Čím natřít hagusy?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Čím natřít hagusy?
Nevíte někdo čím by se daly natřít držáky(myslím tím ty patky)hagusů.Začaly se mi loupat a to navypadá moc hezky a nevím čím je natřít,jelikož mi to připadá jako nějaká slitina hliníku,či co?
Pokud jste to již někdo řešil,tak prosím o radu,jelikož když to budu natírat,tak ať to chvilku taky vydrží.
Předem díky za rady.
Pokud jste to již někdo řešil,tak prosím o radu,jelikož když to budu natírat,tak ať to chvilku taky vydrží.
Předem díky za rady.
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
- Reklama
Tak toto vypadá jako seriozní rada.O tom Formexu jsem už někde slyšel.Hned odpoledne se jdu zeptat zda ho mají.Akorát mám trochu obavy z té práce,jelikož je nechci sundávat z auta.Prý je to s tím sundáním trochu problém.No snad to půjde i na autě udělat.
Zatím díky a dám vědět jak to šlo.
Zatím díky a dám vědět jak to šlo.
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Já to taky budu potřebovat udělat...ale myslím, že když oblepíš ten spoj hagusu a karoserie a po střeše natáhneš a oblepíš ten igelit, jak se prodává v drogerii na zakrytí třeba podlahy při malování, tak to bude akorát...ten igelit stojí asi 30 Kč a velikostně by to bylo tak na 4 auta
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
A tak jsem nečekal a do obchodu jsem skočil hned.Tam jsem se zmínil o Formexu,což mi potvrdil že není špatná volba,ale ještě mi nabídl akrylátový Eternal,speciálně na hliník,pozink a pod.,s tím že je samozdřejmě na venkovní použití a že je to základ,který pokud natřu 2x tak je zároveň i jako vrchní nátěr.Tak snad jsem neudělal chybu,že jsem zvolil toto.Pro orientaci cena 130Kč za 0,7kg.Menší se bohužel nedělá.
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, tak to je dobrý...a zbyde i na přiště ...a budeš je natírat celý, nebo jen ta oloupaná místa? Sice je to zbytečná otázka, ale i tak se ptám...neříkali ti v obchotě, že je potřeba oloupat hagusy celý, nebo stačí natřít 2x i se stávajícím nátěrem?
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Tak celý je natírat nebudu.Mě se to loupe jenom na těch patkách.Tak že to natřu jen tam.No a určitě je dobrý např. tu patku oloupat celou(nebo nějak odstranit tu původní barvu),zlehka obrousit,hlavně od toho prášku a pak dobře odmastit.Nevím jestli to stihnu udělat o víkendu,ale zcela určitě se to pokusím během práce nafotit a vystavit zde ihned jak to provedu.
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Leštidlo na PVC
Nazdar - kluci když Vás tak poslouchám a čtu příspěvky do debaty,tak se musím přiznat,že já dokonce používám na hagusy a boční chrániče dveří to co moje babí na lino a PVC " Bistrol " je to suprový když se to rozleští a je to vlastně samoleštící / pouze na podlahách / na autě to musíš rozleštit
sám. A patky hagusú natírám stříbřenkou na disky kol a jsou OK zdravím všechny na foru " Vazoun "
------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
sám. A patky hagusú natírám stříbřenkou na disky kol a jsou OK zdravím všechny na foru " Vazoun "
------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
-
- Kontaktovat uživatele:
Jiste jakákoliv politúra na nábytok sa dá použíť ale Diava je u mna 1* lebo ju používam všade a apropó prečo asi mám čisto v motorovom priestore Jinak moja Tatra v robote je raz týždene ošetrovaná Diavou a palubka aj čalunenie z koženky má taký príjemný lesk a na lyšty samo sa to dá no a keď sa dostanem do blízkosti tunerú tak si s nou mastím aj gumy Takže Diava na všetko jo dokonca náš elektrikár s nou ošetruje el.súčiastky