Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
jj,je to nepříjemné... Bydlím v dědině "za lesem" a srnky nám občas chodí koukat do oken. To je moc hezké,když koukáš přes okno srně do očí .Méně příjemné už to je,když si koukáte do očí na cestě. Za těch 7 let,co tady bydlím už znám srnčí přechody přes cestu a v těch místech si hlavně časně po ránu a k večeru když se smráká dávám velkého bacha a už se mi to mockrát vyplatilo. Ještě jedna poznámka: srny nikdy nechodí po jedné,ale většinou tři až čtyři. Takže pokud vám skočí přes cestu srna,tak pozor !!! Půjdou další...
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
Mě dnes nepotěšilo, že jsem odvážel auto do garáže a před nosem mi frknul autobus MHD. Další jede za hodinu, tak jsem udělal povinně něco pro své zdraví a šel pěšky. Půl hodiny, to byla fuška
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Takže to máš 2,5 km. No, zas taková hrůza to není.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
pokec
...no Brousek, že se nestydíš - 2,5 km co to je ? - měl jsem 115 kg ..no a teď 93 - 95 podle aktivity a to je v reálu na 194 cm - no... abych se moc nevytahoval ještě jsem si letos nedal 50 - 60 km na kole - no většinou to je na poprvé v sezóně dost náročný - a ta zadnice...a ten půlitr ten je " orosený " a zasloužený...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Pěkný denHynek píše:Když jsem dnes viděl předpověď počasí na sobotu, tak mi byla zima už teď.
teď jsem přijel z Ústí nad Labem a nad Děčínem začalo chumelit že pomalu nebylo vidět na cestu No uvidíme Stavoval jsem se v Makru a jen tak mezi jiným jsem si koupil vykostěný zauzený koleno,když bude nejhůř no tak ho sním doma
Ať nám jezdí a nezlobí
pokec
...to Brousek to chce ustát... a rozpohybovat, prostě " pumpa " to rozdejchá, prostě musí existenčně...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- Hanzy
A jeje to nepotesi sam to mam nedavno za sebou a jeste bonus nakladak co to za mnou nedobrzdil a upravil mi i zadek... ale uz je v cajku...Mirek píše:Mě dneska dost nepotěšilo, když jsem nestihl zabrzdit před srnkou, která mi skočila do cesty. Srnka to má za sebou, nárazník, chladič a maska u Kalose taky.
Tak jak si dopad nakonec mas to teda pojistene?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha