diviť ale od doby našich velkých pokut jazdím aj s Octávkou aj S Legynou strikne podla predpisov len problém je v tom že som najpomalší vodič na ceste :D Fakt po čas cesty treba do Budapešti neexistuje auto ktoré by išlo za mnou a len na dialnici dakoho predbehnem já ale aj to je vynímka,tak to nechápem či pokuty by som platil len já alebo zmenili rýchlosti lebo Já šlapu v meste 50 a predbiehajú ma aj babetisti to je hrôza :lol:
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...jo peha, taky si někdy připadám jako blbec jedu podle předpisu 50 km / hod s nějakou tolerancí + 5 -7 km / hod a jsem brzda provozu, všichni mi míjí ...nejsi prostě sám

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

A to máte kluci velká auta. Mě ať jedu 55 nebo 65 km/hod a nebo 100 km/hod, každý mi to musí ukazat, jak mu to jede.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Mne to nijak nerozčuluje já používám hlavu a tak ako vo "Vesničko má středisková" pan doktor hovorí-Já se proste kochám-ale dávam samo že bacha na prevádzku no a to že ma predbiehajú to je slogan tiež z jednoho filmu -Len si leť aj s prestreleným krídlom-a tak ma žiaden blbec nevie rozhádzať :lol: :lol: :lol: Jo jinak to je normál že na 90 idem 99 a každé druhé auto na mna trúbí no a já naoplátku ho pri predbiehaní pustím a slušne sa mu pozdarvím :lol: :lol: :lol: Ať nám to jazdí a hlavne bezpečne -i
Cudro

Příspěvek od Cudro »

Niektore obrazky su fakt drsne. Najhorsie je ze ti ktorych sa to tyka sa na to nepozru alebo to ignoruju. Od kedy je na Slovensku 50-ka v obciach, mam dojem ze jazdim iba ja 50km/h. Zvykol som si teda v meste sa zaradit do praveho pruhu a nevsimat si tych pretekarov. Najhorsie je ze clovek nikde nevidi policajtov merat rychlost. Odkedy im kupili tie nove radary tak zaliezli ako mysi a nikde ich nevidiet. Teda neposobia preventivne na vodicov ked ich nikto nevidi na ceste merat rychlost.
Chevrolet Evanda CDX 2.0, olivovostrieborná metalíza.
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Já se taky snažím dodržovat, takže ve městě 60 na tachometru a mimo obec 100 a taky si připadám, že jsem nejpomalejší.
Ale vláčet se za traktorem kvůli tomu, že tam je plná čára? To zas ne. :lol:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Odpovědět

Zpět na „POKEC“