No jedině v Hradci. Ale už to nechám asi být. Budu jezdit za 8 a počkám na konec leasingu. Já na to nemám nervy, abych půl roku uháněl servis k tomu, aby něco udělali.Ivoš píše:A dodali ti nějaký doklad? Pokud ne, tak ti můžou tvrdit, že s tím lítali a brali do toho kerosen jinej servis poblíž nemáš?
Lacetti HB - diesel 2.0 - spotřeba :-(
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Jaký doklad nedoklad....
To byl tak velký problém si udělat na 2h volno...a sednout do toho auta i s mechanikem a ujet 100km?Nabrat nádrž po víčko a po skončení jízdy si zkontrolovat kolik benzínu doléval?
Mimo to,pokud bych servisu nevěřil...,tak byť nemám ve svém rodném městě na Chevrolet servis...tak do 50-70km mám 3 servisní místa..To se snad už vyplatí obětovat volnou sobotu,ne?
To byl tak velký problém si udělat na 2h volno...a sednout do toho auta i s mechanikem a ujet 100km?Nabrat nádrž po víčko a po skončení jízdy si zkontrolovat kolik benzínu doléval?
Mimo to,pokud bych servisu nevěřil...,tak byť nemám ve svém rodném městě na Chevrolet servis...tak do 50-70km mám 3 servisní místa..To se snad už vyplatí obětovat volnou sobotu,ne?
Chevrolet Aveo 1,2 sedan-sunset orange metalíza
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No pokud má PeS práci jako já (časová náročnost), tak je čas pro něj dost drahej a je ho málo...včetně víkendů.
Jinak my jsme obě auta kupovali v CoreCaru a tam nebyl nikdy problém....spokojenost...leda zkusit ještě se domluvit přímo s panem Červinkou ve VK Auto...ten by na ty mechaniky mohl trošku "vlítnout"...
Jinak my jsme obě auta kupovali v CoreCaru a tam nebyl nikdy problém....spokojenost...leda zkusit ještě se domluvit přímo s panem Červinkou ve VK Auto...ten by na ty mechaniky mohl trošku "vlítnout"...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-
- Kontaktovat uživatele:
Ivoši.-...sorry...
Ale časově náročnou práci má dnes každý druhý...včetně mne..
Nicméně ty 2h si snad najdu pokud jde o "věc" tedy auto za 350 a více tisíc...
Také pracuji i o víkendech...a doma mám 5 měsíčního chlapečka..,takže volným časem neoplývám...ale přesto..
Také pracuji i o víkendech...a doma mám 5 měsíčního chlapečka..,takže volným časem neoplývám...ale přesto..
Chevrolet Aveo 1,2 sedan-sunset orange metalíza
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No je to o prioritách každého z nás....já sice naše auta miluju, ale dostanu se k nim většinou tak v sobotu večer...nebo když se podaří, tak v sobotu nebo neděli na chalupě (když je teplo a jedu tam) a tam je zas jiná práce....v tomhle případě ale člověk spoléhá na servis....chápu PeSa, že když mu tam neporadí, tak je naštvanej....prostě zkusil bych to VK Auto pana Červinku, případně CoreCar pana Ing. Michala Kleinera...to je majitel, ví o nás a mě s tátou zná (nadhodit tam, že je z Daewoo Clubu a že slyšel dobrý reference)....myslím, že by poradil.
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
Nejde o 2 hodiy. Klidně bych je obětoval - u mě je to hodina jízdy tam, měnili mi čelní sklo - musí se čekat 4 hodiny, 2 hodiny jízdy s mechanikem, nějaké papírování, hodina jízdy zpátky - ejhle, osmh hodin v trapu. Jelikož jsem tam strávil celý den táden předtím, již jsem neměl chu´t to opakovat. Taky jsme nebyli dfopmluveni, že budou takto testovat spotřebu. Samozřejmě, že až tam pojedu, domluvím s nimi, že tuto jízdu absolvujeme ještě jednou. Jinak obětovat každý týden 4 - 5 hodin kvůli autu, skutečně si to nemohu dovolit...martincakl píše:Ivoši.-...sorry...
Myslel jsem, že jdou nějak zpracovat údaje z ŘJ. Někde se tu psalo o palubním počítači a jeho nesmyslných hodnotách okamžité spotřeby. Pokud technik jede s autem a metodou dolití paliva zjistí spotřebu 4,8l, co ukazoval během testovací jízdy palubák ? Omlouvám se za neznalost, ale pokud někdo reklamuje motor s jeho spotřebou, připadá mi tato metoda PAT a MAT autorizovaného servisu zavádějící. PeS reklamuje auto za cca 400 000,-Kč !! Proto bych vyžadoval nějaký protokol o měření atd. Důležitý je papír v ruce
Lacetti S.W. 2.0 16V TCDi, mint green, r. v. 2008, Magicar M100AS, Panasonic CQ-VX100N.
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
Palubák neukazuje nic, protože Lacetti ho nemáSatik píše:Myslel jsem, že jdou nějak zpracovat údaje z ŘJ. Někde se tu psalo o palubním počítači a jeho nesmyslných hodnotách okamžité spotřeby. Pokud technik jede s autem a metodou dolití paliva zjistí spotřebu 4,8l, co ukazoval během testovací jízdy palubák ? Omlouvám se za neznalost, ale pokud někdo reklamuje motor s jeho spotřebou, připadá mi tato metoda PAT a MAT autorizovaného servisu zavádějící. PeS reklamuje auto za cca 400 000,-Kč !! Proto bych vyžadoval nějaký protokol o měření atd. Důležitý je papír v ruce
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No jasně, tohle jsem taky myslel....takhle bych jako technik taky mohl říct, že jsem jel za 4,5 litru....třeba i za 0,5 litru...ale nemám to podložený = můžu kecat....
to PeS: Kdybys jel náhodou do toho Hradce a konkrétně do CoreCaru, tak bychom si mohli dát sraz...rovnou bych tam vyřídil nějaký věci na sraz, jako minule na Manín.... Teda podle toho, kdy bys tam jel
to PeS: Kdybys jel náhodou do toho Hradce a konkrétně do CoreCaru, tak bychom si mohli dát sraz...rovnou bych tam vyřídil nějaký věci na sraz, jako minule na Manín.... Teda podle toho, kdy bys tam jel