To je teda bomba Ivosku...no to skoleni zacina toho 19. uz v 9 rano a trva az do 19 hod...takze jedine pak,moc rad te uvidim...a druhy den zase pokracovani skoleni od pul 9 do 17 hod...zdrzel bych se i v ten druhy den ale jelikoz vezu jednoho kolegu a ten chce co nejrychleji domu tak to nepujde...Ivoš píše:No to je paráda Goosíku, to je asi 10 minut od domu, kde bydlím!!! No tak to musíme zajít na pivo...třeba do Ponorky...ta je asi 5 minut od Eura...btw. hotel EURO je údajně nejdažší v Pardubicích, ale vypadá jak hotel typu Formule 1 ...no ale to teda potěšilo i mě
co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No já byl včera na kalbě...hrál brácha s kapelou (kapela Battle....hrajou Pink Floyd) a po nich Uriah Heep revival...bylo to něco neskutečnýho....úžasná muzika, pokec s kámošema rockerama a 10 škopků + nějaký panáky k tomu....to mě potěšilo, že z toho žiju doteď....konečně možná za chvíli i začnu střízlivět
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Hanzy
Tak me dnes potesil jednak nakup za jak jinak nez skvele ceny v Polsku a mimo jine to byl olejik a uz je tam a pochutnava si na nem autko a taky jsem zmakl vymenu termostatu takze jsem mimoradne potesen...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Pekne sis dal koukam do vrtaku... Uz si vystrizlivel?Ivoš píše:No já byl včera na kalbě...hrál brácha s kapelou (kapela Battle....hrajou Pink Floyd) a po nich Uriah Heep revival...bylo to něco neskutečnýho....úžasná muzika, pokec s kámošema rockerama a 10 škopků + nějaký panáky k tomu....to mě potěšilo, že z toho žiju doteď....konečně možná za chvíli i začnu střízlivět
Na co vlastne hraje bracha,nevim jestli jsme se o tom bavili v Policce ale nevim a ze ho zdravim...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Co mě dneska potěšilo ?
Že výsledky vyšetření krve a moči jsou v pořádku, ale hlavně vyšetření tlustého střeva je bez nálezu. To je pro mě dnes ta nejlepší zpráva.
Že výsledky vyšetření krve a moči jsou v pořádku, ale hlavně vyšetření tlustého střeva je bez nálezu. To je pro mě dnes ta nejlepší zpráva.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
pokec
...tak to Brousek gratuluji - kolonoskopie ...no to je zážitek ( tři dny nejíst...) a pak ta televize ( jo a kamera na hadici a to všechno někde...) - no podruhý už tyto záběry nemusím...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
To Serpico:
Já jsem ji právě nemusel podstoupit, test na krev ve stolici byl negativní. Právě proto mám z toho potěšení.
Ale nedávno bylo ve zprávách, že již mají kameru, kterou spolkneš a jsi ušetřen tohoto nepříjemného zákroku. Nyní jde jenom o to, za jak dlouho se tato metoda stane dostupná všem pracovištím na diagnostice.
Já jsem ji právě nemusel podstoupit, test na krev ve stolici byl negativní. Právě proto mám z toho potěšení.
Ale nedávno bylo ve zprávách, že již mají kameru, kterou spolkneš a jsi ušetřen tohoto nepříjemného zákroku. Nyní jde jenom o to, za jak dlouho se tato metoda stane dostupná všem pracovištím na diagnostice.
Brosukovi blahoželám k dobrému zdraviu
Ja mám celkom banálnejší dôvod na radosť. Po 4 mesiacoch rekonštrukcie som sa konečne vrátila do pôvodnej kancelárie. Proti pôvodnému "brlohu" vyzerá super. Len akosi je tam príliš ticho, pretože tie 4 mesiace sme s kolegynou strávili u kolegov, kde sme boli v 2 spojených miestnostiach siedmi. Kedže okrem kancelárie servisných technikov, majstrov opravárenskej dielne to bola teda aj prijímacia kancelária, tak to bolo občas desné. Chodili tam zákazníci a aj pracovnící z dielní. Konečne sme si na ten blázninec zvykli a už zasa zmena .
Ja mám celkom banálnejší dôvod na radosť. Po 4 mesiacoch rekonštrukcie som sa konečne vrátila do pôvodnej kancelárie. Proti pôvodnému "brlohu" vyzerá super. Len akosi je tam príliš ticho, pretože tie 4 mesiace sme s kolegynou strávili u kolegov, kde sme boli v 2 spojených miestnostiach siedmi. Kedže okrem kancelárie servisných technikov, majstrov opravárenskej dielne to bola teda aj prijímacia kancelária, tak to bolo občas desné. Chodili tam zákazníci a aj pracovnící z dielní. Konečne sme si na ten blázninec zvykli a už zasa zmena .
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Děkuji Lifelike, ještě bych potřeboval nové ucho ( pravé ) a kompletní plíce s průduškami. Ale abych se nerouhal, pro dnešek mi to potěšení opravdu stačí.