moja hudba (richiprofi)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
moja hudba (richiprofi)
takze pani, prva faza mojej hudbicky sa dostala pod meranie....vcera mi v hricove namerali skoro 128dB ...fotky,pouzite komponenty a vsetko ostatne bude buduci tyzden, len ako ich sem priamo hodit....
caka ma hranica 130dB... i hope
caka ma hranica 130dB... i hope
- Reklama
Tak to gratuluju a doufam, ze jako ceny byly i spunty do usi
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
takze chlopci..kua, ako sem mozem nahodit tie fotky??nech sa to tu ligoce
zatial je v kufri len new zosik audison SRx 2s, woofer hertz HX 250D a kapik...ten vsak pojde iny od DIETZ...teraz sa dokoncuje zadne plato s hertz HCX 690...plus mala specialitka, ktoru uvidite az 23.10. na zraze v piestanoch...oplati sa prist
zatial je v kufri len new zosik audison SRx 2s, woofer hertz HX 250D a kapik...ten vsak pojde iny od DIETZ...teraz sa dokoncuje zadne plato s hertz HCX 690...plus mala specialitka, ktoru uvidite az 23.10. na zraze v piestanoch...oplati sa prist
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
A taky klido udelej naky short video, at mame predstavurichiprofi píše:jasaaan v piatok budu nahodene repro na plate, tak potom sa to pofoti a sup na net
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný... přeju ti to ale nechápu proč. Do dneška mi nikdo nevysvětlil na co je v autě potřeba něco rámusovějšího než je standardní zesík od rádia (10-30W) ? Chápu lepší prepro kvůli frekvenčnim rozsahum ale ten radndál...? Většina lidí co znam když slyší z dálky tuc tuc bedny tak si řekne další blbeček a ani se už po tom neohlížej. Podotýkam že nejsem důchodce.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
No dovolil bych si nesouhlasit. Kdyz nechat v aute repro co jsou seriove davane uz z vyroby, moc ti toho asi nezahrajou, to je tak pro lidi, co poslouchaji RadiozurnalKrtek píše:Pěkný... přeju ti to ale nechápu proč. Do dneška mi nikdo nevysvětlil na co je v autě potřeba něco rámusovějšího než je standardní zesík od rádia (10-30W) ? Chápu lepší prepro kvůli frekvenčnim rozsahum ale ten radndál...? Většina lidí co znam když slyší z dálky tuc tuc bedny tak si řekne další blbeček a ani se už po tom neohlížej. Podotýkam že nejsem důchodce.
Potom mas lidi, co si koupi repro lepsi, a daji je aspon dopredu - protoze tam sedis nejvic, a pak taky dozadu, kde to rekl bych vic basuje. To uz ocenuju, protoze to pak uz da se rict HRAJE !!!
A pak mas "pacienty" jako ja a podobny kteri si do auta daji aspon 4repro, zesik ci zesilovace a poradnou duc duc bednu, rozumej subwoofer, ktery ti z puvodni pisnicky na seriovych repro a bez zesiku udela na sestave s vice repro a zesikem poradnou HUDBU.
Holt ale na to clovek musi byt, a nezalezi na tom, kolik ti je. Znam i lidi, kterym bude ke 40 a maj v aute takovou to aparaturu a neposlouchji zrovna duc duc hudbu (technou, house, rap).
Pokud jsi nekdy slysel na poradny aparature treba nejaky rock - ja ted docela posloucham v aute novyho Kravitze, tak jiste uznas, ze to ma neco do sebe a takovy clovek uz nikdy nebude jezdit "na seriovych repro"
Me je 27, mozna ze za 10 let budu mit jinej nazor, ale mam znamyho, kterymu je pres 50 a stale posloucha to co ja = moderni svetovou muziku. A tak ja taky jiste dopadnu
Clovek je mlady na to jak se citi
A jeste bych neco dodal, extra kategori jsou "pacienti z www.autohifi.cz, nemuzu nejmenovat kamose Johanika od nas z UL. No podivejte sami, co ma v aute a jak vypada jeho kufr
Cena vsech techto komponentu by jiste dosahla ceny 2 mirne jetych nexii, rekl bych...
Musim rict, ze jsem v ty fabce sedel a kdyz to pustil jen na pulku a po minute poslouchani jsem vystoupil, jeste hodiny po "vykonu" mi zvonilo v usich
To uz je moc, to sam musim priznat. To je jen na mereni hlasitosti na srazech.
Rádio Alpine 7894RB, repro vepředu Focal Utopia 165 W, vzadu ve dveřích Focal Polykevlar 160 K , v kufru jsou Subwoofery Alphasonic PSW612, zpracování celého kufru je v podobě MDF + laminát, pohání je zesilovač Audison LRx 1.400. Zadní a přední reproduktory pohání zesilovač Audison LRx 4.300. Dále je ještě do sestavy zapojen kapacitor Dietz - 1 Farad s elektronikou a displayem. V odkládacám kastlíku našel své umístěná display Braxx a také dálkové ovládání k Audisonu LRx 1.400.
Cena vsech techto komponentu by jiste dosahla ceny 2 mirne jetych nexii, rekl bych...
Musim rict, ze jsem v ty fabce sedel a kdyz to pustil jen na pulku a po minute poslouchani jsem vystoupil, jeste hodiny po "vykonu" mi zvonilo v usich
To uz je moc, to sam musim priznat. To je jen na mereni hlasitosti na srazech.
Rádio Alpine 7894RB, repro vepředu Focal Utopia 165 W, vzadu ve dveřích Focal Polykevlar 160 K , v kufru jsou Subwoofery Alphasonic PSW612, zpracování celého kufru je v podobě MDF + laminát, pohání je zesilovač Audison LRx 1.400. Zadní a přední reproduktory pohání zesilovač Audison LRx 4.300. Dále je ještě do sestavy zapojen kapacitor Dietz - 1 Farad s elektronikou a displayem. V odkládacám kastlíku našel své umístěná display Braxx a také dálkové ovládání k Audisonu LRx 1.400.
Ale jo , ja ale myslim, ze nebyla rec o poctu ci kvalite repraku (taky mi ty seriove nevyhovujou, jsou hrozne "plochy"), i subwoofer je fajn (i kdyz ten asi hledat nebudu, prece jen prijit o tak velkej kus kufru se mi nechce ), spis slo o vykony zesilovacu (i kdyz to ce se u nich udava ma vetsinou s realnym vykonem hodne malo spolecneho).
Musis koukat na hodnotu RMS, co ze je aktualni vykon. Ono je hezky, kdyz je na zesiku treba 300W, ale RMS ma "jen" 130"W.PavelZ píše:Ale jo , ja ale myslim, ze nebyla rec o poctu ci kvalite repraku (taky mi ty seriove nevyhovujou, jsou hrozne "plochy"), i subwoofer je fajn (i kdyz ten asi hledat nebudu, prece jen prijit o tak velkej kus kufru se mi nechce ), spis slo o vykony zesilovacu (i kdyz to ce se u nich udava ma vetsinou s realnym vykonem hodne malo spolecneho).
A s repro to je to samy. Ja mam treba v aute vzadu ovaly Magnaty 220W max, ale pritom maji "jen" 110W RMS
Jenze momentalne nemam zesik a tak to jedu pres radio, ktery ma tak max 4x20W na kanal, i kdyz je na nem napsany 4x45
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já řikal že lepší repro jo ! Asi sis to blbě přečet. Ve Feldě jsem měl vzadu 160W Sonáky, a vepředu 130ky Sonaky a rozdíl byl 1000% v kvalitě. Ale nikdy jsem neměl naplno a i originál rádio. Mělo psáno 4x35W takže je to myslim 4x18W.milosh píše:No dovolil bych si nesouhlasit. Kdyz nechat v aute repro co jsou seriove davane uz z vyroby, moc ti toho asi nezahrajou, to je tak pro lidi, co poslouchaji RadiozurnalKrtek píše:Pěkný... přeju ti to ale nechápu proč. Do dneška mi nikdo nevysvětlil na co je v autě potřeba něco rámusovějšího než je standardní zesík od rádia (10-30W) ? Chápu lepší prepro kvůli frekvenčnim rozsahum ale ten radndál...? Většina lidí co znam když slyší z dálky tuc tuc bedny tak si řekne další blbeček a ani se už po tom neohlížej. Podotýkam že nejsem důchodce.
Potom mas lidi, co si koupi repro lepsi, a daji je aspon dopredu - protoze tam sedis nejvic, a pak taky dozadu, kde to rekl bych vic basuje. To uz ocenuju, protoze to pak uz da se rict HRAJE !!!
A pak mas "pacienty" jako ja a podobny kteri si do auta daji aspon 4repro, zesik ci zesilovace a poradnou duc duc bednu, rozumej subwoofer, ktery ti z puvodni pisnicky na seriovych repro a bez zesiku udela na sestave s vice repro a zesikem poradnou HUDBU.
Holt ale na to clovek musi byt, a nezalezi na tom, kolik ti je. Znam i lidi, kterym bude ke 40 a maj v aute takovou to aparaturu a neposlouchji zrovna duc duc hudbu (technou, house, rap).
Pokud jsi nekdy slysel na poradny aparature treba nejaky rock - ja ted docela posloucham v aute novyho Kravitze, tak jiste uznas, ze to ma neco do sebe a takovy clovek uz nikdy nebude jezdit "na seriovych repro"
Me je 27, mozna ze za 10 let budu mit jinej nazor, ale mam znamyho, kterymu je pres 50 a stale posloucha to co ja = moderni svetovou muziku. A tak ja taky jiste dopadnu
Clovek je mlady na to jak se citi
Furt nechápu proč chce někdo 130db když myslim tam někde je práh bolesti ? Dělat si díru do hlavy ? Myslim že normální zvuk co člověk poslouchá je kolem 80-100dB.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram