Kecarna o vsem i o nicem...OT vitano...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Hanzy
To jo ale natrefit jedine nekde na koncovy jinak porat si opsypany sousedy a dobry soused zadny soused...
Dnes je videt ze lidi co maji vic penez tak mizi pryc z mest a nejlip do hor tady u nas do Beskyd az nekdy ziram jak se toulam po lesich jake sidla maji zasite a samo podle toho i vozovy park same SUBARU VOLVO a ruzne SUV...
Dnes je videt ze lidi co maji vic penez tak mizi pryc z mest a nejlip do hor tady u nas do Beskyd az nekdy ziram jak se toulam po lesich jake sidla maji zasite a samo podle toho i vozovy park same SUBARU VOLVO a ruzne SUV...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Já mám v satelitu zahrádkářů zahradu s chatkou a někdy je to opravdu síla. Přijde sobota s nedělí a je to tam jak na motokárové dráze. Samá sekačka. Lidé jsou k sobě bezohlední, může být tisíckrát napsáno v osadním řádu, že se v neděli nemají používat motorové kosy a sekačky - je to prd platné.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
A tak to já bych na samotu nechtěl...to už je zas moc...ideál je řadový domek v klidné čtvrti poblíž centra města...to mi vyhovuje maximálně...sousedů není moc, do města blízko a v noci se cestou z hospy můžu spolehnout na výbornou síť nočních rozjezdů...
...jen je blbý že je tu i zahrada...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
To je myslím klasika našeho národa....dokud na tebe nepřijde policaj a nedá ti mastnou pokutu...nebo ve tvém případě,Václave, nějaký činovník z vedení osady, tak se na tebe každej vyprdne....třeba u nás na chalupě řešíme pořád pozemky....jezdí nám okolo baráku a cákají bláto na omítku....když jsme to po pár letech ohradili, tak najednou problém...to jsme slyšeli slov....stávalo se to, že na předzahrádce byly olámané stromky apod.....od sousedů jsem se dozvěděl, že jsem to mamce udělal dokonce já autem, nebo třeba jen tak....no legrace .....už tam s námi skoro nikdo nemluví, protože jsme si dovolili hájit svůj majetek ...ale co, hlavně, že tam máme klid a nikoho k tomu nepotřebujeme ...jinak Hanzy, souhlas....akorát bych měl strach odjet na dovoleno, kdybych měl barák třeba na konci vesnice....hezky zkraje přijede gauner s náklaďákem a vybere ti to....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Teda tak tohle me taky tak stve,ze jsme tak blbej narod,clovek haji svoje a jeste je ten spatnej,jsou toho plny porady typu Obcansky judo a tak...proste lidska blbost je neomezena...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoši, hulvátovi nedomluví ani činovník. Je to prostě v lidech IQ, ale v tom lidském smyslu. Já třeba nesekám (všední den) když je soused s vnoučaty vedle na zahradě. Klidně to odložím na další dny a když to nevyjde do soboty, tak je přece zase další týden.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, jde o vyjití si vstříc....přece na zahrádku nebo chatu či chalupu jede člověk za odpočinkem....a ne poslouchat stereo motory....chápu, že je potřeba posekat...miluju krátkej trávníček, ale když chce mít někdo vedle klid, tak to udělám později....
- Hanzy
Radovku ani zadara to uz radeji byt,neni davno co jsme jednu delali a havarka ani radio nemohlo hrat nebot soused na jedne strane kreten a vylezu na zahradu za ni takova nudle na siri zahrady a opet jsem tam jak ostre sledovane teleso proste ani tuk soukromi a klidu a to same pred radovkou a to nepocitam spolecne steny....Kessler píše:A tak to já bych na samotu nechtěl...to už je zas moc...ideál je řadový domek v klidné čtvrti poblíž centra města...to mi vyhovuje maximálně...sousedů není moc, do města blízko a v noci se cestou z hospy můžu spolehnout na výbornou síť nočních rozjezdů...
Jinak Ivosi dnes ti co maji mit o co doma strach tak je dnes zabezpecovaci system a uz cim dal bezneji se dava a pak muzes byt v klidu kdekoli...
V.Brousek:Presne tak je to o lidech a nikdy nevis co se kde z koho vyklube ale nekdy je to opravdu sila...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, ale když ti tam bude hokat siréna, tam myslíš, že je to odradí? Kousek od naší chalupy stojí baráček u silnice....asi 50 metrů od posledního baráku....nevím jestli tam mají alarm, ale řekl bych,že ano...no...prodávají to...už jim to asi 10x vykradli....
Ono nemuzes mit jen alarm ktery jen houka,pokud mas nejakej lepsi barak a chces ho mit urcite dobre zabezpeceny tak bude lepsi tichy poplach napojeny na PCO a behem par minut prileti zasahovka,stoji to sice penize ale mas jistotu,snad...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Tak chaty je jasne tam je to velky problem a alarm jen ze sirenou je o nicem naopak bez sireny but na GSM modul a zavola tobe nebo komu se to nastavi a nebo je napojen na agenturu...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No řekl bych, že to mám nejlepší já. Doma panelák (SVJ - velmi slušní majitelé) , zahrada.
Jinak bych také samozřejmě bral domeček, na každou stranu aspoň 50m, slušné sousedy, okresní město ( vesnici a samotu již ne).
Ale protože je každý strůjcem svého štestí, tak si nestěžuji.
Jinak bych také samozřejmě bral domeček, na každou stranu aspoň 50m, slušné sousedy, okresní město ( vesnici a samotu již ne).
Ale protože je každý strůjcem svého štestí, tak si nestěžuji.
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že s tím vykradením to může být husté i v centru dědiny. Lidi jsou dneska lhostejní k dění kolem nich. Hlavně když jim se nic neděje, ale že u souseda stojí stěhovák ve 2 ráno a přitom soused není doma, to je jim jedno.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067