Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Ja som nemal nasavaciu hadicku je tam len na spodu cerpadla taky cajovy sacek a cez ten to saje.Kludne to cerpadlo odsrobuj ta hadicka je tam fakt blbo umiestnena.Ja som sa toho tiez bal ale uz sa nebojimHynek píše:Prověř napřed nasávací hadíčku. Je uvnitř nádrže.Mohlo by to sát vzduch místo PHM.
ta hadicka na vrchu cerpadla je uz odvod paliva z cepadla k motorujajkO píše:mas namysli tu co ide z palivoveho cerpadla ? tam pod zadnym sedadlom ? ak ano tak tam som to dnes skusal vytiahnut tu hadicku ale priste je tak nejak cudne to zrobene newem to vytiahnut uplne cele lebo mam strach ze mi ta hadicka zapadne tam pod plechy ci co to tam jenieje niekde pod kobercom este nejaky otvor odkial by sa dala ta hadicka bezpecnejsie vybrat ? a pomozem si daco ked vytiahnem cele palivove cerpadlo ?
ak je stvrt nadze tak problem tam nehladaj!ja ked som chcel pozriet na plavak zo spodu nadrze co je prisrubovany tak som musel vyprazdnit nadrz a potom som to rozobral..potom som dolial 2 lite benzinu do uplne prazdnej nadrze nastartoval som a dofrcal na benzinku v pohodejajkO píše:este taka dementna otazkaje mozne ze je tam malo benzinu ?
akoze je tam nieco pod stvrt nadrze normalne s tym najazdim dost je mozne ze procinou moze byt aj malo benzinu ?
ale newerim to mno ci nahodou
moja skusenostjajkO píše:este taka dementna otazkaje mozne ze je tam malo benzinu ?
akoze je tam nieco pod stvrt nadrze normalne s tym najazdim dost je mozne ze procinou moze byt aj malo benzinu ?
ale newerim to mno ci nahodou
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |