Hlavní ČR/SK sraz 2008 - místo konání
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Ivane, ty jsi tady jedinej sef.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, byl jsem celkem rád, že se organizace ujal někdo jiný. Ono to někomu může připadat jako banalita, ale zajistit termín, rezervace, udělat plánek chatek a aktualizovat ho, odpovídat na dotazy, připravit program, harmonogram, jídelníček, nakoupit ceny, vytisknout a vymyslet hlasovací lístky a program... to zabere dost času. Nehledě na to, že na srazu máte pořád nějaké povinnosti. Ale neříkám si proto, že bych si stěžoval. Byl bych rád, kdyby to Ivo, nebo kdo to vlastně začal, dokončil. Při pracovním mém pracovním nasazení se moc na kompletní organizaci necítím...milosh píše:Ivane, ty jsi tady jedinej sef.
P.S. Bylo by dobré, kdyby jel někdo omrknout ten kemp na živo, ať víme, do čeho jedeme...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
jooo dyt sem to psal nez se rozhodnem pro termin bude plno, demokracie rulezIvoš píše:Takže přátelé, jak bylo psáno, Baldovec je plný....je tedy zajištěn Plumlov...přihlašování viz téma Československý sraz Daewoo/Chevrolet Plumlov 2008.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Jinak přátelé, pokud máte nějaké náměty a nápady, jak si spestřit náš sraz, sem s nimi. Chceme mít sraz o pohodě a srandě, takže pište vymýšlejte a já pak rozhodnu
Naposledy upravil(a) Ivoš dne stř úno 27, 2008 10:01, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Přináším možnosti akcí během našeho srazu. Pište, zda-li by byl o některou z nich zájem:
Vinotéka na zámku Plumlov, Návštěva a prohlídka zámku Plumlov - lze tyto akce zajistit přímo a jen pro nás.
Ve dnech srazu na zámku probíhá Country a folk festival....možná návštěva.
Adrenalinová lanovka - vede ze zámku na skále nad rybníkem u campu až na druhý břeh
Vinotéka na zámku Plumlov, Návštěva a prohlídka zámku Plumlov - lze tyto akce zajistit přímo a jen pro nás.
Ve dnech srazu na zámku probíhá Country a folk festival....možná návštěva.
Adrenalinová lanovka - vede ze zámku na skále nad rybníkem u campu až na druhý břeh
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza