Sraz Brandys nad Labem
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
No pokud napadne tak me i priveze a to by se pak udilo pokud se nemylim v jendom stribrnem kombiku...nebo modrem sedanu...jen si ted nevybavuju komu,ze patri...no stejne to zlikvidujeme tak je to jedno ci to je...Ivoš píše:Tak tak....neboj Goosíku, Petr tě pak zpátky hodí domů
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Pěkný denHynek píše:Kurňa!!! +7 , polojasno, slabý vítr... Že by???????
Hynku prosím budeš muset ráno nahlásit počasí u vás !
Jako mám velký cukání ale jestli budou sněháňky tak nevím Po dálnici asi vůbec když jsem viděl tu dálnici dneska No a přez Mělník taky nerad já vždycky říkám 300 zatáček Gustava Havla Vono je to i tam vo hubu protože spousta šílenců předjíždí zatáčka nezatáčka
Takže uvidíme
Ať nám jezdí a nezlobí
21.3.2008
PS:
Takže nikam nejedu protože teď jsem přišel od zubaře a zaplatil jsem za zablombování a říkal lečení jednoho zubu 2100 kč Taky mě tento měsíc zlobily průdušky takže plus doplatky taky 800
No to je mi líto. Taky jsi nemusel mít hned zlatý!!! Stačily bílý ne?
Ještě štěstí, že tohle mi už nehrozí. Já když potřebuju spravit zuby, tak je podám setřičce přes okýnko v krabičce a jdu na pívo!!!
Tak se sejdem až za tepla. Jsi vítán kdykoliv pojedeš okolo!!!
Ještě štěstí, že tohle mi už nehrozí. Já když potřebuju spravit zuby, tak je podám setřičce přes okýnko v krabičce a jdu na pívo!!!
Tak se sejdem až za tepla. Jsi vítán kdykoliv pojedeš okolo!!!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Tak vám tam kluci přeju hodně sluníčka a nezapomeňte udělat nějaký fotky protože já nemůžu bejt všude
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová