Časování cyklovače stěračů
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Tak se snažim zapojit ten časovač a jde mi hlava kolem z troho. Plánek na netu i v knize Jak na to je nějakej blbej Na časovači jsou čísla kabelů 1,2,3,4 a jejich zapojení se úplně liší s plánkem. na osvětlení neni 1,3 (dle plánu) ale 3,4 a na cykl zbývá 1,2 a ne 2,4(dle plánu). Akorád vim že jeden kabel čas. cykl musim zapojit na relátku na VR a druhý na I, to bych věděl jak ale nevím který. Takže osvětlení mám a zbývají mi dva bílé dráty a ty nevim jak přesně je mám zapojit který kam
- Reklama
Franto, tady mas taky jeden postup - https://www.astra-g.cz/pametovy-cyklovac-steracu/
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak už to mám konečně zapojený. a zvládnul sem to sám.
Kdyby to někdo chtěl také montovat tak zde je malinký návod.
Na vrakovišti sem sehnal: 1. Ovladač časovače cyklu
2. Kousek orig. svazku kabelů s orig. zásuvkou
3. Relé cyklovače se 7 vývody!!!
Nezapojujte to podle el. schématu na stránkách klubu ani z knihy jak na to. Tam je to blbě. Liší se tam čísla kabelů (1,2,3,4) s reálem co je v ovladači
Na orig. svazku kabelů je: Černý kabel - Kostra
šedý kabel - proud od světel (na osvětlení ovl.)
jeden bílý kabel který vede do tištěného spoje v ovladači se silnější cestou v něm, tak ten se připojí ke kabelu z relé do páčky stěračů na polohu cyklu. Na relé je tento kabel označený I. (barva kabelu - Hnědá, aspoň u mě) a druhý bílý kabel který vede do tiš. spoje v ovladači se slabší cestou v něm se připojí do relé do konektoru (které GL relátko nemá) VR.
Hotovo a můžete nastavovat pauzu jako o závod.
doufám že to je k pochopení.
Kdyby to někdo chtěl také montovat tak zde je malinký návod.
Na vrakovišti sem sehnal: 1. Ovladač časovače cyklu
2. Kousek orig. svazku kabelů s orig. zásuvkou
3. Relé cyklovače se 7 vývody!!!
Nezapojujte to podle el. schématu na stránkách klubu ani z knihy jak na to. Tam je to blbě. Liší se tam čísla kabelů (1,2,3,4) s reálem co je v ovladači
Na orig. svazku kabelů je: Černý kabel - Kostra
šedý kabel - proud od světel (na osvětlení ovl.)
jeden bílý kabel který vede do tištěného spoje v ovladači se silnější cestou v něm, tak ten se připojí ke kabelu z relé do páčky stěračů na polohu cyklu. Na relé je tento kabel označený I. (barva kabelu - Hnědá, aspoň u mě) a druhý bílý kabel který vede do tiš. spoje v ovladači se slabší cestou v něm se připojí do relé do konektoru (které GL relátko nemá) VR.
Hotovo a můžete nastavovat pauzu jako o závod.
doufám že to je k pochopení.
Ahoj kluci nevite ekdo kde se nacahzi v aute misto pro rele cyklovace staracu?? mam nexiu rv 95 gl a cyklovac mi nefunguje vubec natu polohu tak si mylsim ze tam neni rele tak sem si sehnal to rele ale vcil nevim kde jej mam umistit moc dekuji
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
ahoj kluci tak sem sy koupil relatko na cyklovac steracu primo pro nexii jeto sedy rele s cislem 94788146 12V 5A PA6 bcm made in korea 7 konektorove ite nekdo kde jej umistit mi totiz vubec cyklovac nejde na zadnou polohu tak si mylsim ze je chyba v rele dekuji mam verzi gl r.v.95
Tico,Nexia,Kalos