Formule 1
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ja jen nechapu,ze par debilnich jedincu,ktery psali k nejakemu clanku,ze mel Hamilton stesti...to jsem opravdu nepochopil...vzdyt v prubehu celeho zavodu se mu nikdo ani nepriblizil...cuchli si k nemu jen pri safety caru nebo kdyz jel do boxu...jinak by ujel minimalne o pul minuty tak co je to za stesti...v tom pripade muzu rict,ze mel Schumi cela ty leta taky jenom stesti...no nic proti Schumimu ale davam jen srovnani...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
pokec
...to GOOSE souhlas - ten " černej " je sympatickej " umí " a má fyzičku, jak vyběh po těch schodech...po delší době jsem se podíval a bylo to zajímavější ( trakce, ECU, brzdění ...) pilot má větší podíl...no jak říká Richard minulost byla právě proto krásná...komentátoři - NOVA má plus v Turkovi pohyboval se v tom světě...a o tom je...jenom vzpomínám, když loni GP komentoval Michal Bursa ( bývalý aktivní jezdec SBK ) na ČT a předloni na Eurosportu s Joskou Kubíčkem - to mělo tu pravou šťávu - prostě slang z toho prostředí - právě proto zahraniční komentátoři jsou bývalými aktivními jezdci - jenom je trochu učesaj...nicméně je to jenom můj subjektivní názor diváka...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
pokec
....pardón zapomněl jsem napsat MOTO GP aby nedošlo k mýlce...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- Hanzy
A co jako ja tam taky koncim rad...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
To zalezi na okolnostech ale lip je koncit a neco konci ale muze i neco noveho zacinat...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
pokec
...kam až se může dostat pře o tom, kdo je lepší - no co na to říci, každý máme svůj názor a své místo, a svůj způsob vyjadřování...aneb proti gustu není dišputát.... ale osobně Ferrari nezatracuji jedno z mála - vlastní auto i motor a hodně znamenal a bude znamenat...prostě to tak je...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
pokec
...to Petře McLaren nedává všem ECU - dodává microsoft - je omezená největším počtem otáček 19tisíc...a křivku výkonu + krouťáku si ladí technici sami ( nesměj ale obejít zákaz prokluzu - trakce - brzdění motorem...je toho mnohem víc ) ale to vše jsem pochytil v prvním přenosu - prosím... případně döplňte...jeden neví vše...a začíná mi to bavit jak říkal Richard...
no... mi se s Petrem musíme trochu přít
Mějte se fajn
no... mi se s Petrem musíme trochu přít
Mějte se fajn
serpico
serpico
F 1
...to Ivoš, já prezentuji jenom to co jsem slyšel při přenosu ( třeba mi někdo doplní...nebo neéé ) - nic víc -
samotného mi to překvapilo - ryze motorářská záležitost - a sám jsem v této oblasti neznalý - P.C. není moje hobby - využití uživatelské a jak jsem jednou už napsal končí u principu 1 - 0
Mějte se fajn
samotného mi to překvapilo - ryze motorářská záležitost - a sám jsem v této oblasti neznalý - P.C. není moje hobby - využití uživatelské a jak jsem jednou už napsal končí u principu 1 - 0
Mějte se fajn
serpico
serpico