kupim packu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Re: kupim packu
To ze ti zhasnu stretavacie po prepnuti na dialkove je v pohode, tak to ma byt, ale je otazka ci je chyba v tej packe, alebo v rele (co je v poistkovej skrinke). Skus si este to overit, aby si nebol prekvapeny, ze ti nejde ani nova packa. A snad si skontroloval poistky, ci su dobre.vladky píše:Ludia kupil som si nexiu hatchback som s tym autickom spokojny ale ked zapnem dialkove ta mi zhasnu stretavacky a dialkove nejdu kable su v poho ziarovky tiez ale packa je chybna nemozem zohnat ani za B pomozte mi pllls
Hosi, ked tu spominate packy, tak nahodou nanasla by sa jedna, ta na ovladanie stieracov? Uz ma to prestava bavit, ked sa mi same zapinaju. Tak, musim sa pochvalit, ze som si nasiel nejakyten cas a dal som si tu namahu tu packu na stierace vytiahnut z auta a rozobrat ju. Na moje prekvapenie, bola porucha v chybajucej pruzinke (v tom prepinaci), takze som ju nahradil pruzinkou z prepisovacky (po malej uprave), vycistil som a nakonzervoval vazelinou tie kontakty v nej a packa pracuje tak ako ma
Naposledy upravil(a) ferino28 dne čtv dub 10, 2008 20:34, celkem upraveno 1 x.
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Heh, dufam, ze to necitaju na MVSR. To by bol prieser: ze Kupim Packu ... jasny pokus o ziskanie si vysokeho pohlavara ministerstva vnutra SR za peniaze ...
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele: