Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...no mě se líbí názor pehy " podajme si packy " prostě i v té nejlepší komunitě to někdy zaskřípe... milosh statistický přehled má taky něco do sebe...udělejme s tím něco..., třeba to je i o bontonu...a hlavně neotravujme se ....Vojto tam, kde se končí " demokracie " ( je to trochu nadnesený výraz ) tak odchází taky... Brousek má svou pravdu, každý prostě musí někdy přibrzdit, aby se tam druhý vešel...nakonec Hanzy se omluvil a to je podstatný...
no a Ivoš mluvíš o majetku a vděčnosti a já ji mám k miloshovi - poznal jsem díky nettu palikxe, petrma a ti mi ušetřili peníze, svou pomocí a radou...a to je podstatný pro tento nett...
no nakonec se mi o tom psát moc nechtělo, lidské názory a povahy jsou rozmanité...ale přesto jsme se dali dohromady a následně finančně pomohly palikxovi - ten podnět k tomu jsem dal, ale byly jste to " VY ",
kteří přispěly a mnohdy víc než se stanovilo, tehdy sem byl moc rád...prostě dobrý skutek a vděk ( za rady a pomoc ) se poved.......budu se přít v názorech s Ivošem, Soukupem i jinými, ale pokud budou cokoli potřebovat co budu umět, pomůžu...a o tom to je hlavně...
Netradičně uctívejme se, tolerujme se a třeba se i v dobrém hádejme...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já s tebou v podstatě souhlasím...ale mezi námi moc rozepře nejsou a když, tak víceméně v dobrém a jsou hlavně konstruktivní a to je podstata. Když se rozepří něco vyřeší, tak je to tak jak má být, "podají se ruce" a hotovo, vyřízeno.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...jo Ivoš jasný, a co dělá jezevec - ten náš v 9 měsících už " nakrývá " lépe řečeno chce, podstatně větší psy " ritbeck " a fena po tom co odehnala vrstevníka lehne... ( neb příroda je všemocná čarodějka a umí si poradit ) a chce mu dát...to jo za trpělivost a " lízání na patřičném místě " a já říkám přítomným dámám ( paničkám ostatních psů ) " tak to je předehra "... jenom nevím jak nazvat případného psího " děvkaře "...
...no to bylo pro odlehčení tématiky...aneb svět zvířat je křišťálově čistý, oproti našemu a to jsme homo sapiens

Mějte se fajn Obrázek
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Zrovna teď se vedle mě válí po koberci :lol: :lol: Včera absolovovala první plavbu venku po zimě v potoce :lol: Potvora jedna....a zrovna v takovým ne moc čistým potoce :lol: :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak páni a dámi to sa len tak dakomu nepodarý lebo minulí rok pri návrate z Baldovca som platil pokutu za nedodržanú 40 a od tej doby si na to miesto dávam bacha až .....do dnes lebo verte či nie na tom istom mieste zasa pokutička za miesto 40 tak 63 no hold keby sa to miesto dalo obísť ale nie kurňa dáko začínam dotovať políciu a najhoršie že za celý deň v aute zarobím 800 sk a pokutu som našťastie ukecal na 1000 sk :twisted: :twisted: :twisted:
vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

No, je toho dnes na mna vela. :?
Predvcerom som sa tesil, ze syn konecne presiel bez problemov cez kiahne (tusim sa tomu v cestine hovori nestovice (?)). Vcera to dostala 13-mesacna dcera a navyse aj manzelka. Tak mam teda radost - natierat dceru kremom, ktory si hned dava do pusy a do oci a potom reve, + skoro hystericka mangelka, ktora ma vyrazky v mieste, kde sa my muzi citime najlepsie, ....
+ navyse mam prechladeny chrbat ako nasledok celodennej roboty v klimatizovanej serverovni
:cry:

Jojo, ked sa dari, ...
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Pozerám že ste to doma rozbehliObrázektak se dajte urýchlene do kopy máte na to výkend a keď tak radši vysadiť robotu tak držím palceObrázek
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to peha i ostatní za rychlost jsou v CZE vyšší pokuty než " D " a to je co říci ( poslední SM a to dost podstatně )...naproti tomu mají v německu o 75% nižší úmrtnost po nehodách oproti roku 1970 ( srovnávaný rok 2006 ) a to při nárůstu dopravy, je co říci, včem to asi je... ( opakuji se už jsem to jednou uveřejnil )...no a nakonec pro pehu ve Finsku se dává policistovi k nahlédnutí " daňové přiznání " za uplynulý rok a od toho policista stanovuje pokutu, no zajímavý...ale hlavně přeji všem jízdu a pohodu bez pokut

Mějte se fajn

serpico
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ale hej já tu pokutu beriem lebo som si to zavinil sám ale je na tom to najhoršie že to je na úseku ktorý sa kritizuje aj v médiách že ta 40 je tam na nič dobrá práve na opak lebo pri sledovaní tachometra v prudých zátačkách je to skôr nebezpečné no a ono to pokračuje na viditelnú rovinku a tam držať 40 je už skoro umenie ;) Nakolko toto vedia páni policajti velmi dobre tak načo merať jinde keď tu za jeden den majú mesační obrat to štátnej kasy splnený a vážne tam to nieje také aby bolo nutné perzeukovať vodičou ale skôr napraviť chybu dákeho policajta ktorý tam osadil značku :!: :!: :!:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Protoze v Nemecku jsou lide co premysleji a respektuji zakony,kdyz je nekde plna cara tak to proste znamena stop a nesmi pri delce jejiho trvani predjizdet,tady u nas plna cara pro spoustu lidi nic neznamena,je to v lidech a hlavne v zakonech,ktere umoznuji to co se deje,kdyby byly zakony tvrde a nekompromisni tak se to omezi,ja plne souhlasim s tim,ze policie bude jezdit v civilnich autech,bez oznaceni,to uz lidi nebudou posrany vyhlizet auto se zelenym pruhem aby mohli jezdit jak dobytek,chce to ale zmenu zakona a hlavne zlepsit pracovni podminky policistu aby odvadeli svoji praci jak maji a aby jich bylo vice...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to Ivoš je " otužilý " a to je dobře, jeden známý doktor mi řekl, kdyby jsme měli v puse ( v tlamě ) to co tam mají psy aj. zvířata, byly by jsme na tom mnohem lépe, vstupní brána....ten pes se napije z potoka a my by jsme se z toho p.....

Inu mějte se fajn

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ach jo....tak jsem ochořel...já se na to vyfláknu :(
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

-peha- píše:Ale hej já tu pokutu beriem lebo som si to zavinil sám ale je na tom to najhoršie že to je na úseku ktorý sa kritizuje aj v médiách že ta 40 je tam na nič dobrá práve na opak lebo pri sledovaní tachometra v prudých zátačkách je to skôr nebezpečné no a ono to pokračuje na viditelnú rovinku a tam držať 40 je už skoro umenie ;) Nakolko toto vedia páni policajti velmi dobre tak načo merať jinde keď tu za jeden den majú mesační obrat to štátnej kasy splnený a vážne tam to nieje také aby bolo nutné perzeukovať vodičou ale skôr napraviť chybu dákeho policajta ktorý tam osadil značku :!: :!: :!:
Pehacku prave proto si tam vydelaji tolik,protoze vedi,ze tam lidi jezdi jak nemaji ikdyz je to postaveny na hlavu...a s tou posledni vetou vubec nesouhlasim,zadny policajt tam tu znacku nedal,myslis,ze se tamhle nekde policajti dohodli,ze tam daj znacku 40,hodili ji do auta a jeli tam povesit...to mi zni jako blbost,ja to teda jeste nevidel...vzdyt i policajti vyzivaji obcany aby jim vsechny tyhle nesmysli hlasili a ti pak budou tlacit na mesta aby s tim neco udelali...tot muj nazor...klidne se do me pustte jestli placam blbosti...ja to ustojim...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Nie tak som to myslel ale tak že umiestnenie značiek teda tady u nás majú na starosti policajti a tu v rožňave dokonca môj kamarát :D Proste on je pan kpt.Ing a on má na starosti ako,kde a akú značku dať no a keď sa sekne tak je to len na ludoch aby to dodržovali :D :D :D
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Peha i u nás je dostatek zbytečných a nesmyslných omezení na 40km/hod. Ten kdo o tom rozhoduje, mi připadá že nikdy neseděl v autě. To samé je ze značením začátku a konce obce.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Odpovědět

Zpět na „POKEC“