Matiz cd
Moderátor: Blue Lanos
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ostrekovač zadného skla mám priamo na ramienku zad.stierača,neviem či tom tam bolo vo výbyve.alebo je to dodatočne montované,nemám zvnútra ovládané vonk.zrkadlá,za to mám airbag vodiča,ako som už spomínal,ide o akčný model PURE,ktorý sa u nás,pravdepodobne nepredával. schválne som to porovnával s presne rovnako starým Matejom,rovnakej farby,ktorý je kupovaný u nás,tak nemá airbag,ani rádio,ale má zvnútra ovládane zrkadlá
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Reklama
S těmi zrcátkama a seřizováním - to mě překvapuje. Ale jak je vidět, možné to je, asi byl určen na jiné trhy, mimo Evropu.
Má výbava je z roku 1999. Hodiny, centrál zamykání,otevírání zadních dveří z místa řidiče i na klíček, pneu 155/65x13,tonovaná skla, barva narazníků jako auto,elektr. stahování předních oken, zadní stěrač s ostřikovačem. Snad jsem na něco nezapomněl.
Má výbava je z roku 1999. Hodiny, centrál zamykání,otevírání zadních dveří z místa řidiče i na klíček, pneu 155/65x13,tonovaná skla, barva narazníků jako auto,elektr. stahování předních oken, zadní stěrač s ostřikovačem. Snad jsem na něco nezapomněl.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Vaclav - presne ako Ty, verzia SE r.v. 99 . Ale 1 otazka - mas napr. Ty tiez delene zadne sedadla?
Jo a co sa tyka tych el. ovladanych spetnych zrkadiel, videl som vsetky mozne Service Manualy (vratane napr. automatickej prevodovky), ale v ziadnom nebola ani zmienka o el. ovladani spetakov....
Jo a co sa tyka tych el. ovladanych spetnych zrkadiel, videl som vsetky mozne Service Manualy (vratane napr. automatickej prevodovky), ale v ziadnom nebola ani zmienka o el. ovladani spetakov....
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda,že bol určený na iný trh než náš,ale rýdzo európsky,pochádza z BeNeLux -u konkrétne s Luxemburgska,ale dovezené k nám bolo z Belgicka.V.Brousek píše:S těmi zrcátkama a seřizováním - to mě překvapuje. Ale jak je vidět, možné to je, asi byl určen na jiné trhy, mimo Evropu.
.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ahoj vsem, ja mam matize I, rok vyroby 99, verze SE a mam tam jak posilovac, klimu, el. okna, tak naraznik v barve, otevirani 5 dveri u ridice (i klickem samozrejme), jediny co tam nemam jsou delena zadni sedadla.... jinak ostrikovac zadniho sterace mam taky, jen ta hadicka je tam nova, pac mi taky rupla a teklo mi to do kufru....
Matiz 0,8 SE, rok výroby 99, najeto 90000, klima, servo, el.okna
tak to byla výbava za příplatek. Můj Matíz stál tenkrát i s rádiem 235000 Kč. Tj.bez klimy a posilovače řízenílotos píše:Ahoj vsem, ja mam matize I, rok vyroby 99, verze SE a mam tam jak posilovac, klimu, el. okna, tak naraznik v barve, otevirani 5 dveri u ridice (i klickem samozrejme), jediny co tam nemam jsou delena zadni sedadla.... jinak ostrikovac zadniho sterace mam taky, jen ta hadicka je tam nova, pac mi taky rupla a teklo mi to do kufru....
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
ja ho kupoval v bazaru pred dvema a pul lety za 100 000, ten typek tam rikal, ze musel byt na zakazku, ze takovouhle vybavu v modelu z 99 roku nevidel.... (to jsem o matizovi tenkrat toho moc nevedel, tak jsem si myslel, ze me lakuje, abych koupil...) tak koukam, ze mel pravdu....)
Matiz 0,8 SE, rok výroby 99, najeto 90000, klima, servo, el.okna
JAK OŠKLIVÝ??? Krásný!:lol:Tomáš píše:CD měl LOOBO , ale už jsem ho tu neviděl snad rok. Byl s ním i na Strahově . Má servo , klimu , ošklivý potahy sedadel , čalouněný polstry na dveřích , kliky v chromu .... nevím co dál , ale mě se moc nelíbí spíš ta barevná kombinace interieru , i když k červené to ještě jde .
K červený to perfektně jde a navíc jsou polstrovaný i dveře, "kovová" palubka a okolí chromovaných klik z výroby
Jinak náš prcek je aktuálně na prodej, viz: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?p=167538#167538
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )