Njede to...!!!!

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

milda.igi
Kontaktovat uživatele:

Njede to...!!!!

Příspěvek od milda.igi »

:?: Přestal mi jít benzín do karboše. Může to být jen pumpa nebo něco jiného? Prý může být něco s rozdělovačem. Docházel mi benzín, tak jsem myslel, že došel úplně, ale potom už to nechytlo a zkoušel jsem to asi 4 km přes lano. Tak nevím, čím to může být...
Daewoo Nexia 1.5 Hatchback
Barva: Žlutá, r.v. 1998
Reklama

Dark69

Příspěvek od Dark69 »

noo ak mas na mysli nexiu tak ta karburator nema ale vstrekovacie zariadenie...a pocujes palivove cerpadlo ked otocis klucikom do polohy 2???mohlo ti odist cerpadlo palivove dost casta vec...prve co urob otoc klucik do polohy 2 a pocuvaj ci bzuci zo zadu asi tak 3 sekund cerpadlo bzzzzzzzzzz....ak to nevyda nijaky zvuk tak hladaj chybu v cerpadle....mohlo odist alebo poistka zhorela nachadzaju sa pod volantom v lavo alebo sa zavzdusnilo cerpadlo alebo ma strasne maly tlak...tym tahanim neviem neviem ci to bol dobry napad
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no s rozdelovacem muze byt cokoli ale nebude to mit vliv na palivo.(teda pokud pumpa nebezi vubec )pokud ti pumpa sepne pri zapnuti klicku a pak uz se pri startovani nerozbehne bude to bud civka nebo modul v rozdelovaci.
takze zkusil bych rele pumpy je v pojistkach.a pak primy spoj od cidla tlaku oleje.ale bohuzel si presne neuvedomuji jak to tam vede.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

A jejda....roztahovals to na laně?.....to neděláš dobře Jaromíre s těma sirkama....snad jsi nepřetrhnul řemen....ani na katalizátor to není dobrý....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Serpico

nexia

Příspěvek od Serpico »

...to Ivoš to není tak horký ... no v extrémním případě snad může přeskočit ozubenej řemen ( dosud jsem to nezažil, když jsem pomáhal zoufalcům, kterým to prostě chcíplo )...a katalyzátor nemá rád benzín v tekutém stavu " zahoří " ale to musí být v provozní teplotě, jinak se normálně odpaří - prostě ohřátý - nakonec jeho " funkční " období začíná asi až po více než 20 km - ekologové to je průser ve městě při cestě do práce je nanic...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
milda.igi
Kontaktovat uživatele:

Re: nexia

Příspěvek od milda.igi »

No tak je to asi čerpadlo, ale vrčí- bohužel nic nečerpá. Prý by to mohlo být zanešené či co? Dá se to rozebrat úplně? Jinak už jsem sehnal náhradní za sedm kil, tak ho tam zítra namontuji a uvidím, ale tohle bych si klíďo nechal jako náhradní
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

milda.igi píše:No tak je to asi čerpadlo, ale vrčí- bohužel nic nečerpá. Prý by to mohlo být zanešené či co? Dá se to rozebrat úplně? Jinak už jsem sehnal náhradní za sedm kil, tak ho tam zítra namontuji a uvidím, ale tohle bych si klíďo nechal jako náhradní
jasne skus ho vymenit a oskusat to a potom budes mudrejsi....ak ti povodne vrci tak poistky budu ok a ide a mozno ma slaby tlak nevytlaci benzin k vstrekovaniu skus vymenit a uvidis ako pojde to druhe...a dufam ze benzinu mas dost
Serpico

nexia

Příspěvek od Serpico »

...to milda.igi - jednoduchý koupit nový - zkouška má smysl na voze - tlakoměrem v palivovém systému 2,9 - 3,2...po výměně tlačil ve vaně doma vodu a vypadalo to jako dobrý ( na voze měl tlak 1,5 a to bylo málo ) a hlavně chovat se k němu " slušně " tj. nedojíždět benzín nádrž do prázdna - to se mu prostě nelíbí...a trpí a pro různé opravy taky nejsem, je to elektrika a hlavně je v nádrži!
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
milda.igi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda.igi »

Tak jsem to vyměnil za zánovní a zase to šlape. I když jsem se lehl, protože jsem nejdřív odpálil pojistku protože mi tam chcal jeden drát, ale už jedu...
Díky za rady :lol:
jajkO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jajkO »

ja mam taky isty problem ... cize je velka pravdepodobnost ze cerpadlo odislo aj mne :P ... newiete kolko stoji taka vecicka ? ... popripade nemate niekto na predaj ... diks :P
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No koukal jsem nedavno na jedny autodily a zhrozil jsem se kdyz tam byla cena u cerpadla na Leganzu necelych 10000,- Kc...takze na Nexii to bude doufejte mene... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
milda.igi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda.igi »

Levnější ano, ale jen o půlku. Jinak jsem ho sehnal za 700,- a fachá dobře- zatím
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

milda.igi píše:Levnější ano, ale jen o půlku. Jinak jsem ho sehnal za 700,- a fachá dobře- zatím
vyriesil si uz svoj problem???ide ti uz auto s tym novym cerpadlom?
jajkO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jajkO »

A mozem sa opytat odkial si zohnal to cerpadlo take lacne ? :P lebo 700 sa mi zda dost malo na cerpadlo :P
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Jak psal kolega, tak už jezdí ;) ....a čerpadlo se dá sehnat třeba na dobrým vrakovišti za pár peněz......
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“