co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Hanzy
Ty prodavas v elektru?Vis jaky je rozdil na kine mezi aktivnim a pasivnim subwofwrem?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
Ne ne pecu housky,aktivni je se zesilovacem a pasivni bez...ma vlastni zdroj a neni napajenej prehravacem...jen hadam hele...ja tomu nerozumim...kde jinde by takovyho blbce presivanyho vzali...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Goosíku, promiň, že jsem ti neposlal ten odjezd vlaků....v práci to byl dnes hodně mazec, tak jsem zapomněl.
Jinak jsem dnes umyl autíčko Kombíka, koupil novou krátkou anténku a koupil nové poklice (ještě tam máme zimáky, tak ať to vypadá), jelikož ty původní originály už byly odrbaný...mám z toho obrovskou radost a Nubi už odpočívá v garáži....těším se na sobotu....vše je připraveno
Jinak jsem dnes umyl autíčko Kombíka, koupil novou krátkou anténku a koupil nové poklice (ještě tam máme zimáky, tak ať to vypadá), jelikož ty původní originály už byly odrbaný...mám z toho obrovskou radost a Nubi už odpočívá v garáži....těším se na sobotu....vše je připraveno
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
pokec
...to Brousek, proč posměch - brousek je přece nástroj na broušení...ale palikx " perfektní " proč né d o c t o r servis Daewoo i s telefonem, promiň, když jsem u těch fórů, von by to až tak fór vlastně nebyl...to marišan to je profi kamera s profi optikou Canon - červený proužek a třikrát s CD tedy přes 3 mil pixel - gratuluju hezký - co chceš točit...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Noooo...peknej kousek...na kolik vysla???
No neni to práve najlacnejšia hračka.Vyšla ma na 3100 dolárov + nejaké všimné.Na SK je to o hodne viac.Kupila mi ju kamoška čo žije v USA a priniesla mi to jej mama ktorá bola pri nej na návšteve.
Točím svadby,stužkové a pod. Zajtra točím krstiny.
Zajtra sa prevezie v Matizkovi
No neni to práve najlacnejšia hračka.Vyšla ma na 3100 dolárov + nejaké všimné.Na SK je to o hodne viac.Kupila mi ju kamoška čo žije v USA a priniesla mi to jej mama ktorá bola pri nej na návšteve.
Točím svadby,stužkové a pod. Zajtra točím krstiny.
Zajtra sa prevezie v Matizkovi
matiz 0,8-strieborná metalíza
kúpený január.2005,13700km,spotreba 1.2007-4.2007 5,6l/100
kúpený január.2005,13700km,spotreba 1.2007-4.2007 5,6l/100