![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
ano ked to zacne triast tak motor dusi a skace trasie aj motor aj volant vsetko robi to iba ked zaradim trojku a pridavam plyn tak to nejde ale trasie a potom povoli a zaradim stvorku a pridavam tak to nechce ist zas az kym to nepovoli o par sekund a väcsinou to urobilo ked som natankoval a siel do kopca a teraz aj na rovine to robi aj ked netankujemferino28 píše:Ty si trafil tu pravu Nexiu, same problemy a problemy, snad uz ta trapi. Inak nepises (aspon to moc nechapem), kedy ti to robi. Mas ten problem iba pri pridavani plynu (mozno aj ked uberies), alebo ti to robi iba pri nejakej rychlosti a ked si pod (alebo nad) nou tak to prestane? Ked brzdis tak neni problem? Pneu mas dobre vyvazene (obcas odpadne vyvaz. zavazie)? Silentbloky na motore (prevodovke) by to tiez mohli byt, ale to by si poznal aj na volnobehu a musel by si mat moooooc najazdene , pretoze ja mam cez 200.000 km a neni problem. A este, ked ti to zacne triast, neklesne ti vykon? Skus este podrobnejsie popisat a mozno niekoho nieco rozumne napadne.
no s tym palivovym filtrom...budem striekat wd a dnes ho skusim zas vymontovat...a motor ked zacne triast a skakat ako keby isiel na 3 valce nepomoze mu ani poriadne zosliapnutie pedalu plynovehoJRD McLAREN píše:..palivovy filter, hmmm.
tak raz za den tam strekni WDcko.. prip nieco podobne na "zahrdzavenie"..
a po tyzdny do mozno povolish...
este skus odsledovat ci ten motor zakapava, ked "xcesh od neho vykon"..
teda pri prudkom zolapnuti pedalu....
ak hej..tak je to nedostatkom paliva..(alebo aj perbytok by to mohol byt)..
caw takze tiez si nemohol dat dole filter???utrhol si potrubie???dobre chapem??takze ak sa mi to stane tiez da sa to opravit hej?dnes prsi nemozem sa pustit do toho skusim zajtra rano dufam ze to neulomim...PeterMI_SK píše:na to zahrdzavene potrubie pomoze aj kyselina aby rozleptala hrdzu... (chlorovodikova)........no ale u mna nepomohla.......som to utrhol.......potom vo zveraku stiahol maticu a nadpojil novu koncovku pruznou hadicov a 2 mi sponapaskami.
cawes...ferino este nemam ho vymeneny nedari sa mi povolit filter je dotiahnuty a zakarbonovany a hrdzavy tak silno ze zlomim asi potrubieferino28 píše:A vysledok po vymene p.filtra? Uz taha bez broblemov?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |