Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
pokec
...to Ivoš no pes - jezevec se vykoupal a ty jsi ochořel, tak asi o tom to je...jsme s těch antibiotik tak zblblý ( organismus ), že už nám stačí jenom pomyslet... přeji brzké uzdravení a jezevec by měl brát na tebe patřičný ohled.......jinak nedloubu.... nedávno do naší psí komunity asi 9 psů - ritbeck, vlčák, hasky, něco jako pitbul a to dvakrát, přilít vořech zavrčel a napad hasky...no výsledek pokousaný jsme byli dva...já a Pavel, nemohli jsme sundat Fildu ( přiběhl ostatním na pomoc ....) z ocasu toho vořecha ( nemám nic proti nim, všichni jsou vlastně vykřížení ) a tak nás pokousal vořech, ačkoli jsme mu vlastně pomáhali...ale tak to je někdy taky....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Ivoši přeji brzké uzdravení - já to mám za sebou, první týden nemoci jsem léčil sám a dopadlo to tak, že jsem skončil na antibiotikách ze zápalem plic a ležel dalších 14 dní. Ale ty jsi ještě mladý, tak tělo reaguje jinak, než mé zhuntované.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Re: pokec
Jestli je 1000-2000 kč méně než 100 eur,tak bych rád navštívil tu směnárnu kde ten kurz mají.Serpico píše:...to peha i ostatní za rychlost jsou v CZE vyšší pokuty než " D " a to je co říci ( poslední SM a to dost podstatně )...naproti tomu mají v německu o 75% nižší úmrtnost po nehodách oproti roku 1970 ( srovnávaný rok 2006 ) a to při nárůstu dopravy, je co říci, včem to asi je... ( opakuji se už jsem to jednou uveřejnil )...no a nakonec pro pehu ve Finsku se dává policistovi k nahlédnutí " daňové přiznání " za uplynulý rok a od toho policista stanovuje pokutu, no zajímavý...ale hlavně přeji všem jízdu a pohodu bez pokut
Mějte se fajn
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
pokec
...jo Brousek a GOOSE no navrhuje to odbor dopravy města ve spolupráci s policií ( vyhodnocení nehodovosti na tom, kterým místě ), ale to ideální nominální stav - tedy k " odborníkům " viz Brousek, kolik je zapomenutých značek - náklady na odstranění...mnohem finančně výhodnější je instalace poměrových měřidel rychlosti a následné výnosy do městské kasy...vono to je o penězích a třeba bezpečnost je až na dalším místě - viz správa stavu silnic a náklady na odstranění výtluk a poškození....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Serpico:Vzdalena znama jela do Nemecka a stala v zacpe a auta pomalu pojizdela,chtela zavolat znamym,ze se zdrzi,vsiml si toho nahodou jeden policajt a pokuta byla dost drsna...cinila 500 Ecek...proste telefon za volantem nema co delat...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
pokec
...to Soukup to je názor SM poslední číslo překročení rychlosti o 12 km v obci asi za 400 Kč po přepočtu...( nechci se přít, já jsem v německu pokutu za rychlost nikdy nedostal...) jenom jednou v Salcburku " A " mi hrozila za parkování pokuta 500 šilinků...no policista byl čech, prošlo to...vím, že jsi jezdil v " D ", můžeš mít svoje zkušenosti, ale jak jsem koupil ( přečet ) prodávám...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
Re: pokec
Vytluky na silnicich jsou opravdu priserne...kdo zna ulici U pekarky...kde sidly autoservis Golc Car tak asi poznal v jak strasnem stavu je...neni nejhorsi ale je priserna...ja uz tudy nejezdim a radsi to objizdim,coz je asi o kilacek dal ale je to krasna cesta...Serpico píše:...jo Brousek a GOOSE no navrhuje to odbor dopravy města ve spolupráci s policií ( vyhodnocení nehodovosti na tom, kterým místě ), ale to ideální nominální stav - tedy k " odborníkům " viz Brousek, kolik je zapomenutých značek - náklady na odstranění...mnohem finančně výhodnější je instalace poměrových měřidel rychlosti a následné výnosy do městské kasy...vono to je o penězích a třeba bezpečnost je až na dalším místě - viz správa stavu silnic a náklady na odstranění výtluk a poškození....
Mějte se fajn
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Václa, Serpico: Díky kluci....nakopu do sebe Acilpirin a Coldrex Hot Rem....nutně zítra musím jít do práce, takže léčbě věnuju jen dnešek....část práce jsem si vzal domů, takže mám i pracovní neděli ...klasika...ale jsem šťastnej, že mám aspoň ten jeden den....většinou to tak nebývá
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Hanzy
Asi si tu dezinfekci si trosku prehnal a spalils i vitaminy...
Toz dober vitaminky zpet at si zas vo forme co nejdriv...
Toz dober vitaminky zpet at si zas vo forme co nejdriv...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha