Hynek píše:Petře neboj, nezabloudíš. Pojedete po starý cestě,tedy od vesnice Dřevčice a pojedete pořád po hlavní cestě směrem na STAROU Boleslav.Projedete náměstím,za náměstím je ostrá doleva, pokud bys jel dál rovně je to špatně, pak bude následovat ostrá doprava u to už uvidíš zámek. Pod ním zastavíte , je tam dostatek místa i parkoviště, tam vás vyzvednu a popojedem za Ivošem na loděnici asi těch 200m a to je vše. Gossák dostane telefon, takže budu i na drátě!!!
Ty Hynku neni to nahodou naopak z naseho pohledu...nejdriv ostra doprava a pak doleva???Ja si tam asi dneska udelam vylet...jak to tak vidim... Jinak zluta Nessi a stribrna Lega v jejim doprovodu nepujdou prehlednout...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
No asi bych měl napsat : Na konci náměstí doprava, pak doleva po hlavní, přijde ostrá pravá kolem rohu hotelu Brandýský dvůr a už vidíš na zámek , dlouhá levá a jsi pod zámkem, kde už budu já.
Jo doslo Hynku...diky moc...ja ti dam kdyztak vedet kdybychom se nenasli nebo kdybychom se zdrzeli...budeme tam na tu 10...ale klido dojedeme az na misto...ja vim na 99,9% kde to je...
Prikladam fotku jestli je to ono...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Na tý rozkopaný louce za těma barákama to přesně uprostřed toho obrázku je. Teď tam ještě jsou asi dva karavany s komediantama, kteří postupně vyráží na jarní štace. Vadit nám ale nebudou.
Horší to bude s počasím. Fakt se toho bojím. Ale co, budem topit jak o život! Horší je, že si nebudem moct dát něco pro vnitřní vytápění!
Ráno jsem se vrátil z práce a stav je následující: -2,poměrně silný severozápadní vítr. V 8 hodin tak sněžilo, že dohlednost byla do 50 metrů!Ještě teď to na střechách a trávě leží! No potěš nás noha nebeská!!!
Poslušně hlásim, že jsem z "placu" pro odstavení aut odhrnul sníh! Je tam asi 160 cm sněhulák! Když přijedete, uvidíte jej na vlastní oka! Fakt! Řetězy sebou! brát nemusíte mám tam traktor!